Zorg ervoor dat Excel 2007 altijd opslaat in Excel 2003-indeling

Na de tiende keer dat ik een Excel-spreadsheet heb opgeslagen en deze vervolgens per e-mail naar een collega heb gestuurd die nog steeds Office 2003 gebruikt, ben ik bereid om standaard in 2003-indeling op te slaan. Het is toch niet zo dat de rest van het kantoor nog heel lang gaat wisselen, en op deze manier kan ik voorkomen dat ik ze per ongeluk de verkeerde documenten stuur!

Begin door op die grote ronde Office-knop in de linkerbovenhoek te klikken.

maak-excel-2007-altijd-opslaan-in-excel-2003-formaat foto 1Klik in het resulterende menu op de knop Excel-opties.

maak-excel-2007-altijd-opslaan-in-excel-2003-formaat foto 2

Klik nu op het tabblad Opslaan en wijzig vervolgens de vervolgkeuzelijst Veilige bestanden in deze indeling in Excel 97-2003-werkmap.

maak-excel-2007-altijd-opslaan-in-excel-2003-formaat foto 3

Eindelijk! Nu kan ik niet meer per ongeluk bestanden in het verkeerde formaat verzenden. Begin me echt te irriteren.

Meer verhalen

Bewaak alle SQL-query's in MySQL

Microsoft's SQL Server heeft een tool genaamd Profiler die u kunt gebruiken om elke SQL-query die de database bereikt, te controleren. Dit is uitermate handig voor zowel programmeurs als databasebeheerders om problemen op te lossen met de exacte query's die door een toepassing worden gegenereerd.

Een Access 2003-rapport exporteren naar Excel-spreadsheet

In de zakelijke omgeving is Excel koning. Dus als u een Access-databaserapport hebt dat u liever in Excel-spreadsheetvorm wilt analyseren, is er een eenvoudige manier om dit te converteren.

Een rapport maken in MS Access 2003 met behulp van de wizard Rapport

Microsoft Access wordt binnen veel bedrijven gebruikt om informatie op te slaan en te openen. U kunt ook eenvoudig een eenvoudig rapport maken met behulp van de Rapportwizard.

Voeg uw Gmail-account toe aan Outlook 2007

Iedereen houdt van Gmail, maar sommige mensen gebruiken een desktopclient, vooral in bedrijfsomgevingen waar Outlook koning is. Het toevoegen van uw Gmail-account aan Outlook 2007 kan niet eenvoudiger.

Mailinglabels maken in Word 2003 met Afdruk samenvoegen

U kunt Afdruk samenvoegen in Word 2003 gebruiken om adresetiketten te maken voor een database vol klanten.

Het standaardkleurenschema wijzigen in Office 2007

Het kleurenschema van Microsoft Office 2007 past zeker in Windows Vista, maar gelukkig voor degenen onder ons die niet tevreden zijn met zoveel lichtblauw, kan het kleurenschema worden gewijzigd.

Gmail instellen als standaard e-mailclient in Ubuntu

Elke Geek gebruikt Gmail ... het is vrijwel vereist. En nu kun je Gmail instellen als de standaardclient in Ubuntu zonder extra software. (Windows vereist dat de Gmail-notifier is geïnstalleerd)

Een automatisch antwoord bij afwezigheid maken in Outlook

Als u weet dat u een paar dagen niet op kantoor bent, kunt u de Afwezigheidsassistent zo instellen dat deze automatisch antwoordt, zodat mensen weten dat u van uw vakantie geniet terwijl zij aan het werk zijn. U kunt ook regels toevoegen om berichten door te sturen op basis van verschillende criteria.

Schakel het dialoogvenster 'Nu opnieuw opstarten' tijdelijk uit via de automatische updates van XP

Automatische updates is een geweldige functie. Je computer blijft beschermd tegen bedreigingen zonder je er zorgen over te maken... maar als het 3 uur 's nachts is en ik probeer een videogame te spelen, is het laatste wat ik wil dat de automatische updates verschijnen en me elke 5 minuten eraan herinneren dat ik opnieuw moet opstarten , mijn spel onderbreken...

Fix 'Wachtwoord vereist' Fout bij gebruik van Unrar in Ubuntu

Als je hebt geprobeerd de ingebouwde Extract Here-functionaliteit in Ubuntu's File Roller te gebruiken om een ​​enkelvoudig of een meervoudig zip- of rar-bestand uit te pakken en een wachtwoord vereist-fout kreeg, dan zou je kunnen aannemen dat de bestanden een wachtwoord zijn beschermd terwijl ze dat in feite niet zijn.