Gebeurtenissen toevoegen aan Windows Live Calendar in IE 8

Heeft u datums van evenementen die u moet noteren tijdens het browsen in Internet Explorer? Het toevoegen van deze gebeurtenissen aan uw Live Calendar is eenvoudig te doen met de Add Events to Windows Live Calendar accelerator.

Evenementen toevoegen aan uw live agenda

Om de accelerator toe te voegen, klikt u op Toevoegen aan Internet Explorer en bevestigt u de installatie wanneer het secundaire venster verschijnt.add-events-to-windows-live-kalender-in-ie-8 foto 1

Voor ons voorbeeld hebben we de geschatte beschikbaarheidsdatum van Microsoft Office 2010 voor het publiek gekozen.

add-events-to-windows-live-kalender-in-ie-8 foto 2

Onderaan de pre-order pagina vonden we de datum die we zochten. Om een ​​evenement toe te voegen, markeert u de gewenste tekst (wordt een evenementbeschrijving) en selecteert u de vermelding Een evenement toevoegen aan Windows Live-agenda in het contextmenu.

add-events-to-windows-live-kalender-in-ie-8 foto 3

Er wordt een nieuw tabblad geopend waar je relevante details kunt toevoegen of de laatste aanpassingen aan de beschrijving kunt maken voordat je het evenement opslaat.

add-events-to-windows-live-kalender-in-ie-8 foto 4

Er is onze nieuwe kalendergebeurtenis klaar om een ​​notificatie-e-mail te sturen voor de Office 2010-release.

add-events-to-windows-live-kalender-in-ie-8 foto 5

De versneller Gebeurtenissen toevoegen aan Windows Live Agenda versnelt het proces van het toevoegen van gebeurtenissen aan uw agenda door u rechtstreeks naar het gebeurtenisformulier te brengen.

Links

Voeg de Add Events to Windows Live Calendar accelerator toe aan Internet Explorer 8

Meer verhalen

Automatisch verzenden en ontvangen plannen in Microsoft Outlook

Als u Outlook als uw e-mailclient gebruikt, wilt u misschien plannen hoe vaak er wordt gecontroleerd op nieuwe berichten. Vandaag laten we u zien hoe u kunt plannen hoe vaak automatisch verzenden/ontvangen plaatsvindt.

Gebruik Drive Mirroring voor directe back-up in Windows 7

Zelfs met de beste back-upoplossing betekent een crash van de harde schijf dat u een paar uur werk verliest. Door schijfspiegeling in Windows 7 in te schakelen, hebt u altijd een up-to-date kopie van uw gegevens.

Scan uw thumb drive op virussen vanuit het AutoPlay-dialoogvenster

Het is altijd een goed idee om iemands flashdrive op virussen te scannen wanneer u deze op uw pc gebruikt. Vandaag bekijken we hoe u Microsoft Security Essentials kunt gebruiken om USB-sticks te scannen via het dialoogvenster Automatisch afspelen.

Notities toevoegen aan Zoho Notebook in Firefox

Terwijl u overdag op internet surft, vindt u waarschijnlijk items die uw interesse wekken en die u wilt bewaren. De Zoho Notebook Helper-extensie voor Firefox biedt een gemakkelijke manier om die items aan uw Zoho-account toe te voegen.

Bekijk woorddefinities in IE 8 met Define met Bing Accelerator

Heeft u een gemakkelijke manier nodig om woorddefinities te bekijken tijdens het browsen met Internet Explorer? De Define with Bing Accelerator geeft definities weer op hetzelfde (of een nieuw) tabblad en bespaart u tijd tijdens het browsen.

Achtergrondafbeeldingen en thema's toevoegen aan Windows 7 Media Center

Ben je diezelfde look en feel van Windows Media Center beu? Vandaag laten we u zien hoe u de achtergrond kunt wijzigen en thema's kunt toepassen op WMC.

AutoArchiveren beheren in Outlook 2010

Als u Outlook 2010 schoon wilt houden en sneller wilt laten werken, is een methode om de functie AutoArchiveren in te stellen. Vandaag laten we u zien hoe u de functie in Outlook 2010 configureert en beheert.

Verwijder Ubuntu of XP uit het opstartmenu van Windows 7

Als je ooit een dual-boot-systeem hebt gebruikt en vervolgens een van de besturingssystemen hebt verwijderd, kan het nog steeds worden weergegeven in het opstartmenu van Windows 7. We laten u zien hoe u oude vermeldingen kunt verwijderen en het opstartproces kunt versnellen.

Eigen stuurprogramma's toevoegen aan Ubuntu 10.04

Heeft de hardware op uw Ubuntu-systeem eigen stuurprogramma's nodig die topprestaties leveren? Vandaag bekijken we hoe gemakkelijk versie 10.04 het maakt om ze te installeren.

Zet ongebruikte tabbladen in de wacht in Firefox

Als u veel webpagina's met veel inhoud hebt geopend in Firefox, leidt dit al snel tot geheugengebruik. De BarTab-extensie zet ongebruikte tabbladen in de wacht en houdt ze leeg totdat u klaar bent om ze te openen.