Eufony Free Audio Player – Resource Gentle Audio Player

Op zoek naar een eenvoudige lichtgewicht audiospeler voor uw computer die een groot aantal bestandsformaten kan afspelen? Geniet van goed geluid met Eufony Free Audio Player.

Opmerking: video-indelingen worden alleen als audio afgespeeld.

InstallatieHet installatieproces is uiterst eenvoudig met in totaal drie vensters om door te bladeren. Zoals je hier kunt zien vereist Eufony Free Audio Player heel weinig schijfruimte (leuk!).

eufony-free-audio-speler-bron-zachte-audio-speler foto 1

Hoe Eufony Free Audio Player eruit ziet

De eerste keer dat u Eufony opstart, ziet het er zo uit. Op ons voorbeeldsysteem ging het om te beginnen standaard naar de C-schijf. Om de bestanden te selecteren die u wilt afspelen, vouwt u eenvoudig het mappensysteem uit aan de linkerkant van het spelervenster.

Opmerking: elke keer dat u de speler start, keert deze terug naar de standaard drive-locatie.

Hier is Eufony Free Audio Player met enkele aanpassingen voor de kolommen die aan de rechterkant van het venster worden weergegeven. Om kolommen te verbergen, schuift/past u ze naar links aan. De kolommen worden de volgende keer dat u de speler start, teruggezet naar de standaardlay-out.

De bedieningselementen van de speler en het volume zijn allemaal handig bij elkaar geplaatst voor gebruiksgemak in de rechter benedenhoek. Merk op dat je kunt kiezen uit Repeat, Sequence en Loop als afspeellijstopties.

Opmerking: onze enige teleurstelling was het ontbreken van de knoppen Volgende en Vorige in de bedieningselementen van de speler.

Menu's en opties

De menu-instelling voor Eufony Free Audio Player is eenvoudig en duidelijk. Hier ziet u de menu's Bestand, Hulpmiddelen en Help.

eufony-free-audio-speler-resource-zachte-audio-speler foto 4

Als u met de rechtermuisknop in het gebied Afspeellijst klikt, wordt het volgende menu weergegeven.

eufony-free-audio-speler-bron-zachte-audio-speler foto 5

Het optievenster heeft vervolgkeuzemenu's om persoonlijke voorkeuren voor Sample Rate, Bits per Sample en Channels te selecteren.

eufony-free-audio-speler-bron-zachte-audio-speler foto 6

Conclusie

Hoewel Eufony Free Audio Player zich nog in een vroeg ontwikkelingsstadium bevindt, ontziet het de bronnen van uw systeem en wordt de klus geklaard. Als je een ongecompliceerde en rechttoe rechtaan audiospeler nodig hebt, dan is Eufony Free Audio Player het bekijken waard.

Links

Eufony Free Audio Player downloaden (versie 1.59)

Meer verhalen

EditPad Lite - Teksteditor met tabbladen voor alle doeleinden

Heeft u een teksteditor voor alle doeleinden nodig met een interface met tabbladen en die eenvoudig kan worden aangepast aan uw behoeften? Geniet van wat een teksteditor zou moeten zijn met EditPad Lite.

Maak eenvoudig een back-up van verschillende browsers met FavBackup

Liever één enkel programma dat een back-up kan maken van uw profiel en instellingen voor meerdere soorten browsers in plaats van veel verschillende programma's te gebruiken? Nu kunt u het back-up- en herstelproces vereenvoudigen met FavBackup.

Vind snel films om te bekijken bij Hello Movies

Je weet dat je in de stemming bent voor een film, maar niet zeker wat je wilt kijken of waar je het wilt bekijken. Vandaag nemen we Hello Movies waarmee je gemakkelijk naar verschillende films kunt zoeken en je kunt zien waar je ze kunt bekijken.

Vrijdagpret: Thing Thing Arena 3

Voor Friday Fun van deze week kijken we naar een schietspel boordevol actie genaamd Thing Thing Arena 3. Als de puntharige baas je woedend ziet typen en klikken, zullen ze trots zijn dat je zo hard aan het werk bent voor het weekend.

Start Windows Apps sneller met Executor

Als je een drukke Windows-gebruiker bent, kan het vervelend zijn om door menu's en eindeloze mappen te navigeren om bij de apps en gegevens te komen die je nodig hebt. Executor is een gratis applicatie-opstartprogramma waarmee u snel programma's kunt uitvoeren en naar alles kunt zoeken vanaf één centrale locatie.

Herstel per ongeluk verwijderde bestanden met Recuva

Het kan het ergste gevoel ter wereld zijn als je per ongeluk een heel belangrijk bestand verwijdert waar je al dagen aan hebt gewerkt. Vandaag kijken we naar Recuva, een gratis tool waarmee je per ongeluk verwijderde bestanden kunt herstellen.

Download het klassieke startmenu in Windows 7

Vind je het nieuwe startmenu in Windows 7 leuk, maar zou je ook willen dat je het klassieke menu zou hebben? Nu kunt u beide hebben met CSMenu.

Open obscure bestandstypen met OpenWith.org Desktop Tool

Het kan heel vervelend zijn om obscure soorten bestanden op onze computer te hebben en niet te weten met welke applicatie ze moeten worden geassocieerd. De OpenWith.org Desktop Tool identificeert de bestanden en zoekt naar gratis programma's om ze te openen.

Beheer uw bestanden eenvoudig met CubicExplorer

Gefrustreerd door het gebrek aan functies of lay-out van Windows Verkenner? Wilt u voorkomen dat u talloze add-ons installeert om te krijgen wat u nodig heeft? Dan is CubicExplorer precies wat u zoekt, allemaal verpakt in één pakket.

Zorg ervoor dat uw computer Windows 7 kan draaien met Upgrade Advisor

Je bent enthousiast over de Windows 7-release van Microsoft, maar vraagt ​​je af of je computer het kan uitvoeren. Windows 7 Upgrade Advisor is een gratis download van Microsoft die uw huidige systeem analyseert en u laat weten wat wel en niet gereed is voor het nieuwe besturingssysteem.