eReaderLookup-catalogi en vergelijkt meer dan 100 eBook-lezers

ereaderzoek-catalogi-en-vergelijkt-meer dan 100-ebook-lezers foto 1Hoewel de Kindle en Nook de meeste perstijd krijgen, is er een wereld van e-boeklezers; eReaderLookup helpt u te zoeken op prijs, grootte, schermtype, opslag en andere parameters om de perfecte e-boeklezer voor uw behoeften te vinden.

Of je nu op zoek bent naar een lezer met een SD-kaartsleuf, een groot scherm of native ondersteuning voor een minder dan populaire bestandsindeling, je kunt hem aansluiten op eReaderLookup en kijken of er een lezer bestaat die aan je behoeften voldoet. Als er meer dan één lezer is die overeenkomt met uw zoekparameters, kunt u ze eenvoudig naast elkaar vergelijken om de statistieken snel te vergelijken. Klik op de onderstaande link om het eens te proberen.

eReaderLookup [via MakeUseOf]Meer verhalen

BlissControl is een dashboard voor instellingenbeheer voor populaire sociale netwerken

BlissControl is een eenvoudige web-app die de verschillende instellingenmenu's van meer dan een dozijn sociale netwerken en diensten organiseert in een gestroomlijnd dashboard om u te helpen uw profielfoto, privacy-instellingen en meer te wijzigen.

Hoe u uw eigen website kunt bezitten (zelfs als u er geen kunt bouwen) Deel 1

Je hebt waarschijnlijk veel pagina's en accounts op verschillende services en blogs geplaatst. Maar leer vandaag hoe u een echte website-eigenaar kunt worden en uw eigen geweldige website met veel functies kunt samenstellen met weinig tot geen ervaring.

Vraag de lezers: wat is de kracht van uw mediacentrum?

Of je mediacenter nu een laptop is die je af en toe aansluit op je televisie of een hele huis opstelling van computers met een thuisserver die de films en muziek voorschotelt, we willen horen over je mediacentersysteem en wat je erop hebt geïnstalleerd.

Snelkoppelingen naar programma's op USB-drives maken

Als u op meerdere computers werkt, gebruikt u waarschijnlijk een USB-station om uw favoriete draagbare software mee te nemen. Draagbare applicatiesuites zoals PortableApps.com, CodySafe of Lupo PenSuite hebben elk een hoofdmenu dat toegang geeft tot de programma's die in de suite zijn geïnstalleerd.

Geek Trivia: welke computer werd als eerste met een muis verzonden?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe u uw netwerk binnendringt, deel 2: bescherm uw VPN (DD-WRT)

We hebben u laten zien hoe u WOL op afstand kunt activeren door Port Knocking op uw router. In dit artikel laten we zien hoe je het kunt gebruiken om een ​​VPN-service te beschermen.

Screenshot Tour: XBMC 11 Eden Rocks Verbeterde iOS-ondersteuning, AirPlay en zelfs een aangepast XBMC-besturingssysteem

XBMC, de razend populaire, gratis en robuuste open-source mediacentersuite, heeft een nieuwe versie. XBMC 11 Eden barst van de nieuwe functies, verbeteringen en is zelfs beschikbaar als een stand-alone XBMC-gecentreerd besturingssysteem.

Geek Trivia: Bubble Wrap is oorspronkelijk uitgevonden om als wat te dienen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Nieuwe tabbladen aan het einde Opent nieuwe tabbladen aan het einde van de Chrome-tabbalk

Chrome: als u liever nieuwe tabbladen aan het einde van de rij hebt geopend in plaats van naast hun bovenliggende tabblad, is New Tabs at End een eenvoudige Google Chrome-extensie die uw tabbladen naar de gewenste locatie verplaatst.

Pac-Man schuilplaats maakt hoge scores een fluitje van een cent

Deze interessante bug (functie?) in het originele Pac-Man-spel maakt het gemakkelijk om je voor de geesten te verbergen, wat zorgt voor een langlevende en goed gevoede Pac-Man.