Er is een geheime Tinder voor modellen, rijke mensen

Ben je toevallig rijk, beroemd of echt knap en kun je tot nu toe niemand van jouw niveau vinden? Tinder kan je misschien helpen.

De dating-app richt zich naar verluidt op de rijken en beroemdheden met een nieuwe versie van de dienst genaamd Select. Volgens TechCrunch is de ledenversie bedoeld voor 'elite-gebruikers' zoals CEO's, modellen, beroemdheden en andere 'hyperaantrekkelijke/opwaarts welgestelde types'.Een anonieme bron vertelde de nieuwszender dat het eigenlijk 'voor beroemdheden en mensen die het heel goed doen op Tinder' is. Tinder nodigt mensen uit om te Selecteren, en geeft sommige leden de mogelijkheid om anderen te 'nomineren'. Tinder nomineert mogelijk mensen op basis van hun 'Elo-score', een op algoritmen gebaseerd beoordelingssysteem dat het bedrijf intern gebruikt om te bepalen hoe wenselijk een persoon is.

Tinder Select-gebruikers hebben een marineblauwe 'S' bovenaan hun app in plaats van een vlam, en kunnen schakelen tussen de gewone Tinder en Select. TechCrunch zegt dat Select een 'veel beter' ontwerp heeft dan de reguliere Tinder.

Verwant

  • 11 Tinder-tips om u te helpen ware liefde (of iets) te vinden 11 Tinder-tips om u te helpen ware liefde (of iets) te vinden

Berichten op Reddit geven aan dat Tinder Select al maanden bestaat.

Tinder reageerde niet meteen op een verzoek om commentaar over de functie.

Ondertussen biedt Tinder een aantal andere betaalde opties om je te helpen liefde te vinden als je opvalt. Dat omvat Plus, een premium-laag met een paar voordelen die je niet zult vinden in de gratis versie - inclusief de mogelijkheid om potentiële hotties in een andere stad te verkennen, je laatste uithaal ongedaan te maken als je het verknoeid hebt, en een onbeperkt aantal mensen leuk vindt . Tinder lanceerde vorig jaar ook een functie genaamd Boost, waarmee je kunt betalen om '30 minuten lang een van de beste profielen in jouw regio te zijn'. Dat kan je 10 keer meer profielweergaven opleveren, waardoor je kansen op een match toenemen.

Aanbevolen verhalen

11 manieren om nu zuinig te zijn, zodat u later rijk bent

Het is gemakkelijker om te verdubbelen hoeveel u bespaart dan om te verdubbelen hoeveel u verdient.

6 manieren om uw Tinder-date effectief te controleren deze Valentijnsdag

De dag van de liefde is aangebroken en dat betekent dat het de hoogste tijd is om wat genereuzer te zijn met je 'juiste swipes' als je op zoek bent naar een date voor de grote dag. alt...

Amazon voert geheime draadloze tests uit

Volgens een FCC-aanvraag wil Amazon geheime prototypes en software testen in de staat Washington.