Engadget winactie: Win een OnePlus 3T smartphone!

engadget-weggeefactie-win-a-oneplus-3t-smartphone foto 1

Toen OnePlus ter plaatse kwam, wekte zijn smartphone veel belangstelling, maar er waren slechts beperkte hoeveelheden beschikbaar. Nu is het een standaard geworden voor diegenen die op zoek zijn naar een Android-handset van hoge kwaliteit voor een goede prijs ($ 440 +). De OnePlus 3T komt op de hielen van de OnePlus 3, maar het is een welkome update. Een lange batterijduur, geweldige prestaties, solide bouwkwaliteit en een camera die goed werkt bij weinig licht zijn de belangrijkste verkoopargumenten van een handset en de 3T heeft ze allemaal. Onder de motorkap bevindt zich een Snapdragon 821-processor en de camera beschikt over 16 megapixels. Net als bij het aanbod van Apple en Samsung, houdt de 3T zijn vingerafdruksensortechnologie aan de voorkant, terwijl OxygenOS de show op het scherm beheert - wat een redelijk schone versie van Android is. Deze week heeft OnePlus ons twee 3T-handsets gegeven waar een paar gelukkige lezers van kunnen genieten. Om deel te nemen aan deze weggeefactie, ga je naar de Rafflecopter-widget hieronder voor maximaal drie kansen om een ​​OnePlus 3T-smartphone te winnen.

een Rafflecopter weggeefactie  • Inzendingen worden afgehandeld via de Rafflecopter-widget hierboven. Opmerkingen worden niet langer geaccepteerd als geldige invoermethoden. U kunt zonder enige verplichting deelnemen aan sociale media-accounts, hoewel we ze mogelijk aanbieden als mogelijkheden voor extra deelnames. Uw e-mailadres is vereist zodat we contact met u kunnen opnemen als u wint, maar het zal niet aan derden worden gegeven.
  • De wedstrijd staat open voor alle inwoners van de 50 staten, het District of Columbia en Canada (exclusief Quebec), 18 jaar of ouder! Sorry, we maken deze regel niet (we haten het om iemand uit te sluiten), dus richt je woede op onze advocaten en betwist wetten als je boos moet zijn.
  • Winnaars worden willekeurig gekozen. Twee (2) winnaars ontvangen elk één (1) OnePlus 3T-smartphone -- de eerste geselecteerde winnaar ontvangt een 128 GB Gunmetal-handset en de tweede winnaar ontvangt een 64 GB Soft Gold-apparaat.
  • Als je wordt gekozen, ontvang je hiervan per e-mail bericht. Winnaars moeten reageren binnen drie dagen nadat er contact met hen is opgenomen. Reageer je niet binnen die termijn, dan wordt er een andere winnaar gekozen. Zorg ervoor dat het account dat u gebruikt om deel te nemen aan de wedstrijd uw echte naam en een e-mailadres voor contact bevat. We houden deze informatie niet bij voor marketingdoeleinden of doeleinden van derden.
  • Dit apparaat is puur voor promotionele weggeefacties. Engadget en AOL zijn niet aansprakelijk voor het nakomen van garanties, uitwisselingen of klantenservice.
  • De volledige lijst met regels, in al zijn juridische glorie, is hier te vinden.
  • Inzendingen kunnen worden ingediend tot 1 februari om 23:59 uur ET. Veel geluk!

Aanbevolen verhalen

Het beste van Engadget 2016: keuze van de redactie

Kijk, 2016 was niet helemaal slecht

Voor- en nadelen: ons snelle oordeel over de OnePlus 3T

Het lijkt op de OnePlus 3 die hij vervangt, maar de prestaties zijn aanzienlijk verbeterd.

Engadget-weggeefactie: Win een iPhone 7 met dank aan Mint!

Houd uw Benjamin's in toom deze feestdagen.

OnePlus 3T review: een bevredigende update voor een vrij nieuwe telefoon

Alleen al de epische levensduur van de batterij is een duidelijke verbetering.