TrueType-lettertypen insluiten in Word- en PowerPoint 2007-documenten

Als je het creatieve type bent dat graag aangepaste lettertypen gebruikt in je documenten of PowerPoint-presentaties, dan is hier een leuke tip om ervoor te zorgen dat de lezers van je document het document zien met de lettertypen intact, precies zoals jij dat wilt.

In dit voorbeeld gebruik ik Word, maar je kunt dezelfde stappen ook voor PowerPoint volgen.

Klik eerst op de Microsoft Office-knop in de linkerbovenhoek en kies Opties voor Word. Selecteer het tabblad Opslaan aan de linkerkant.embed-true-type-fonts-in-word-en-powerpoint-2007-documenten foto 1

Kies eerst uw document onder de sectie Betrouwbaarheid behouden bij het delen van dit document.

Schakel vervolgens het selectievakje Lettertypen insluiten in het bestand in en Alleen de tekens insluiten die in het document worden gebruikt. Wanneer u dat document nu opslaat, worden de lettertypen ingesloten zodat iedereen ze kan zien.

Meer verhalen

Hoe een CSV-bestand met een kolom met een voorloop 0 in Excel te importeren

Deze methode kan worden toegepast op elke speciale omstandigheid voor het inbrengen van een CSV-bestand in Excel, inclusief andere gescheiden bestanden. Met de mogelijkheid om het gegevenstype voor elke kolom te specificeren tijdens het gegevensimportproces, heeft u veel betere controle over uw eindresultaat.

Gebruik je Mac Mini als een mediaserver, deel 2

In het eerste deel heb ik de basis doorgenomen over het aansluiten en configureren van je Mac Mini als het hart van je entertainmentcentrum. In dit volgende artikel in de serie was ik van plan om in detail in te gaan op het opslaan van je mediabestanden op een externe NFS-share. Echter, een van de opmerkingen over

Het formaat van de Prullenbak wijzigen in XP

Als uw harde schijf weinig ruimte heeft, kunt u overwegen de grootte van uw Prullenbak te verkleinen. Standaard reserveert Windows XP 10% van uw harde schijf voor de prullenbak. U kunt tot 3 GB aan ruimte besparen als u het formaat van een bak wijzigt naar 1% op een harde schijf van 40 GB. U kunt het formaat van een afzonderlijke schijf of van alle stations wijzigen

Vind uw ontbrekende USB-drive in Windows XP

Heb je ooit een USB-drive of een ander extern apparaat met een harde schijf aangesloten en je afgevraagd waarom je deze niet in Deze computer kunt zien?

Maak een e-mailsjabloon in Outlook 2003

Als u een e-mail hebt die u elke dag verstuurt met dezelfde informatie, of een formulier waarin gebruikers antwoorden op dezelfde vragen moeten dicteren, kunt u een sjabloon maken in Outlook om u tijd te besparen.

Laat Windows u waarschuwen wanneer u per ongeluk op de Caps Lock-toets drukt

Haat je het niet als je een e-mail typt, een rapport typt of aan het chatten bent op IM en halverwege ... je (of de persoon tegen wie je schreeuwt) zich realiseert dat je caps lock hebt ingeschakeld?

Snelle tip: verwijder de knop Sluiten van Firefox-tabbladen

De knoppen voor het sluiten van tabbladen op elk tabblad in Firefox 2 zijn echt vervelend. Wanneer u veel tabbladen open heeft staan, wordt het erg moeilijk om op het tabblad te klikken zonder per ongeluk op de sluitknop te klikken.

Verwijder PartyPoker (of andere items) uit het menu Extra van Internet Explorer

Mijn vriend maakte de grote fout om PartyPoker vanaf zijn werk naar een laptop te downloaden - zelfs nadat hij het had verwijderd, verscheen het menu-item nog steeds. Hij was bang dat hij gepakt zou worden door de IT-mensen, dus hij vroeg me hoe ik er vanaf kon komen.

Gebruik je Mac Mini als een mediaserver, deel 1

Het volgende belangrijke is om uw Mini daadwerkelijk op de televisie aan te sluiten. Hiervoor heb je twee kabels en (minimaal één adapter) nodig. De adapter kan hier bij Apple worden gekocht ($ 20 USD). Wat het in feite doet, is DVI (Digital Video Interface) converteren naar S-Video of RCA-video-uitgang (I

Pagina's afdrukken in Internet Explorer 7 zonder kop- of voetteksten

De kop- en voetteksten die altijd samen met de pagina worden afgedrukt bij het afdrukken van een pagina, kunnen irritant zijn. Ik weet heel goed welke pagina ik heb afgedrukt, dus het heeft voor mij geen zin om de URL onderaan de pagina te tonen.