Elon Musk: AI kan het internet vernietigen

Het is geen geheim dat Elon Musk, de moderne gekke wetenschapper achter SpaceX en Tesla, een beetje op zijn hoede is over de toekomst van kunstmatige intelligentie.

Onlangs ging hij naar Twitter om te reageren op de vrij wijdverbreide internetstoring die eerder deze maand plaatsvond, dankzij een hack op Dyn, een bedrijf dat het verkeer voor veel van de grote websites controleert.

Dit is niet de eerste keer dat Musk duistere voorspellingen heeft over hoe AI mis zou kunnen gaan. Hij heeft superslimme robots gekarakteriseerd als mogelijk gevaarlijker dan kernwapens, en heeft zelfs $ 10 miljoen gedoneerd aan het Future of Life Institute, een organisatie wiens missie het is ervoor te zorgen dat AI mensen helpt in plaats van hen schade toe te brengen.

Musk is verre van de enige spraakmakende titaan in de technische industrie die zich zorgen maakt over AI: Stephen Hawking en Steve Wozniak staan ​​naast hem. Natuurlijk is het echt een gok of de robots plannen hebben om het over te nemen. Maar nogmaals, we zouden toch allemaal in een videogamesimulatie kunnen leven, dus wie zal het zeggen?

Ontspan Elon Musk: AI zou de internetverhalen kunnen vernietigen

Hype begrijpen, een app voor livestreaming boordevol rare

Het is alsof je naar drugs kijkt.

Google doodle viert de 100ste verjaardag van Walter Cronkite

Legendarische journalist wordt herinnerd voor objectieve berichtgeving over de oorlog in Vietnam, de moord op JFK en de maanlanding van Apollo 11.

WikiLeaks 'spirit cooking' tweet zet Twitter aan het koken

Social Cues: Ook trending op sociale media op vrijdag zijn de 'Hamilton'-mixtape en de nieuwste doodle van Google.

3 stappen voor het lanceren van een e-commerce winkel in één dag

Snel, functioneel, scherp en informatief, allemaal gratis.

10 dingen die u moet doen om uw online bedrijf in het eerste jaar te laten groeien

Door een zorgvuldige strategische planning, kwalitatieve marketingcampagnes en wat online knowhow, zullen de conversies waarschijnlijk gestaag toenemen.

Trage wifi? 5 eenvoudige manieren om uw signaal nu te versterken.

Een verzameling gebruiksvriendelijke tips, trucs en tools om het bereik en de snelheid van je wifi-router te verbeteren - inclusief bierblikje.

6 manieren waarop Google Flights andere reiszoeksites verslaat

Google's vluchtzoeker was al een handig hulpmiddel voor reizigers en is nu nog beter geworden. Hier leest u hoe u er het beste van kunt maken.

Hoe de World Series online te bekijken

Er zijn vier live streaming-opties voor wat een historische World Series belooft te worden tussen de Chicago Cubs en Cleveland Indians.

4 dingen die je moet weten over Black Friday

Wat kun je verwachten, waar vind je de beste deals en hoe blijf je weg van alle hype.

6 manieren om jezelf van internet te verwijderen

Eindelijk klaar om van het netwerk af te komen? Het is niet zo eenvoudig als het zou moeten zijn, maar hier zijn een paar gemakkelijk te volgen stappen die u op zijn minst in de goede richting zullen wijzen.

15 verborgen Facebook Messenger-tips

Er zijn verborgen Messenger-games, leuke emoji-animaties en meer waar je waarschijnlijk niets vanaf weet.

Hoe u uw internetsnelheid kunt controleren

Geloof niet alleen het woord van uw ISP, maar stel uw verbinding op de proef.