Brand elk type videobestand om op een dvd-speler af te spelen

In plaats van videobestanden op je pc te bekijken, is het fijn om een ​​schijf te hebben die je in elke speler kunt stoppen om vanaf andere locaties te bekijken. Vandaag bekijken we DVD Flick ... een gratis en open source dvd-authoringtool die wordt gebruikt om een ​​afspeelbare dvd te maken van verschillende videobestandsindelingen.

Dvd-flick installeren

Installatie is een snel en eenvoudig proces volgens de installatiewizard.brand-elk-videobestand-type-om-af te spelen-op-een-dvd-speler foto 1

Na de installatie krijgt u een welkomstscherm waarmee u hun handleidingen, website en forums kunt lezen.

brand-elk-videobestand-type-om-af te spelen-op-een-dvd-speler foto 2

Dvd-flick gebruiken

Hier zullen we demonstreren hoe u een snelle dvd kunt maken met behulp van drie verschillend geformatteerde video's. Het eerste dat we zullen doen, is een nieuwe titel of videoclip(s) aan het project toevoegen.

brand-elk-videobestand-type-om-af te spelen-op-een-dvd-speler foto 3

U kunt ernaar bladeren in Verkenner of gewoon slepen en neerzetten in het projectvenster. Merk op dat we drie videoformaten gebruiken met AVI, WMV en FLV.

brand-elk-videobestand-type-om-af te spelen-op-een-dvd-speler foto 4

Nu kunt u in het projectgebied beginnen met het maken van de dvd door clips te verplaatsen, titels te bewerken, enz.

brand-elk-videobestand-type-om-af te spelen-op-een-dvd-speler foto 5

Er zijn enkele coole menu's waaruit u kunt kiezen om aan te passen aan het maken van dvd's.

brand-elk-videobestand-type-om-af te spelen-op-een-dvd-speler foto 6

Nadat u een menu hebt gekozen, kunt u een voorbeeld bekijken hoe het eruit zal zien.

brand-elk-videobestand-type-om-af te spelen-op-een-dvd-speler foto 7

Hiermee kunt u instellingen aanpassen van vrijwel elk aspect van de dvd, inclusief audio, video, branden en algemene instellingen.

brand-elk-videobestand-type-om-af te spelen-op-een-dvd-speler foto 8

Projecten worden opgeslagen met de bestandsextensie .dfproj die er later vreemd uit kan zien als DVD Flick er niet aan is gekoppeld.

brand-elk-videobestand-type-om-af te spelen-op-een-dvd-speler foto 9

Klik op de knop Dvd branden als je klaar bent en je krijgt een voortgangsscherm te zien met een extra coole bonus.

brand-elk-videobestand-type-om-af te spelen-op-een-dvd-speler foto 10

Klik op de Entertain me-knop terwijl de dvd brandt en je kunt een versie van Tetris afspelen.

brand-elk-videobestand-type-om-af te spelen-op-een-dvd-speler foto 11

Het gebruikt ImgBurn-technologie om het dvd-brandproces uit te voeren en het verschijnt terwijl het daadwerkelijke branden plaatsvindt.

Als alles klaar is, zou je iets moeten zien dat lijkt op de onderstaande afbeelding, op voorwaarde dat er geen fouten waren.

brand-elk-videobestand-type-om-af te spelen-op-een-dvd-speler foto 13

DVD Flick is gebruiksvriendelijk en weinig systeembronnen en bevat precies de juiste hoeveelheid functies voor de thuis-dvd-auteur. Als u weinig geld heeft, is dit een zeer goed gratis alternatief voor een commerciële toepassing zoals Nero.

Dvd-flick downloaden

Lees de volledige lijst met ondersteunde audio- en videoformaten

Meer verhalen

Vrijdagpret: Thing Thing Arena 3

Voor Friday Fun van deze week kijken we naar een schietspel boordevol actie genaamd Thing Thing Arena 3. Als de puntharige baas je woedend ziet typen en klikken, zullen ze trots zijn dat je zo hard aan het werk bent voor het weekend.

Start Windows Apps sneller met Executor

Als je een drukke Windows-gebruiker bent, kan het vervelend zijn om door menu's en eindeloze mappen te navigeren om bij de apps en gegevens te komen die je nodig hebt. Executor is een gratis applicatie-opstartprogramma waarmee u snel programma's kunt uitvoeren en naar alles kunt zoeken vanaf één centrale locatie.

Herstel per ongeluk verwijderde bestanden met Recuva

Het kan het ergste gevoel ter wereld zijn als je per ongeluk een heel belangrijk bestand verwijdert waar je al dagen aan hebt gewerkt. Vandaag kijken we naar Recuva, een gratis tool waarmee je per ongeluk verwijderde bestanden kunt herstellen.

Download het klassieke startmenu in Windows 7

Vind je het nieuwe startmenu in Windows 7 leuk, maar zou je ook willen dat je het klassieke menu zou hebben? Nu kunt u beide hebben met CSMenu.

Open obscure bestandstypen met OpenWith.org Desktop Tool

Het kan heel vervelend zijn om obscure soorten bestanden op onze computer te hebben en niet te weten met welke applicatie ze moeten worden geassocieerd. De OpenWith.org Desktop Tool identificeert de bestanden en zoekt naar gratis programma's om ze te openen.

Beheer uw bestanden eenvoudig met CubicExplorer

Gefrustreerd door het gebrek aan functies of lay-out van Windows Verkenner? Wilt u voorkomen dat u talloze add-ons installeert om te krijgen wat u nodig heeft? Dan is CubicExplorer precies wat u zoekt, allemaal verpakt in één pakket.

Zorg ervoor dat uw computer Windows 7 kan draaien met Upgrade Advisor

Je bent enthousiast over de Windows 7-release van Microsoft, maar vraagt ​​je af of je computer het kan uitvoeren. Windows 7 Upgrade Advisor is een gratis download van Microsoft die uw huidige systeem analyseert en u laat weten wat wel en niet gereed is voor het nieuwe besturingssysteem.

Gebruik VirtualBox om Linux op uw Windows-pc te testen

Benieuwd naar een nieuwe distributie van Linux, maar geen zin om een ​​volledige installatie uit te voeren of een Live CD/DVD te gebruiken om het uit te proberen? Nu kun je genieten van al die Linux-goedheid door het in Live CD-stijl in VirtualBox uit te voeren.

Broncode van webpagina's bekijken in uw favoriete teksteditor – Firefox

Denkt u eraan hoe leuk het zou zijn als u de broncode van een webpagina in uw favoriete teksteditor zou kunnen bekijken terwijl u met Firefox browst? Dat kan nu met twee simpele about:config tweaks.

Pas op dat u geen ongewenste software installeert met Digsby

Als je geïnteresseerd bent in het uitproberen van de nieuwste versie van Digsby, wees dan voorzichtig tijdens de installatie, zodat je niet een hoop extra ongewenste software krijgt die je niet nodig hebt. Vandaag laten we u zien wat u moet vermijden en ook waar u de schone versie kunt downloaden die geen extra gedoe bevat.