Verplaats elektronische knoppen voor gemakkelijke toegang

Een van de voordelen van knutselen met elektronica en bekendheid met soldeerbouten is de mogelijkheid om interfaces te ontwerpen zoals u ze wilt. In dit geval was het meer een herontwerp: het verplaatsen van de kleine en moeilijk toegankelijke resetknop van de router naar een meer toegankelijke locatie.

Reset-knoppen op elektronische apparaten zijn, we geven het opzettelijk toe, zo gepositioneerd dat ze moeilijk per ongeluk kunnen worden geraakt. Als uw router, zoals Noah, op een afgelegen locatie staat en er geen risico bestaat dat de knop per ongeluk wordt ingedrukt, is het logisch om de kleine u-nodig-een-pen-om-te-klikken-reset te vervangen schakelaar met een heel gemakkelijk te gebruiken reset-knop. Omdat onze router aan een muur is gemonteerd (in de hoek van een bijkeuken, niet minder), komen we in de verleiding om vanmiddag de soldeerbout uit te breken en in Noah's voetstappen te treden die gemakkelijk met de knop kunnen worden gereset.

Verbeterde resetknop voor router: bewaar die paperclips! [via een dag hacken]Meer verhalen

Beginner Geek: Windows opnieuw installeren op uw computer

Het opnieuw installeren van Windows is een van de gemakkelijkste manieren om softwareproblemen op uw computer op te lossen, of deze nu traag is of door virussen is geïnfecteerd. U moet ook Windows opnieuw installeren voordat u van een oude pc afkomt.

Officiële Dropbox-app voor Windows 8 is nu beschikbaar

Het wachten is eindelijk voorbij voor degenen onder jullie die geduldig hebben gewacht op Dropbox om hun officiële Windows 8-app uit te brengen. Installeer de app en even later kunt u genieten van gemakkelijke toegang tot uw online bestanden, rechtstreeks vanaf het startscherm.

Verstuur gecodeerde e-mails via Gmail met een Chrome-extensie

Wilt u gevoelige informatie via e-mail verzenden? Normale e-mailberichten kunnen worden onderschept of gehackt voordat ze de ontvanger bereiken. U kunt echter een gratis extensie voor Google Chrome gebruiken, SafeGmail genaamd, waarmee u versleutelde e-mails naar iedereen kunt verzenden.

Geek Trivia: wat is de hoogste structuur in de Verenigde Staten?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Retro Game Boy gewijzigd in een Android-gamepad

Er zijn talloze geweldige retro-game-emulators voor het Android-platform, maar het gebruik van het aanraakscherm als gamecontroller is een matte oplossing. Deze leuke elektronica-hack verandert een oude Game Boy in een hoes/controller voor je telefoon.

Hoe voeg ik tekstsnelkoppelingen toe aan het dialoogvenster Uitvoeren van Windows?

Windows wordt voorverpakt geleverd met een heleboel handige snelkoppelingen voor het uitvoeren van dialoogvensters om u te helpen apps en hulpprogramma's rechtstreeks vanuit de uitvoeringsbox te starten; is het mogelijk om uw eigen aangepaste snelkoppelingen toe te voegen?

Geek Trivia: wie bedacht de term meme?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Schakel Aero uit op Windows 7 of Vista (of Windows 8.x, Sorta)

De Windows Aero Glass-interface voor Windows 7 of Vista vereist een degelijke videokaart, die je niet kunt gebruiken op een oude, onhandige computer. Voor degenen die zich zorgen maken over de prestaties, moet Aero soms worden uitgeschakeld om tot de laatste druppel te knijpen.

Schijfkopie

Een schijfkopie is een kopie van een bestaande schijf die alles omvat, van de bestanden tot het bestandssysteem. In tegenstelling tot het simpelweg kopiëren van alle bestanden van een dvd of harde schijf, is een schijfkopie een perfecte kopie van de bron.

Beginner Geek: een ISO-image op een schijf branden

Er kan een moment zijn dat u een ISO-image hebt die u op een cd of dvd moet branden voor gebruik in een computer of ander apparaat. Vandaag laten we u zien hoe u dit kunt doen met ImgBurn, ISO Recorder en Windows Disc Image Burner in Windows 7.