Maak efficiënt gebruik van de tabbalkruimte door de tabbreedte in Firefox aan te passen

Is uw tabbladbalk te snel vol tijdens het browsen met Firefox? Bereid u vervolgens voor om efficiënt gebruik te maken van de ruimte op de tabbladbalk en verminder de hoeveelheid scrollen door tabbladen met de extensie Custom Tab Width voor Firefox.

De standaardinstellingen voor de extensie zijn 100/250 en wij hebben de onze ingesteld op 50/100. Zoals je kunt zien in de bovenstaande schermafbeelding, namen onze tabbladen veel minder ruimte in beslag met slechts één snelle aanpassing.

Kies eenvoudig de gewenste minimale en maximale breedte, klik op OK en geniet van de extra ruimte op de Tab Bar!efficiënt-gebruik-van-tabbalk-ruimte-door-de-tabbladbreedte-in-firefox-foto 2 aan te passen

Opmerking: werkt met Firefox 4.0b3 – 4.0.*

Installeer de Custom Tab Width Extension (Mozilla-add-ons) [via Lifehacker]

Meer verhalen

Vraag How-To Geek: hoe kan ik mijn bandbreedtegebruik controleren?

Beste How-To-nerd,

Voeg de 2D-versie van de nieuwe Unity-interface toe aan Ubuntu 10.10 en 11.04

Kan uw computer of virtualisatiesoftware de nieuwe 3D-versie van de Unity Interface in Ubuntu niet weergeven? Nu heb je toegang tot en geniet van de 2D-versie met slechts een beetje PPA-magie toegevoegd aan je systeem!

MightyMintyBoost is een 3-in-1 gadget-oplader

Als je op zoek bent naar een veelzijdige batterijbooster, dan zal deze doe-het-zelf 3-in-1 zonne-/usb-/wandstroomoplader, bekend als de MightyMintyBoost, met gemak je telefoon, mp3-speler en andere gadgets overtreffen.

Watson sluit zich aan bij tegenstanders van menselijk gevaar

In januari lieten we je een video zien van Waton in een oefenronde tegen Jeopardy-kampioenen Ken Jennings en Brad Rutter. Gisteravond stonden ze in een echte ronde van Jeopardy met Watson in een gelijkspel met Rutter.

SnapBird geeft je Twitter-zoekopdrachten een boost

De standaardzoekfunctie van Twitter is een beetje bloedarm. Als je je Twitter-zoekopdracht een boost wilt geven, start je de webgebaseerde zoektool SnapBird en duik je in je eerdere tweets, evenals die van vrienden en volgers.

Desktop Fun: Springtime Personas-thema's voor Firefox

Met nog wekenlang winterweer te gaan, kan het een beetje deprimerend zijn om naar buiten te kijken en niets dan een saai, levenloos landschap te zien. Om het tijdsverschil te overbruggen totdat je de ramen kunt openen, kunt genieten van de warmte van de zon en de lentebries op je gezicht kunt voelen, presenteren we onze Springtime Persona's

Vingerbewegingen in MacBook-stijl krijgen op Ubuntu Linux

Apple-gebruikers vegen, knijpen en draaien de gebruikersinterfaces van Mac naar de inhoud van hun vingers. In het artikel van vandaag laten we u zien hoe u hippe dingen kunt doen, zoals het uitbreiden en verkleinen van vensters en het wijzigen van bureaubladen met vingerbewegingen.

Vraag How-To Geek: Dropbox in het Start-menu, Symlinks begrijpen en dvd's uit de tv-serie rippen

Deze week bekijken we hoe je Dropbox in je Windows Start-menu kunt opnemen, symbolische koppelingen begrijpt en gebruikt, en hoe je je tv-serie-dvd's rechtstreeks kunt rippen naar unieke en hoogwaardige afleveringsbestanden.

KeyCounter houdt uw toetsaanslagen en muisklikken bij

Als je ooit een brandende behoefte hebt gehad om te weten hoe vaak je het toetsenbord aanraakt en elke dag met je muis klikt, kan KeyCounter, een kleine draagbare app, helpen om aan je geeky statistische behoeften te voldoen.

Voeg aangepaste led-omgevingsverlichting toe aan uw pc of mediacenter

Als je verlangt naar wat van die zoete omgevingsverlichting die je vindt in high-end HDTV-opstellingen, lang niet meer. Deze doe-het-zelf-elektronicagids laat zien hoe u aangepaste en snel reagerende omgevingsverlichting aan uw comp...