Eenvoudige tips: Windows 7 Volume Mixer maakt snelle toegang tot geluidsinstellingen mogelijk

Windows 7 doet meer dan alleen grote, glimmende nieuwe functies - het heeft ook heel veel kleine kleine aanpassingen die gewoon een heel leuk tintje geven aan de algehele bruikbaarheid van het besturingssysteem. Laten we eens kijken naar een van die aanpassingen in de volumemixer.

We moeten beginnen met erop te wijzen dat u met de rechtermuisknop op het geluidspictogram in de lade kunt klikken en een snelmenu krijgt dat u toegang geeft tot Geluiden, Mixer, enz.

simple-tips-windows-7-volume-mixer-maakt-snelle-toegang-tot-geluidsinstellingen foto 1Als u één keer op het volumepictogram klikt, verschijnt de schuifregelaar die we allemaal kennen, maar u kunt ook op het luidsprekerpictogram klikken om het dialoogvenster Luidsprekereigenschappen te openen.

simple-tips-windows-7-volume-mixer-maakt-snelle-toegang-tot-geluidsinstellingen foto 2

Het is niet verrassend dat je hier je luidsprekerinstellingen kunt wijzigen.

simple-tips-windows-7-volume-mixer-maakt-snelle-toegang-tot-geluidsinstellingen foto 3

Als u het volledige mixerpaneel opent, kunt u ook op het pictogram Systeemgeluiden klikken...

eenvoudige-tips-windows-7-volume-mixer-maakt-snelle-toegang-tot-geluid-instellingen foto 4

Wat natuurlijk het paneel Geluiden oproept waar je bepaalde geluiden kunt uitschakelen, of allemaal.

simple-tips-windows-7-volume-mixer-maakt-snelle-toegang-tot-geluidsinstellingen foto 5

Het is niets revolutionairs, maar Windows 7 zit vol met deze kleine kleine aanpassingen die de dingen gewoon gebruiksvriendelijker maken.

Meer verhalen

Vrijdagpret: CycloManiacs

Je hebt weer een vrijdag gehaald en de Evil-werkweek is voorbij en het is tijd om een ​​leuke flashgame te spelen tijdens de bedrijfstijd. Vandaag bekijken we een leuk fietsracespel genaamd CycloManiacs.

Geniet van tekenen uit de vrije hand en beeldmodificatie met SmoothDraw

Zin in een artistieke bui en op zoek naar een leuk programma om je mee te uiten? Geniet van een ontspannen middag of avond met SmoothDraw.

Back-up van belangrijke bestanden naar Gmail met back-up naar e-mail

Vind je het leuk om online een back-up van je bestanden te maken en heb je toevallig ook een Gmail-account? Nu kunt u eenvoudig een back-up maken van uw bestanden in uw Gmail-account met Back-up naar e-mail.

Wijzig het gedrag van de zoekbalk van Firefox met SearchLoad-opties

Gebruikt u de zoekbalk van Firefox vaak elke dag en zou u graag wat wijzigingen willen aanbrengen in de werking ervan? Nu kunt u die prachtige kleine aanpassingen maken met SearchLoad Options.

Wijzig de taakbalk van Windows 7 om te werken zoals Vista

Hoewel velen denken dat de nieuwe taakbalkfunctie in Windows 7 een grote verbetering is, willen anderen deze misschien niet gebruiken. Vandaag bekijken we hoe u de taakbalk in Vista-stijl terug kunt krijgen op Windows 7.

Bescherm uw e-mailaccounts tegen spam met Spamavert

Ben je het zat dat websites altijd om je e-mailadres vragen en je vervolgens bestoken met grote hoeveelheden spam? Nu kunt u krijgen wat u nodig heeft en een einde maken aan de pesterijen met Spamavert.

ThreatFire biedt bescherming tegen malware en zero-day-aanvallen

Een noodzakelijke beveiligingspraktijk is het installeren van antivirusprogramma's en andere hulpprogramma's voor malwarebescherming op uw Windows-computer, maar deze moeten constant worden bijgewerkt om effectief te zijn tegen de nieuwste bedreigingen. Vandaag bekijken we ThreatFire van PCTools dat naast uw huidige antivirusprogramma draait

Geniet van Desktop Alt-Tab Style Navigation in Firefox met TabNavigator

Gebruikt u Alt-Tab-vensterwisseling voor uw Windows-bureaublad en merkt u dat u dezelfde functionaliteit in Firefox wenst? Nu kunt u genieten van al dat schakelen in uw browser met TabNavigator.

Beheer bestanden en documenten eenvoudiger met bibliotheken in Windows 7

In eerdere versies van Windows kan het een vervelende taak zijn om muziek, foto's, documenten en andere bestanden te beheren die in verschillende mappen op uw harde schijf staan. Vandaag bekijken we de nieuwe functie Bibliotheken in Windows 7 waarmee u mappen kunt ordenen vanaf meerdere locaties in

OpenShot is videobewerkingssoftware voor Ubuntu

Videobewerking is een belangrijk aspect van ons werk. Ik was op zoek naar een videobewerkingsoplossing voor mijn Ubuntu-machine en kwam dit handige stukje software tegen dat het bewerken van video's heel eenvoudig maakt. De software heet OpenShot en is een gratis en open source-oplossing voor het bewerken van video's