Een iTunes-account maken zonder creditcard

iTunes Store biedt een grote verscheidenheid aan gratis inhoud, maar om het te downloaden moet je een account hebben. Meestal moet u uw creditcardgegevens invoeren om u aan te melden, maar hier is een eenvoudige manier om een ​​iTunes-account te krijgen voor gratis downloads zonder betalingsgegevens in te voeren.

Hoewel iTunes Store bekend staat om betaalde downloads van films, muziek en meer, heeft het ook een schat aan gratis media. Voor sommige ervan, waaronder podcasts en educatieve inhoud van iTunes U, is geen account nodig om te downloaden. Voor alle andere gratis inhoud, inclusief gratis iPhone/iPod Touch-apps en gratis of promotionele muziek, video's en tv-shows, is echter een account vereist om te downloaden. Als u een gratis film- of muziekdownload probeert te downloaden, moet u betalingsgegevens invoeren.

maak-een-itunes-account-zonder-creditcardfoto aan 1Ook al worden er geen kosten in rekening gebracht op uw kaart, ze worden wel bewaard zodat er kosten in rekening kunnen worden gebracht als u een betalend item downloadt. Als u echter alleen van plan bent om gratis items te downloaden, kan het beter zijn om uw account niet aan een creditcard te koppelen. Met de volgende stappen krijgt u een account zonder uw creditcardgegevens in te voeren.

Ermee beginnen

Zorg er eerst voor dat iTunes is geïnstalleerd. Als je het nog niet hebt, download en installeer het dan (link hieronder) met de standaardinstellingen.

maak-een-itunes-account-zonder-creditcardfoto 2

Open nu iTunes en klik op de iTunes Store-link aan de linkerkant.

maak-een-itunes-account-zonder-creditcardfoto 3

Klik op de App Store-link bovenaan deze pagina.

maak-een-itunes-account-zonder-creditcardfoto 4

Selecteer een gratis app om te downloaden. Een eenvoudige manier om dit te doen, is door naar beneden te scrollen naar het vak Top gratis apps aan de rechterkant, met uw muis over het eerste item te gaan en op de knop Gratis te klikken die verschijnt wanneer u erover beweegt.

maak-een-itunes-account-zonder-creditcardfoto 5

Er wordt een pop-up geopend waarin u wordt gevraagd in te loggen met uw Apple ID. Klik op Nieuw account maken.

maak-een-itunes-account-zonder-creditcardfoto 6

Klik op Doorgaan om uw account aan te maken.

maak-een-itunes-account-zonder-creditcardfoto 7

Vink het vakje aan om de algemene voorwaarden van de winkel te accepteren en klik op Doorgaan.

maak-een-itunes-account-zonder-creditcardfoto 8

Voer uw e-mailadres, wachtwoord, beveiligingsvraag en geboortedatum in en schakel de selectievakjes uit om e-mail te ontvangen als u dit niet wilt ... klik vervolgens op Doorgaan.

maak-een-itunes-account-zonder-creditcardfoto 9

Nu wordt u gevraagd om een ​​betalingsmethode op te geven. Merk nu op dat de laatste optie Geen zegt! Klik op die optie met opsommingstekens...

maak-een-itunes-account-zonder-creditcardfoto 10

Vul dan je factuuradres in. Voer eenvoudig uw normale factuuradres in, ook al voert u geen betaalmethode in. Klik op Doorgaan en uw account wordt aangemaakt!

maak-een-itunes-account-zonder-creditcardfoto aan 11

Als u het scherm Adresverificatie krijgt, verifieert u gewoon uw provincie en klikt u op Gereed.

maak-een-itunes-account-zonder-creditcardfoto 12

Er wordt een e-mail naar u verzonden om uw account te verifiëren...

maak-een-itunes-account-zonder-creditcardfoto 13

Klik op de link in uw e-mail om uw account te verifiëren, iTunes wordt gestart en u wordt gevraagd om de Apple ID en het wachtwoord in te voeren die u zojuist hebt gemaakt.

maak-een-itunes-account-zonder-creditcardfoto 14

Uw account is succesvol aangemaakt!

maak-een-itunes-account-zonder-creditcardfoto 15

Nu kunt u eenvoudig alle gratis media downloaden van iTunes. Houd het vak Gratis op iTunes onder aan de iTunes Store-pagina in de gaten voor interessante downloads, of als je een iPhone of iPod Touch hebt, bekijk dan de populaire gratis downloads op de Apps-pagina.

maak-een-itunes-account-zonder-creditcardfoto 17

En natuurlijk is er altijd geweldige inhoud op iTunes U om ook gratis te krijgen.

maak-een-itunes-account-zonder-creditcardfoto 18

Media tegen betaling kopen

Als u later een item in de iTunes Store wilt kopen, klikt u gewoon op het item om het zoals gewoonlijk te downloaden. Klik op Kopen om door te gaan met de aankoop.

maak-een-itunes-account-zonder-creditcardfoto 19

iTunes zal u vragen om betalingsgegevens in te voeren om de aankoop te voltooien. Voer uw Apple ID-e-mailadres en wachtwoord in en voeg vervolgens de betalingsinformatie toe zoals gevraagd.

maak-een-itunes-account-zonder-creditcardfoto 20

Betalingsgegevens verwijderen van een iTunes-account

Als u al betalingsgegevens in uw iTunes-account hebt ingevoerd en deze wilt verwijderen, klikt u op Opslaan in het bovenste iTunes-menu en selecteert u Mijn account weergeven.

maak-een-itunes-account-zonder-creditcardfoto 21

Voer uw Apple ID-e-mailadres en wachtwoord in en klik op Account bekijken.

maak-een-itunes-account-zonder-creditcardfoto 22

Hiermee worden uw accountgegevens geopend. Klik op de knop Betalingsgegevens bewerken.

maak-een-itunes-account-zonder-creditcardfoto 23

Klik nu op de knop Geen om uw betalingsgegevens te verwijderen. Klik op Gereed om de wijzigingen op te slaan.

maak-een-itunes-account-zonder-creditcardfoto 24

Uw account zal u nu vragen om betalingsgegevens in te voeren als u een aankoop probeert te doen. U kunt deze stappen herhalen nadat u een aankoop heeft gedaan als u niet wilt dat iTunes uw betalingsgegevens bewaart.

Conclusie

Dit is een geweldige manier om een ​​iTunes-account aan te maken zonder uw creditcard in te voeren, of om uw creditcardgegevens uit uw account te verwijderen. Ouders kunnen vooral genieten van deze tip, omdat ze een iTunes-account op de computer van hun kinderen of iPod Touch kunnen hebben zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken dat ze er geld mee uitgeven.

Links

Itunes downloaden

Meer verhalen

Het pictogram van een bestandstype wijzigen in Windows 7

In Windows XP kunt u in Windows Verkenner het pictogram wijzigen dat aan een bestandstype is gekoppeld. In Windows 7 moet u het register hacken om het pictogram van een bestandstype te wijzigen. We laten u een veel eenvoudigere en snellere methode zien voor Windows 7.

Combineer de adres- en zoekbalken in Firefox

De zoekbalk in Firefox is erg handig voor het vinden van aanvullende informatie of afbeeldingen tijdens het browsen, maar de UI-ruimte die het in beslag neemt, kan soms frustrerend zijn. Nu kunt u die UI-ruimte terugwinnen en nog steeds toegang hebben tot al dat zoekende goedheid met de Foobar-extensie.

Geek Fun: gevirtualiseerde Old School Windows - Windows 95

Vorige week hebben we genoten van het kijken naar Windows 3.1 in VMware Player op Windows 7. Laten we vandaag onze 3.1 upgraden naar 95, en kijken hoe de meesten van ons zich Windows herinneren uit de jaren 90.

Vrijdagpret: speel 3D Rally Racing in Google Chrome

Ben je een racefan en heb je een korte (of lange) pauze van je werk nodig? Maak je dan klaar voor een middagje snelheidsboost met de 3D Rally Racing-extensie voor Google Chrome.

Maak een aangepast tabblad op het Office 2010-lint

Sommige MS Office-gebruikers werden in 2007 een beetje afgeschrikt door de Ribbon-functie omdat ze omslachtig en verwarrend waren. Vandaag kijken we naar een coole nieuwe functie in Office 2010 waarmee je je eigen aangepaste tabbladen kunt maken met specifieke opdrachten om gemakkelijker documenten te maken.

Speciale tekens en codering invoegen in online formulieren in Firefox

Als u actief bent in forums of commentaargebieden op verschillende websites, gebruikt u waarschijnlijk de hele dag door een soort speciale tekens, HTML of andere code. Nu kunt u eenvoudig veelgebruikte items invoegen met de SKeys-extensie voor Firefox.

Installeer XP-modus met VirtualBox met behulp van de VMLite-plug-in

Wilt u XP-modus gebruiken, maar geeft u de voorkeur aan Sun's VirtualBox voor virtualisatie? Dankzij de gratis VMLite-plug-in kunt u XP-modus snel en eenvoudig in of naast VirtualBox uitvoeren.

Beheer uw Twitter-account vanuit de zijbalk in Firefox

Ben je een Twitter-verslaafde en heb je een gemakkelijke manier nodig om je account in Firefox te beheren? Nu heb je toegang tot Twitter in je zijbalk of als een apart venster met de TwitKit+-extensie voor Firefox.

Tekst op een webpagina bewerken met Internet Explorer 8

Internet Explorer wordt vaak bestempeld als de slechtste browser voor webontwikkelaars, maar IE8 biedt eigenlijk een hele mooie set ontwikkelaarstools. Hier zullen we kijken naar een unieke manier om ze te gebruiken om de tekst op elke webpagina te bewerken.

Deel een printer op uw netwerk van Vista of XP naar Windows 7

Onlangs hebben we gekeken naar het delen van een printer tussen Windows 7-machines, maar je hebt misschien maar één Windows 7-machine en de printer is aangesloten op een Vista- of XP-computer. Vandaag laten we u zien hoe u een printer van Vista of XP naar Windows 7 kunt delen.