Een IR-repeater instellen om media-uitrusting uit het zicht te houden

set-up-een-ir-repeater-om-media-uitrusting-uit het zicht te bewaren foto 1

Zou het niet fijn zijn als je al je audio-videoapparatuur verborgen zou kunnen houden? Met een IR-repeater kun je alles in een kast of kast verbergen met slechts een kleine IR-dongle die bijna uit het zicht is weggewerkt.

Op technologieblog Unplggd benadrukken ze de voordelen van het gebruik van een IR-repeater, voornamelijk dat je al je spullen op een afgelegen locatie kunt plaatsen en toch op afstand toegang hebt via je afstandsbedieningen. Je kunt twee routes volgen om IR-repeater-geluk te bereiken; je kunt een kit van $ 50 kopen (ondersteunt meestal 4-6 apparaten) of je kunt geek uit en je eigen doe-het-zelf-model bouwen. Bekijk dit blogbericht om meer te weten te komen over het bouwen van DIY-repeaters of klik op de onderstaande link om enkele commerciële modellen op Unpluggd te bekijken.Ruim uw mediacenter op met een IR-repeater [Appartementtherapie]

Meer verhalen

Desktop Fun: Rainy Days Wallpaper Collection Series 1

Regenachtige dagen zijn geweldig om een ​​dutje te doen, de lucht te zuiveren terwijl je de aarde vernieuwt en buiten te spelen (als je daar zin in hebt). Breng de verfrissende schoonheid van regen naar je bureaublad met onze Rainy Days Wallpaper-collectie.

Maak een eenvoudige laptop- en tabletstandaard van karton

U moet uw laptop of tablet in een comfortabele hoek plaatsen, maar u bent niet zo enthousiast over het idee om veel geld uit te geven aan een standaard. Eerlijk genoeg, deze kartonnen standaard voor studie zou het lukken.

Wat je zei: wat zit er in je Flash Drive Toolkit

Eerder deze week hebben we je gevraagd om de inhoud van je flashdrive-toolkit te delen. Je hebt je softwarelijsten en trucs gedeeld; nu zijn we terug om de trends in toolkits voor lezers te benadrukken.

Framed router, switch en draadloos knooppunt is functioneel, geeky Art

Sommige mensen stapelen hun netwerkapparatuur op hun bureau, sommige mensen stoppen het uit het zicht in de kelder, en sommige mensen halen de koffers eraf en lijsten het in als kunst.

Bouw een PVC Didgeridoo om te jammen als een Aboriginal [Weekend Project]

Als het warme weer je doet kriebelen om de garagedeur te openen en te sleutelen, is deze PVC-didgeridoo - een 1500 jaar oud aboriginal instrument - een leuke (en luidruchtige) manier om een ​​zomer van knutselen te beginnen.

Vrijdagpret: Blockgineer

Na weer een lange werkweek is het tijd om te ontspannen en plezier te maken. De game van deze week stelt je denken op de proef terwijl je een parcours bouwt om de ballen aan het einde van het parcours van het startpunt naar hun doelen te krijgen.

Hoe u de toonhoogte en het tempo van een audiotrack onafhankelijk kunt wijzigen

Wanneer u audiotracks samenvoegt, zult u vaak merken dat er discrepanties tussen zijn. Met Audacity kun je gemakkelijk het tempo van een nummer veranderen, onafhankelijk van de toonhoogte, of omgekeerd, zodat het beter bij je project past.

Belangrijke waarschuwing: wees voorzichtig met het downloaden van open source-apps via zoeken

We zijn altijd grote voorstanders geweest van open source software, maar de laatste tijd hebben we een verontrustende trend opgemerkt: open source software wordt verpakt in met crapware geladen installatieprogramma's en Google / Bing / Yahoo-advertenties die zijn ontworpen om mensen te misleiden. Hier zijn de details.

Download de nieuwste Firefox Aurora en Nightly Builds, ontvang de Channels-nieuwsbrief

Deze week zijn de nieuwe browserkanalen van Mozilla live gegaan en we hebben de links om u te helpen de versie(s) te krijgen die u het meest wilt. We hebben ook de link voor de nieuwe officiële homepage waar u zich ook kunt aanmelden voor de nieuwsbrief...

Food Lab: de wetenschap van perfect gekookte eieren

Als je hardgekookte eieren altijd met doffe dooiers en schoenachtige blanken zijn geworden - laat je hoofd niet beschaamd hangen, de mijne vaak - deze op wetenschap gebaseerde verkenning van perfect gekookte eieren is voor jou.