Een toepassing toevoegen aan het snelstartmenu in Vista

Het Quick Launch-menu is een van de handigste functies in Windows en Vista maakt het nog eenvoudiger om een ​​programma aan het menu toe te voegen.

Voor degenen onder u die totaal nieuw zijn, het snelstartmenu zijn de kleine pictogrammen bij de startknop:

voeg-een-toepassing-aan-het-snel-startmenu-in-vista-foto toe 1U kunt een toepassing naar de balk voor snel starten slepen... of u kunt met de rechtermuisknop klikken en Toevoegen aan snel starten kiezen:

voeg-een-toepassing-aan-het-snelle-startmenu-in-vista-foto toe 2

Als de optie voor Toevoegen aan Snel starten niet wordt weergegeven, kunt u de Shift-toets ingedrukt houden terwijl u er met de rechtermuisknop op klikt om de optie te laten verschijnen. Merk op dat je ook Pin to Start Menu kunt gebruiken...

Voor extra tegoed kunt u ook leren hoe u snelstarttoepassingen kunt starten met de ingebouwde sneltoetsen.

Meer verhalen

Maak een reservekopie van uw WordPress-productieblog op Ubuntu

Je hebt zojuist een geweldige nieuwe lay-out voor je blog bedacht... maar het is over het algemeen een slecht idee om wijzigingen aan te brengen in je blog terwijl bezoekers er toegang toe hebben, vooral als je een door advertenties ondersteunde blog hebt. Deze How-To toont u de lijst met stappen die u moet nemen om een ​​kopie van uw productie WordPress te krijgen

Zoek uit welke online-accounts uw e-mail aan spammers verkopen

Ik ben constant woedend over de hoeveelheid spam die ik elke dag in mijn e-mailaccount krijg. Om een ​​vriend van mij te citeren: Eerlijk gezegd zou dit tegenwoordig het belangrijkste probleem in de wereld moeten zijn. Vergeet de oorlog te verklaren aan willekeurige landen, laten we de oorlog verklaren aan spam en de doodstraf invoeren terwijl we bezig zijn

Defragmenteer meerdere harde schijven tegelijk in Windows

Het hulpprogramma Schijfdefragmentatie in Windows XP bevat geen manier om alle harde schijven tegelijk te defragmenteren, wat onhandig is als u meer dan één harde schijf in uw computer hebt.

Fluxbox installeren op Ubuntu Linux

Ubuntu gebruikt standaard de Gnome-gebruikersinterface. Fluxbox is een alternatieve vensterbeheerder voor Ubuntu die extreem licht en aanpasbaar is.

Installeer KDE (Kubuntu) op Ubuntu

De standaard desktop van Ubuntu gebruikt de Gnome-vensterbeheerder, wat een moeilijke overgang kan zijn voor Windows-gebruikers. Het KDE-bureaublad zou veel bekender zijn voor Windows-gebruikers, omdat KDE iets heeft dat vergelijkbaar is met het startmenu.

Globale adreslijst van Exchange exporteren om toegang te krijgen

Outlook geeft u geen optie om de Exchange Global Address-lijst naar een willekeurig formaat te exporteren. Je hebt niet eens de mogelijkheid om te sorteren tijdens het zoeken, wat me gek maakt.. Als ik wil zien wie er op het kantoor in Houston werken, wil ik niet de hele lijst hoeven door te nemen.

Ontdek welke artikelen het populairst zijn op uw site met Google Analytics

Opmerking: dit artikel was voor de eerdere versie van Analytics

Ontdek welke zoekwoorden bezoekers naar uw site trekken met Google Analytics

Opmerking: dit artikel was voor de eerdere versie van Analytics

Een Windows 10-stijl startmenu krijgen in Windows 8.1

Op 21 januari kondigde Microsoft officieel de nieuwe functies aan die in Windows 10 zouden worden opgenomen. Hoewel je zult moeten wachten op de release om van de meeste nieuwe functies te genieten, kun je vandaag profiteren van het nieuwe Windows 10 Start-menu.

Digitaal rechtenbeheer (DRM)

Digital Rights Management (DRM) is een soort toegangscontroletechniek die wordt gebruikt door houders van auteursrechten, uitgevers en hardwarefabrikanten om het gebruik, de manipulatie en de distributie van digitale inhoud na de eerste verkoop van die inhoud te beperken.