Converteer dvd's, ISO's en AVI-video's om af te spelen op uw iOS-apparaat

Als je een iOS-apparaat bezit, weet je dat het standaard alleen bepaalde videoformaten afspeelt. Je hebt waarschijnlijk andere video-indelingen in je verzameling die je wilt toevoegen, en hier bekijken we hoe je ze kunt converteren om ze op je iOS-apparaat af te spelen.

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw video's kunt laten converteren om ze af te spelen met uw iOS-apparaat. Er is hiervoor geen gebrek aan Commercial & Shareware-producten, maar we zullen gratis en Open Source-software gebruiken (voornamelijk Handbrake). We zullen de basis bekijken voor het converteren van dvd's, ISO- en AVI-videoformaten die niet compatibel zijn met uw iOS-apparaat naar het iTouch-vriendelijke MP4/H.264-formaat.Voor dit artikel gebruiken we iTunes voor Windows, een iPod Touch 4e generatie met iOS 4.1 en Windows 7 Ultimate 64-bit.

Rip dvd's en converteer naar MP4 / H.264

Eerst zullen we kijken naar het rippen van een dvd met DVDFab en deze vervolgens converteren met Handbrake. Als je dat nog niet hebt gedaan, download en installeer dan de nieuwste versie van DVDFab en Handbrake voor pc (links hieronder). De DVDFab HD Decrypter is altijd gratis, zelfs nadat uw proefperiode is afgelopen. Voor de beste resultaten voor het verwijderen van kopieerbeveiliging van nieuwere dvd's moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie ervan hebt.

Nadat je beide apps hebt gedownload en geïnstalleerd, stop je je dvd in het station en voor dit deel gaan we de hoofdfilmfunctie in DVDFab 8 gebruiken om alleen de hoofdfilm te krijgen en niet de extra functies.

converteer-dvd's-iso's-en-avi-video's om af te spelen op uw iOS-apparaat foto 2

Nadat DVDFab klaar is met het verwijderen van de codering en het ophalen van de dvd-bestanden, opent u Handrem en selecteert u Bron en vervolgens de map DVD / Video_TS.

converteer-dvd's-iso's-en-avi-video's om af te spelen op uw ios-apparaat foto 3

Navigeer vervolgens naar de locatie van de geripte dvd en klik op OK.

converteer-dvd's-iso's-en-avi-video's om af te spelen op uw ios-apparaat foto 4

Nu aan de linkerkant van Handrem heb je een lijst met voorinstellingen om uit te kiezen ... selecteer iPhone & iPod Touch.

converteer-dvd's-iso's-en-avi-video's-om-af te spelen op je-ios-apparaat foto 5

De voorinstellingen kiezen de uiteindelijke uitvoerinstellingen die geschikt zijn voor de iPod / iPhone. Je kunt de instellingen ook verder aanpassen om je video te krijgen zoals jij het wilt. Zorg ervoor en selecteer een bestemming voor het uiteindelijke uitvoerbestand, voor Container zorg ervoor dat het is ingesteld op MP4 en H.264 voor de videocodec (wat het standaard zou moeten zijn).

converteer-dvd's-isos-en-avi-video's-om-af te spelen op uw ios-apparaat foto 6

Nadat je de video-instellingen hebt zoals je ze wilt, klik je bovenaan op de Start-knop.

converteer-dvd's-iso's-en-avi-video's om af te spelen op je ios-apparaat foto 7

Terwijl de video wordt gecodeerd, wordt een opdrachtvenster geopend, zodat u de voortgang kunt volgen als u dat wilt. De hoeveelheid tijd die nodig is, is afhankelijk van de systeemhardware en de grootte van de dvd. U wilt waarschijnlijk iets anders vinden om te doen of het 's nachts uit te voeren, omdat het enkele uren kan duren om het conversieproces te voltooien.

converteer-dvd's-iso's-en-avi-video's om af te spelen op je ios-apparaat foto 8

Nadat de conversie van LOTR Return of the King was voltooid, was de bestandsgrootte 1,71 GB, wat veel kleiner is dan het originele dvd-formaat.

converteer-dvd's-iso's-en-avi-video's om af te spelen op je iOS-apparaat foto 9

Voor een volledige tutorial over dit proces, ga naar Hoe dvd naar MP4 / H.264 te converteren met HD DVDFab en Handrem.

Verplaats video naar iTunes

Verplaats nu het geconverteerde bestand naar uw Movies-verzameling in iTunes... en synchroniseer met uw iOS-apparaat.

converteer-dvd's-iso's-en-avi-video's om af te spelen op je iOS-apparaat foto 10

converteer-dvd's-iso's-en-avi-video's-om-af te spelen op je-ios-apparaat foto 11

Nu kun je tijdens je lange reis achterover leunen met je iOS-apparaat en je favoriete films kijken.

Je kunt ook het menu openen en naar een specifiek hoofdstuk van de film navigeren.

converteer-dvd's-iso's-en-avi-video's om af te spelen op je ios-apparaat foto 14

Converteer ISO-bestanden naar MP4 / H.264

Als je dvd's naar een ISO-image hebt geconverteerd, kunnen we Handbrake gebruiken om ze ook naar een iOS-vriendelijk formaat te converteren. Open Handrem en selecteer Bron Videobestand.

converteer-dvd's-iso's-en-avi-video's om af te spelen op je ios-apparaat foto 15

Navigeer vervolgens naar de locatie van het ISO-bestand dat u wilt converteren.

converteer-dvd's-iso's-en-avi-video's om af te spelen op uw ios-apparaat foto 16

Mogelijk krijgt u het volgende waarschuwingsbericht met de mededeling dat er geen bestemming is ingesteld. Klik gewoon op OK.

converteer-dvd's-iso's-en-avi-video's om af te spelen op je iOS-apparaat foto 17

Blader vervolgens naar een bestemming voor het uitvoerbestand.

converteer-dvd's-iso's-en-avi-video's om af te spelen op je ios-apparaat foto 18

Selecteer in het rechtermenu in Handrem voor Presets iPhone & iPod Touch.

converteer-dvd's-iso's-en-avi-video's om af te spelen op uw iOS-apparaat foto 19

Het zal standaard H.264 / MP4 zijn en u kunt gewoon op de Start-knop klikken, of doorgaan en verdere aanpassingen maken aan het uitvoerbestand.

converteer-dvd's-iso's-en-avi-video's om af te spelen op je iOS-apparaat foto 20

Hier kun je zien dat het uitvoerbestand slechts 448 MB is, wat een stuk beter beheersbaar is dan het originele ISO-bestand van 4 GB, en het is nu compatibel met je iOS-apparaat.

converteer-dvd's-iso's-en-avi-video's om af te spelen op uw iOS-apparaat foto 21

Sleep het geconverteerde bestand naar iTunes en synchroniseer met uw apparaat.

converteer-dvd's-iso's-en-avi-video's om af te spelen op je iOS-apparaat foto 22

Daar ben je! Nu kunt u uw geconverteerde ISO-bestanden bekijken op uw iPhone, iPod Touch of iPad.

Converteer AVI-videobestanden naar MP4 / H.264

Sommigen van jullie hebben misschien veel AVI-bestanden van geripte dvd's, gedownloade video's of homemovies en willen ze op je iOS-apparaat afspelen. Ook hiervoor kunnen we Handrem gebruiken. Klik op Bron Videobestand en blader naar de locatie van het AVI-bestand dat u wilt converteren.

converteer-dvd's-isos-en-avi-video's-om-af te spelen op je-ios-apparaat foto 25

Nogmaals, selecteer onder Voorinstellingen iPhone & iPod Touch.

converteer-dvd's-isos-en-avi-video's-om-af te spelen op uw ios-apparaat foto 26

Ga naar binnen en pas de video-instellingen aan als je wilt.

converteer-dvd's-iso's-en-avi-video's om af te spelen op je iOS-apparaat foto 27

Nadat u uw video-instellingen en bestemming hebt geconfigureerd, klikt u op Start. Nogmaals, u ziet een opdrachtpromptvenster verschijnen, zodat u taken en voortgang kunt volgen.

converteer-dvd's-iso's-en-avi-video's om af te spelen op uw iOS-apparaat foto 28

Nadat het proces was voltooid, kregen we een bestand van 380 MB dat lager is dan het oorspronkelijke bestand van 672 MB.

converteer-dvd's-iso's-en-avi-video's-om-af te spelen op je-ios-apparaat foto 29

Breng het opnieuw over naar iTunes en synchroniseer het met uw apparaat zoals hierboven weergegeven. Hier kunnen we zien dat de kwaliteit behoorlijk is, maar houd er rekening mee dat bij het converteren van een reeds gecomprimeerd videobestand de kwaliteit een beetje tegenvalt.

Alle instellingen die we in Handbrake hebben geselecteerd, werken prima voor Standard Definition-video, maar je zult de videoniveaus willen aanpassen als je HD-inhoud hebt. Vooral met de nieuwe iPhone / iPod Touch omdat deze een veel mooier scherm heeft dan eerdere versies. In onze tests merkten we dat iTunes soms zou willen vastlopen tijdens het synchroniseren van geconverteerde bestanden naar ons apparaat. Als je geen fan bent van het gebruik van iTunes, wil je misschien een en iTunes-alternatief bekijken, zoals CopyTrans Manager.

converteer-dvd's-iso's-en-avi-video's om af te spelen op uw ios-apparaat foto 32

In toekomstige artikelen zullen we bekijken hoe u andere bestandsindelingen kunt converteren om te werken met uw iPhone, iPod Touch en iPad.

En jij... Welke software en methoden gebruik je om videobestanden te converteren om op je iOS-apparaat af te spelen? Laat een reactie achter en laat het ons weten.

Handrem downloaden

Download DVDFab

Meer verhalen

Xmarks is dood, dus welke andere opties heb je?

Het begon als de Foxmarks-extensie, daarna veranderden ze het in Xmarks en lieten het werken in elke webbrowser - en nu is het een dodelijke dood gestorven. De service zal nog een paar maanden bestaan ​​totdat hij echt dood is, maar het is tijd om naar andere opties te zoeken.

Voer IE6 en andere oude apps uit in Windows 7 met Spoon

Wilt u programma's op uw pc draaien zonder ze te installeren? Of je nu een verouderde app wilt gebruiken of gewoon een programma wilt proberen voordat je het installeert, hier is hoe je veel programma's online kunt uitvoeren met Spoon.

Snel en vies vintage foto-effect in Photoshop

Op zoek naar een snelle manier om je foto's om te zetten in knappe, overtuigende vintage kunst? Veel programma's bieden vintage fotofilters, maar deze zijn vaak ruw en geven niet-opwindende, niet-overtuigende resultaten. Met een paar momenten in praktisch elke versie van Photoshop, kun je realistisch ogende

Hoe u uw vergeten Windows-wachtwoord kunt kraken

Hier bij How-To Geek hebben we veel verschillende manieren besproken om uw wachtwoord voor Windows opnieuw in te stellen, maar wat als u uw wachtwoord niet opnieuw kunt instellen? Of wat als u schijfversleuteling gebruikt die uw bestanden zou wissen als u het wachtwoord zou wijzigen? Het is tijd om in plaats daarvan het wachtwoord te kraken.

Bureaubladplezier: Indiana Jones-aanpassingsset

Archeologe Indiana Jones is een favoriet onder cult-klassieke filmhelden en altijd leuk om naar te kijken als hij te maken heeft met slechteriken en slangen. Vandaag hebben we een mooie reeks achtergronden, pictogrammen en lettertypen om je bureaublad klaar te maken voor avontuur.

Maak uw eigen automatische defragmentatie in Windows 7-stijl in Windows XP

Een van de coole functies in Vista en Windows 7 is dat het is ingesteld om uw harde schijf standaard wekelijks automatisch te defragmenteren. Als je nog steeds XP gebruikt, kun je het als volgt instellen om op dezelfde manier te werken als Vista of Windows 7.

Beginner: groepeer vergelijkbare apps met mappen op uw iOS 4 iPhone of iPod Touch

Heb je veel apps op je iPhone of iPod Touch en ben je het beu om door schermen te bladeren om degene te krijgen die je nodig hebt? Hier kijken we naar een nieuwe functie in iOS 4 waarmee je apps kunt groeperen in mappen.

Aanpassen, wijzigen of verwijderen van de nieuwe tabbladpagina in IE 9

De nieuwe Internet Explorer 9 Beta bevat veel nieuwe functies, waaronder een pagina met populaire sites die een mooie lijst met uw meest bezochte sites presenteert wanneer u een nieuw tabblad opent. Hier leest u hoe u de pagina Populaire sites van IE 9 kunt aanpassen of verwijderen.

De VN zegt dat we een officiële ambassadeur nodig hebben... voor de buitenaardse wezens?

Als de buitenaardse wezens ooit de aarde binnendringen, hebben we nu een plan: een Maleisische astrofysicus voor de deur zetten om met ze te praten. Dat klopt, de VN is eigenlijk van plan een ambassadeur te benoemen voor het geval we contact opnemen.

PPA's veilig verwijderen en teruggaan naar stabiele versies in Ubuntu

Als je een PPA hebt toegevoegd en een vervelende bug tegenkomt in je bijgewerkte software, moet je terugkeren naar de Ubuntu-repositories. Veilig doen kan lastig zijn - gelukkig kan Ubuntu Tweak dit voor ons doen.