'Duck Season' op HTC Vive laat de NES-blaster herleven met een donkere twist

-and-039;duck-season-and-039;-on-htc-vive-revives-the-nes-blaster-met-een-donkere-twist foto 1 Stressniveau spellen

Duck Season brengt het klassieke NES-lichtgeweer terug dat een speciale plaats inneemt in het hart van elke Duck Hunt-fan, maar met een donkere VR-twist. Duck Season komt 'zeer binnenkort' naar de HTC Vive, compleet met een bijgewerkte versie van de NES-blaster, die via de Vive-tracker in een motion-tracking-controller is veranderd. De kerngameplay is in wezen een verbeterde 3D-versie van Duck Hunt, hoewel het verhaal veel dieper gaat dan het in eerste instantie lijkt.

En de lachende hond is terug, maar deze keer is hij een seriemoordenaar. Ja, een seriemoordenaar.'Je hebt net geweld tegen hem ingezet, en nu gaat hij geweld tegen je initiëren', legde Stress Level Zero-ontwikkelaar Brandon Laatsch uit op het Engadget-podium tijdens de wereldpremière van Duck Season. Als je de hond neerschiet, komen blijkbaar zijn ware, angstaanjagende kleuren naar voren.

Duck Season is een coming-of-age-verhaal dat zich afspeelt in 1988: je speelt als een kind dat net de beste nieuwe game heeft gekregen, en brengt de uren door door op eenden te schieten terwijl ze bij zonsondergang over een prachtig veld vliegen. Naarmate de game vordert, kun je zeven andere minigames spelen op een onhandige buistelevisie, maar Duck Season is de echte traktatie. Het draait allemaal om onderdompeling en nostalgie, maar onder al deze vertrouwdheid schuilt een mysterie. De game heeft zeven verschillende eindes en een geheim subplot dat alleen kan worden ontgrendeld door een handvol verborgen aanwijzingen te volgen.

Laatsch toonde Duck Season samen met Matthew (MatPat) en Stephanie Patrick op het Engadget E3-podium, dus houd ons in de gaten voor een video van de game in actie binnenkort.

Volg hier al het laatste nieuws van E3 2017!

Aanbevolen verhalen

HTC Vive en Lenovo ontwikkelen zelfstandige Daydream VR-headsets

Je hebt geen Android-telefoon nodig om deze Daydream VR-headsets van HTC Vive en Lenovo te gebruiken.

De volgende generatie VR-verbeteringen komt naar HTC Vive

Draadloze multiplayer, betere sociale betrokkenheid en eye-tracking-technologie voor VR is bijna hier.

de volgende Moto Z Force herleeft de koptelefoonaansluiting

Lenovo keert de trend van het weggooien van old-school audiopoorten om.