Vanuit de Tipsbox: Dubbeltik op Browser Zooming, Espresso Naps en Android-opstartschermen

uit-de-tips-box-dubbeltik-browser-zoomen-espresso-dutjes-en-android-opstartschermen foto 1

Elke week openen we de doos met tips en delen we enkele van de beste lezerstips. Deze week kijken we naar zoomen in de Android-browser, powernaps met cafeïne en het aanpassen van de opstartschermen op Android-apparaten.

Dubbeltik om in te zoomen in de Android-browser

uit-de-tips-box-dubbeltik-browser-zoomen-espresso-dutjes-en-android-opstartschermen foto 2Mike schrijft met zijn nieuwe Android-vondst:

Dit is misschien oud nieuws voor Android-veteranen, maar ik heb net deze truc ontdekt: tijdens het browsen in de Android-webbrowser kun je dubbeltikken om onmiddellijk in te zoomen tot 100% weergave op de plek waar je dubbel hebt getikt. Het is superhandig voor een snelle duik in een webpagina die te klein is geworden op het mobiele scherm. Dubbeltik nogmaals en het zoomt meteen weer uit naar het oorspronkelijke (volledig scherm) formaat.

Je hebt gelijk Mike, hoewel de tip misschien oud is voor Android-veteranen, denk ik dat het veilig is om te zeggen dat elke Android-gebruiker zijn Ah hah! moment waarop ze dit juweeltje van een manoeuvre ontdekten. Je betaalt het vooruit door te delen.

Espressodutjes voor maximale alertheid

uit-de-tips-box-dubbeltik-browser-zoomen-espresso-dutjes-en-android-opstartschermen foto 3

Alex schrijft met zijn tip om alert te blijven met een druk schema:

Oké jongens, dit is niet echt een software-hack (eigenlijk meer een wet-ware-hack), maar het heeft me de laatste tijd echt geholpen, dus ik dacht dat ik zou schrijven. Iedereen weet dat een klein powernapje je echt kan helpen om de hele dag door, maar heb je wel eens een powernap op cafeïne geprobeerd? Het klonk gek, maar een man met wie ik werk (die ook een wild schema heeft zoals ik) zwoer erbij, dus ik probeerde het. Dit is hoe het werkt. Je slurpt een kopje of koffie of een shot espresso achterover en doet dan meteen een powernap van 20 minuten. Als je wakker wordt, voel je je gek verfrist. Eerst was ik er zeker van dat ik me het effect alleen maar verbeeldde, maar toen ik het googelde, vond ik onderzoek dat dutjes met cafeïne ondersteunt.

Wetware-tips zijn soms net zo handig als softwaretips, Alex. Ook wij hebben de cafeïne-powernap-truc al eerder gebruikt met positieve resultaten. Er gaat niets boven de dubbele klap van een boost van een powernap en een shot cafeïne om je op te vrolijken.

Hoe u uw Android-opstartscherm kunt wijzigen

Elyse schrijft in met een techniek voor het verwisselen van het opstartscherm op je Android-telefoon:

Ik vind het leuk om mijn Android-telefoon aan te passen en hoe leuk ik het Cyanogen-opstartscherm ook vond dat verscheen nadat ik mijn telefoon had geroot/geüpgraded, ik wilde het aanpassen. Ik vond deze video en gids en volgde en nu heb ik een aangepast opstartscherm. Dit was mijn eerste poging om diepgaande aanpassingen te doen en het ging heel soepel!

Het aanpassen van het opstartscherm is leuk; een van onze eerste aanpassingen aan het opstartscherm was jaren en jaren geleden op een Windows Mobile-telefoon. We wilden af ​​van de irritante Sprint TV-advertentie/-logo die elke keer dat de telefoon opnieuw werd opgestart opspat (wat in de vroege dagen van Windows-mobiele telefoons vaak voorkwam). Bedankt voor het schrijven in Elyse!


Heb je een tip of truc om te delen? Stuur ons een e-mail op tips@howtogeek.com en misschien ziet u uw tip op de voorpagina.

Meer verhalen

Beginner Geek: scan bestanden op virussen voordat u ze gebruikt

Om te voorkomen dat uw computer wordt geïnfecteerd door schadelijke software, is het een goed idee om bestanden te scannen voordat u ze uitvoert. Vandaag bekijken we een aantal opties waarmee u bestanden eenvoudig vanaf uw bureaublad kunt scannen.

Hoe komt spyware, malware of crapware op mijn computer?

Heb je je ooit afgevraagd hoe malware, spyware, scareware, crapware of andere ongewenste software op een computer kan komen? Eerst laten we zien hoe gemakkelijk uw systeem kan worden geïnfecteerd, en daarna laten we u zien hoe u het kunt opruimen.

Wat je zei: hoe synchroniseer je je bestanden tussen je apparaten?

Overweldigend doe je het met Dropbox. Ondanks de verspreiding van verschillende platforms is er weinig vooruitgang geboekt in enige vorm van universele synchronisatie. We hoorden van nogal wat verschillende lezers en verreweg de meest populaire optie was om Dropbox te gebruiken om ervoor te zorgen dat je de muziek en

Spud Gunning Nuttig gemaakt: Pneumatische Antenne Launchers

Of je nu kerstverlichting, amateurradioantennes of iets anders probeert op te hangen vanaf een hoog uitkijkpunt, dit speciaal ontworpen spudpistool kan de klus klaren.

Scoor 8 Premium iOS-games voor $ 0,99 tijdens de Gameloft Father's Day Sale [Deals]

Als je op zoek was naar een meer substantiële en langere game om op je iOS-apparaat te spelen, heeft Gameloft een verkoop van 99 cent per stuk op 8 van hun premium iOS-titels, waaronder Order and Chaos, NFL 2011 en meer.

Vrijdagpret: Blokpuzzel? Blok puzzel!

Na weer een lange week te hebben overleefd, is de vrijdag eindelijk aangebroken, dus terwijl je die laatste uren wacht, waarom zou je dan niet stiekem een ​​beetje plezier maken? In de game van deze week moet je je een weg banen door een reeks kamers met blokpuzzels om te ontsnappen naar de vrijheid.

Uit de doos met tips: audio extraheren uit elke video met VLC, rond paywalls sluipen en Windows Live Mesh vertragen tijdens het opstarten.

Elke week duiken we in onze lezersmailbag en delen we de tips en trucs waarin je e-mailt. Deze week belichten we hoe je audio uit elk videobestand kunt extraheren met VLC, sluipen rond de betaalmuren van nieuwssites en hoe je Windows Live Mesh kunt vertragen van meteen aan het laden.

Vlieg mee op een luchtinspectie van de Minecraft-slagschipvloot [Video]

Net als je denkt dat je enkele van de meest interessante dingen hebt gezien die tot nu toe in Minecraft zijn gemaakt, is hier iets geheel nieuws voor jou om naar te kijken. Verschillende individuen hebben samengewerkt om een ​​vloot uit de Tweede Wereldoorlog te creëren...

Een interview met de anonieme maker van Telehack

Vorige maand deelden we een Telehack, een echt geweldige eerdere internetsimulator, en nu hebben we een interessant interview met de maker om te delen.

Wi-Fi Sniffing Picture Frame grijpt foto's van verkeer in de buurt

Als een digitale fotolijst te saai lijkt, snuffelt deze interessante doe-het-zelflijst actief aan wifi-verkeer en toont de gevonden afbeeldingen.