DropSpace synchroniseert Android-bestanden met Dropbox

dropspace-synchroniseert-android-bestanden-naar-dropbox foto 1

DropSpace is een gratis Android-applicatie die het belangrijkste probleem verhelpt dat de officiële Dropbox-app voor Android plaagt: het ontbreken van echte bestandssynchronisatie. Pak een exemplaar van DropSpace en geniet onderweg van echte bestandssynchronisatie.

De officiële Dropbox-app is beperkt tot het ophalen van bestanden van je Dropbox-account of het pushen van bestanden van je telefoon naar je Dropbox-account. Echte bestandssynchronisatie, dit handmatige push/pull-model terzijde, is nergens te vinden. DropSpace vult die leemte op door bestandssynchronisatie tussen uw SD-kaartmappen en uw Dropbox-mappen in te schakelen. Het zit boordevol handige functies, waaronder het beperken van bestandssynchronisatie tot alleen een Wi-Fi-verbinding (geweldig als u uw zeer beperkte data-abonnement niet wilt opeten), evenals tal van schakelaars voor verschillende instellingen, zoals of het externe bestanden moet verwijderen als de lokale bestand wordt verwijderd, hoe vaak de synchronisatieservice moet worden uitgevoerd en meer.Klik op de onderstaande link om een ​​exemplaar te pakken en mee te nemen voor een proefrit. DropSpace is gratis en werkt overal waar Android werkt; Dropbox-account vereist.

DropSpace [via verslavende tips]

Meer verhalen

Comix is ​​een Awesome Comics Archive Viewer voor Linux

Heb je een geweldige verzameling strips in elektronische vorm, maar heb je een geweldige app nodig om ze te bekijken? Als je een Linux-systeem hebt, hebben we de perfecte app voor je... Comix, de open source krachtpatser voor het lezen van strips.

Download de MakeUseOf eBook-gids om Windows gratis te versnellen

Onze vrienden bij MakeUseOf.com hebben weer een nieuw eBook uitgebracht in hun reeks gidsen voor, nou ja, zo ongeveer alles. Deze geeft u enkele tips om uw Windows-pc te versnellen.

Win verticale UI-ruimte terug door een werkbalk toe te voegen aan de linker- of rechterkant van Firefox

Wilt u zo efficiënt mogelijk gebruik maken van de verticale UI-ruimte op het scherm van uw systeem, maar heeft u horizontale ruimte over? Nu kunt u de werkbalkpictogrammen en hun geweldige functionaliteit verplaatsen naar een slanke zijbalk...

Androidify verandert je in een avatar in Android-stijl

Met Androidify, een gratis applicatie voor Android-telefoons, kun je een avatar in Android-stijl van jezelf (of wie dan ook) maken. Verwissel de kleding, pas de zijkant van je noggin aan, voeg een piratenooglapje toe, de aanpassingsopties zijn er in overvloed.

Reader voor Android-updates; Nu met feedwidgets en meer

Eigenaars van Android-telefoons die de officiële Google Reader-app rocken, zullen blij zijn te zien dat de nieuwe update veelgevraagde functies bevat, zoals gepolijste feed-widgets, ongelezen teller-widgets en een handige markering als vorige als leesknop.

De prachtige reeks culinaire hulpmiddelen [Infographic]

Als je geeking zich uitstrekt van de werkbank tot het aanrecht, zul je dol zijn op deze sjieke infographic met details over de families van gebruiksvoorwerpen in je keukenladen en kasten.

De prachtige reeks culinaire hulpmiddelen [Infographic]

Als je geeking zich uitstrekt van de werkbank tot het aanrecht, zul je dol zijn op deze sjieke infographic met details over de families van gebruiksvoorwerpen in je keukenladen en kasten.

Vrijdagpret: Maus Trap

Het is weer vrijdag, maar vandaag ben jij niet de enige die moet ontsnappen! Deze week is het jouw missie om een ​​arme muis genaamd Peanut te helpen ontsnappen uit het gevaarlijke lab waarin ze vastzit. Heb jij wat nodig is om de dag te redden?

Lettertypen en kleuren aanpassen voor Gnome-panelen in Ubuntu Linux

Oké, dit was de gemakkelijke manier om het lettertype van je panelen te wijzigen.

Lettertypen en kleuren aanpassen voor Gnome-panelen in Ubuntu Linux

Oké, dit was de gemakkelijke manier om het lettertype van je panelen te wijzigen.