Drag2Up brengt multi-source slepen en neerzetten uploaden naar Firefox

drag2up-brengt-multisource-drag-and-drop-uploaden-naar-firefox foto 1Afgelopen herfst hebben we Drag2Up met u gedeeld, een handige kleine Chrome-extensie waarmee u in een handomdraai bestanden kunt slepen, neerzetten en uploaden naar verschillende sites voor het delen van bestanden. Nu is hetzelfde gemakkelijke delen beschikbaar voor Firefox.

Net als de Chrome-versie voegt de Firefox-versie supereenvoudige slepen en neerzetten van bestanden toe aan uw surfervaring op het web. Sleep afbeeldingen, tekst en andere bestandstypen naar een tekstvak en Drag2Up uploadt ze naar de service voor het delen van bestanden die je hebt opgegeven in het instellingenmenu, zoals Imgur, Imageshack, Pastebin, Hotfile, Droplr en meer.

Klik op de onderstaande link om meer te lezen en een exemplaar voor uw Firefox-installatie te pakken.Drag2Up [Mozilla-add-ons]

Meer verhalen

Vraag How-To Geek: Dropbox in het Start-menu, Symlinks begrijpen en dvd's uit de tv-serie rippen

Deze week bekijken we hoe je Dropbox in je Windows Start-menu kunt opnemen, symbolische koppelingen begrijpt en gebruikt, en hoe je je tv-serie-dvd's rechtstreeks kunt rippen naar unieke en hoogwaardige afleveringsbestanden.

KeyCounter houdt uw toetsaanslagen en muisklikken bij

Als je ooit een brandende behoefte hebt gehad om te weten hoe vaak je het toetsenbord aanraakt en elke dag met je muis klikt, kan KeyCounter, een kleine draagbare app, helpen om aan je geeky statistische behoeften te voldoen.

Voeg aangepaste led-omgevingsverlichting toe aan uw pc of mediacenter

Als je verlangt naar wat van die zoete omgevingsverlichting die je vindt in high-end HDTV-opstellingen, lang niet meer. Deze doe-het-zelf-elektronicagids laat zien hoe u aangepaste en snel reagerende omgevingsverlichting aan uw comp...

De Trackor bewaakt Amazon-prijzen; Integreert met Chrome, Firefox en Safari

Als je een frequente Amazon-shopper bent, is de Tracktor een onschatbare winkelhulp. Bezoek de website of, nog beter, voeg de extensie toe aan uw browser voor gedetailleerde prijsgeschiedenis en prijsdalingen.

De beste en slechtste manieren om een ​​cv te verzenden

Met zoveel mensen die op zoek zijn naar een baan, kan de kleinste voorsprong in je cv-presentatie je kansen maken of breken. Maar niet alle bestandstypen of methoden zijn gelijk gemaakt - lees verder om de mogelijke valkuilen te zien waarmee uw cv wordt geconfronteerd.

Hoe het Linux Grub2 opstartmenu op de gemakkelijke manier te configureren

Wij hebben, net als veel Linux-nerds, wat problemen gehad met het maken van de overgang naar Grub2, of voor sommigen van ons, om te leren hoe het helemaal opnieuw te configureren. Gelukkig heeft een nieuwe grafische tool dit proces eenvoudig en duidelijk gemaakt!

Mediabestanden streamen vanaf elke pc naar uw PlayStation 3

Heb je ooit gewenst dat je videobestanden van je computer naar je tv kon streamen zonder de twee echt rechtstreeks aan elkaar te haken? Als je een PlayStation 3 hebt, heb je geluk, want dat is de nerdles van vandaag.

Week in Geek: Facebook Valentijnsdag Scams Edition

Deze week hebben we geleerd om aan de slag te gaan met de Linux-opdrachtregelteksteditor Nano, het zoeken in het Startmenu te versnellen, automatisch draaiende Android-schermen te stoppen en door Dropbox aangedreven torrenting in te stellen, de standaardtoepassing voor Android-taken te wijzigen, een geweldig cadeau te vinden aanbevelingen voor Valentijnsdag met behulp van

Microsoft Word: Essentiële documentopmaak

Microsoft Word is de wereldwijde standaard voor tekstverwerking. Tegelijkertijd is het een van de meest gekmakende toepassingen om onder de knie te krijgen. Daarom gaat deze Geek School-serie helemaal over het leren opmaken van documenten in Word.

Desktop Fun: Fantasy Warriors Wallpaper Collection

Of ze nu hun thuisland en de onschuldigen verdedigen, op zoek zijn naar roem en fortuin, of eropuit zijn om deze fantasiekrijgers te veroveren en te plunderen, ze zullen een leuk stukje avontuur toevoegen aan je bureaublad. Maak je klaar om naar andere rijken te reizen met onze Fantasy Warriors Wallpaper-collectie.