Downloadgeschiedenis automatisch wissen in Firefox

Een ding dat me irriteert aan Firefox is wanneer het downloadvenster verschijnt met alle eerdere downloads. Ik weet zeker dat deze functie voor sommigen van pas kan komen en een gewaardeerde functie moet zijn omdat je ze kunt doorzoeken, maar ik herinner me meestal wat ik download, wanneer ik het download en waarom ik het heb gedownload. Dus voor mij is het meer een last dan een privacykwestie. Als u echter een gedeelde computer of laptop heeft, kunnen privacy en beveiliging heel goed de belangrijkste zorg zijn. Hoe dan ook, het veranderen van een paar instellingen kan zeker helpen.

downloadgeschiedenis-in-firefox-foto automatisch wissen 1

Open Firefox en klik op Extra Opties en vervolgens op het tabblad Privacy. Vink onder Privégegevens het vakje Altijd mijn privégegevens wissen… aan. en verwijder het vinkje bij Vraag me voor wissen ... klik vervolgens op de knop Instelling.downloadgeschiedenis-in-firefox-foto automatisch wissen 2

Vink in het vak Privégegevens wissen Downloadgeschiedenis aan en eventuele andere download-add-on die u mogelijk heeft en die verschijnt. U kunt bijvoorbeeld zien Ik heb Down Them All ingeschakeld, klik nu op OK.

downloadgeschiedenis-in-firefox-foto automatisch wissen 3

Klik ten slotte, terwijl u nog steeds in Opties bent, op het tabblad Hoofd en schakel onder Downloads het vinkje uit Het downloadvenster weergeven ... en klik op OK om de opties te verlaten en alle wijzigingen te accepteren.

downloadgeschiedenis-in-firefox-foto automatisch wissen 4

Altviool! Nu zult u het downloadvenster niet zien verschijnen en elke keer dat u Firefox afsluit, wordt alle downloadgeschiedenis gewist.

downloadgeschiedenis-in-firefox-foto automatisch wissen 5

Zoals ik eerder al zei, kwam ik met dit bericht op de proppen om te ontdoen van wat ik als een ergernis beschouw. Aan de andere kant is dit ook een prima tip voor privacy en veiligheid.

Meer verhalen

Revisited: Online Muziekfabriek

Om te beginnen dacht ik dat ik zou beginnen met Online Music Factory.

Jet-audiospeler

Voor vaste lezers van mijn blog, je weet dat ik bijna fan ben van de audiospelers die ik op mijn pc gebruik, zoals blijkt uit mijn iTunes-tirade. Ik heb verschillende spelers behandeld en momenteel is mijn favoriete speler J River Media Jukebox. Vandaag ga ik een andere audiospeler behandelen die ik heb

Maak aantrekkelijke grafieken in Excel 2007

Het maken van een professioneel ogende grafiek voor Excel-presentaties is uiterst eenvoudig in Excel 2007. Het maken van grafieken is een interessantere manier om gegevens te presenteren dan alleen de rijen en kolommen in een spreadsheet te doorlopen.

Oeps! Sorry voor de invoerfouten

Als je RSS-lezer plotseling werd gebombardeerd met berichten uit 2006 over Ubuntu, had je misschien aangenomen dat we een machine hadden uitgevonden die je terug in de tijd kon teleporteren ... maar dat was niet het geval. Blijkt dat de nieuwste community-build van MySQL (de databaseserver die we gebruiken) niet compatibel is met

Maak een snelkoppelingspictogram of sneltoets om Windows 7 / Vista Firewall in of uit te schakelen

Wanneer u netwerkproblemen probeert op te lossen, is een van de eerste dingen die u moet doen de ingebouwde Windows Firewall uitschakelen... maar er zijn gewoon veel te veel stappen nodig om de firewall aan en uit te zetten. Kunnen we in plaats daarvan geen eenvoudig snelkoppelingspictogram maken?

Office Time Killer: Klassieke mevrouw Pac-man

Ik ben een grote fan van de klassieke arcadespellen. Natuurlijk zijn de Pac-man-series misschien wel de beroemdste ooit. Ik herinner me veel... vele uren en kwartalen die ik (van mijn zakgeld) in mijn plaatselijke speelhal heb doorgebracht om bij de rode stippen te komen. Eén keer per week kwamen we bij elkaar voor toernooien. Toen hadden we nog geen

Open een opdrachtprompt in een willekeurige map vanuit het rechtsklikmenu

Als je nog geen snelstartpictogram of een sneltoets hebt ingesteld om een ​​opdrachtprompt te openen, is er een heel snelle truc die je op elke Windows 7- of Vista-computer kunt doen om een ​​opdrachtprompt te openen zonder door het menu te hoeven navigeren.

Stomme geektrucs: zoek HTML-kleurcodes uit decimale RGB-kleuren (zoals MS Paint-gebruik)

Als je ooit een HTML-kleurcode nodig hebt gehad van een toepassing die alleen de Windows-kleurkiezer heeft, heb je je misschien afgevraagd hoe je die kunt converteren naar een HTML-kleurcode. Natuurlijk kunt u een kleurkiezertoepassing gebruiken, maar er is ook een eenvoudige manier om dit te doen zonder extra software.

Boss RV-5 digitaal reverbpedaal

De nieuwste toevoeging aan mijn gitaararsenaal is het Boss RV-5 Digital Reverb Pedal. Dit is waarschijnlijk het zoetste reverbpedaal dat ik in lange tijd heb gehoord. Mijn huidige hoofd is de originele blokletter Peavey 5150. Deze versterker staat bekend om een ​​minder dan stellair schoon kanaal. Het kost veel

Keyboard Ninja: de sneltoetsen voor direct zoeken gebruiken in Microsoft Outlook 2007

Als u Microsoft Outlook als uw e-mailclient gebruikt, hebt u waarschijnlijk al het onmiddellijke zoekvak gebruikt ... maar het gebruik ervan kan nog directer zijn als u leert hoe u een aantal sneltoetsen moet gebruiken, in plaats van de muis te gebruiken elke keer.