Download en converteer Real Media Audio-streams op de gemakkelijke manier

Het eigen RAM/RM-formaat van RealPlayer kan de ergste nachtmerrie van een student zijn. Terwijl veel universiteiten hun colleges online opnemen, weigeren ze toe te staan ​​dat ze worden vastgelegd uit angst dat hun kostbare edelstenen van kennis over de hele wereld zullen worden herverdeeld... gratis.

Dit is de reden waarom veel universiteiten, evenals andere audiodistributeurs, hun colleges streamen in het RM-formaat, omdat het notoir moeilijk is om het effectief vast te leggen. Velen van ons, in tegenstelling tot de overtuigingen van de makers van dergelijke streams, willen ze niet herverdelen, maar willen ze alleen opnemen om er op ons gemak naar te luisteren.

Er is altijd de luister- en opnamemethode, maar hiervoor moet je naar de hele opname luisteren zonder je geluidskaart voor iets anders te gebruiken. Onhandig en tijdrovend. Hier is de gemakkelijke manier. Let op: je hebt een USB-stick nodig.Real Media Audio downloaden en converteren

Sleep de link naar je stream eenvoudig naar de afspeelbalk.

download-en-converteer-real-media-audio-streams-the-easy-way foto 1

Klik op opnemen. Je kunt luisteren terwijl je opneemt of pauzeren, maar gebruik RealPlayer voor niets anders tijdens het streamen. De lijn moet rood worden ingevuld.

download-en-converteer-real-media-audio-streams-the-easy-way foto 2

Als het klaar is, brengt RealPlayer u naar de bibliotheek met opgenomen bestanden. Dit is waar het echte plezier begint.

download-en-converteer-real-media-audio-streams-the-easy-way foto 3

Klik met de rechtermuisknop op het bestand van uw keuze, waarschijnlijk degene die u zojuist hebt opgenomen. U wilt op dit moment uw USB-station hebben aangesloten. Klik nu op Kopiëren naar en vervolgens op Verwisselbare schijf.

download-en-converteer-real-media-audio-streams-the-easy-way foto 4

U zou het volgende scherm moeten zien.

download-en-converteer-real-media-audio-streams-the-easy-way foto 5

Zodra dat is voltooid, gaat u naar het gedeelte Alle muziek op apparaat. Ik heb de mijne hernoemd tot 'Diverse stream' om het te onderscheiden van de rest van de bestanden op mijn overvolle USB-station.

download-en-converteer-real-media-audio-streams-the-easy-way foto 6

Het bovenstaande scherm betekent dat het bestand op uw verwisselbare schijf moet staan. Nu hoeft u er alleen maar naartoe te navigeren; RealPlayer maakt enkele mappen voor je aan op je USB, dus dit vereist enige uitleg. Ga eerst naar uw USB-station. Je zou een map met de naam Muziek moeten zien, klik daarop. (Goed om te zien dat RealPlayer zo slim is om ervan uit te gaan dat je nog geen map hebt met een obscure naam zoals Muziek)

download-en-converteer-real-media-audio-streams-the-easy-way foto 7

Er zal een andere map in deze zijn.

download-en-converteer-real-media-audio-streams-the-easy-way foto 8

Dan een andere.

download-en-converteer-real-media-audio-streams-the-easy-way foto 9

En ten slotte wordt u naar uw dossier geleid!

download-en-converteer-real-media-audio-streams-the-easy-way foto 10

En daar heb je het, je hebt gemakkelijk de ongrijpbare .RM-stream vastgelegd en geconverteerd zonder te betalen voor RealPlayer Plus of zonder mogelijk met spyware besmette software. Gefeliciteerd met het vasthouden aan de man!

Meer verhalen

Belangrijk: Hoe u schadelijke virussen kunt scannen en verwijderen

Om de zoveel tijd horen we over een nieuw en vreselijk virus dat zich over het internet verspreidt en miljoenen Windows-computers infecteert. Vandaag laten we u de stappen zien om deze bedreigingen te verwijderen en (hopelijk) te voorkomen dat ze zich in de toekomst voordoen.

Vrijdagpret: Shopping Cart Hero

Voor het geekplezier van vandaag gaan we Shopping Cart Hero bekijken voor wat hersenloos flashplezier.

Hoe u ervoor kunt zorgen dat Word documentachtergronden afdrukt

Het kan frustrerend zijn wanneer aangepaste achtergronden niet worden afgedrukt met een Word-document. Volgens de Microsoft Office-website worden door gebruikers gemaakte achtergronden niet standaard afgedrukt, dus vandaag laten we u zien hoe u ervoor kunt zorgen dat Word documentachtergronden afdrukt.

Wat is dpuppdchk.exe en waarom is het actief?

U leest dit artikel ongetwijfeld omdat u zich afvraagt ​​wat dat dpuppdchk.exe-proces in vredesnaam aan het doen is in uw Taakbeheer-venster... er is geen beschrijving en het blijft maar terugkomen. Dus wat is het eigenlijk?

Stomme geektrucs: 7-Zip gebruiken als een razendsnelle bestandsbrowser

Een van de meest irritante dingen in Windows is het bladeren door bestanden... het is traag, bevat fouten en wil nooit in de detailmodus blijven. Als je het geweldige 7-Zip-hulpprogramma al gebruikt, heb je een krachtige alternatieve bestandsbeheerder tot je beschikking.

Gedetailleerde informatie over uw pc krijgen

Wilt u eenvoudig gedetailleerde informatie over uw Windows-pc vinden in één gebruiksvriendelijke applicatie? Er zijn verschillende hulpprogramma's voor systeeminformatie beschikbaar en vandaag zullen we er drie bekijken die het erg goed doen.

Vrijdagpret: wees een budgetheld

Denkt u dat u uw belastingdollars beter kunt beheren om de economische puinhoop van Amerika te verhelpen dan de politici? Vandaag kijken we naar Budget Hero, een spel waarmee je delen van het federale budget kunt bezuinigen of financieren om de Amerikaanse economie te redden.

Keyboard Ninja: schakel bestandsextensieweergave in met een sneltoets in Windows

Heeft u ooit de zichtbaarheid van bestandsextensies eenvoudig willen kunnen wijzigen? We hebben u eerder laten zien hoe u verborgen bestanden kunt in- en uitschakelen en nu hebben we een vergelijkbare oplossing voor bestandsextensies bedacht.

E-mail grote bestanden vanuit Outlook met Acrobat.com

Heeft u ooit grote bestanden moeten e-mailen, maar beperkt uw IT-afdeling bijlagen tot 10 MB of minder? Dankzij de Acrobat.com Outlook Add-in verstuur je gratis grote bestanden (tot 5GB).

Hotmail verzenden en ontvangen vanuit Thunderbird

Omdat Microsoft POP3 voor hun e-mail heeft ingeschakeld, kunt u nu uw @hotmail.com-, @msn.com- of @live.com-accounts controleren via andere e-mailclients dan die van Microsoft. Eerder hebben we gekeken naar het toevoegen van Hotmail aan uw Gmail-account en nu laten we u zien hoe u dit in Thunderbird doet.