Download gratis de 'Persoonlijke eenheid bereiken - 12.04 Unity Customization Guide'

download-de--en-8216;bereik-persoonlijke-eenheid--en-8211;-1204-eenheid-aanpassing-gids-en-8217;-gratis foto 1Zodra u uw glanzende nieuwe Ubuntu 12.04-systeem hebt ingesteld, is de kans groot dat u de Unity-gebruikersinterface wilt aanpassen aan uw behoeften. Dat lijkt misschien een ontmoedigende taak als je nieuw bent bij Unity ... en dat is waar deze gratis 72 pagina's tellende gids van pas komt.

De gids wordt geleverd met de volgende secties:

  • Een introductie die u helpt beslissen of u moet aanpassen of niet
  • Maatwerktools (software)
  • Aanpassingsscenario's
  • Alternatieve desktop-UI-omgevingen zoals KDE en GNOME Classic

Wanneer u de onderstaande blogpost bezoekt, klikt u op de afbeelding van de boekomslag Bereik persoonlijke eenheid om de gids te downloaden.download-de--en-8216;bereik-persoonlijke-eenheid--en-8211;-1204-eenheid-aanpassing-gids-en-8217;-gratis foto 2

Bereik persoonlijke eenheid - 12.04 Customization Guide [via I Love Ubuntu]

Meer Ubuntu-referentiemateriaal voor u

Download de handleiding 'Aan de slag met Ubuntu 12.04' gratis

Download de 'Unity: Make it Yours - Lenzen en scopes voor Ubuntu 12.04 LTS' gratis gids

Een introductie-overzicht van Unity in Ubuntu 12.04 voor beginners [Video]

Meer verhalen

Uit de doos met tips: Super Smash Bros. Rumble, de waarde van labels voor kabelbinders en doe-het-zelf kabelorganizers voor leidingisolatie

Een keer per week verzamelen we enkele van de geweldige tips die lezers hebben gedeeld via e-mail en het opmerkingensysteem en delen deze met u. Deze week kijken we naar een geweldige zelfgemaakte Nintendo DS-game, de waarde van een goed kabellabel en een eenvoudige DIY-kabelorganizer.

Voeg eenvoudig ronde hoeken toe aan uw afbeeldingen met RoundPic

Ben je op zoek naar een makkelijke manier om afgeronde hoeken aan je afbeeldingen toe te voegen zonder extra software te installeren? Kijk dan eens naar RoundPic. Met de website kunt u in enkele ogenblikken afgeronde hoeken aan afbeeldingen toevoegen met een eenvoudig te navigeren interface.

Geek Trivia: de regels die van toepassing zijn op het online discours staan ​​bekend als wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Je hebt verkeerd gekozen: een catalogus met sterfgevallen in je eigen avontuur

De Choose Your Own Adventure-boeken waren enorm populair in de jaren tachtig en brachten rollenspellen en avonturen met een variabel einde in boekformaat. You Chose Wrong is een vermakelijke blog die de overlijdenspagina's van de boeken catalogiseert.

Het internet in kaart brengen: trans-oceanische kabels en aansluitpunten

Voor degenen die nieuwsgierig zijn naar hoe hun paginaverzoeken en bestandsoverdrachten in een kwestie van seconden over de hele wereld razen, toont deze serie kaarten wereldwijde glasvezelnetwerken en aansluitpunten in een gemakkelijk te onderzoeken lay-out.

Cafeïnekristallen bij 40 micron

De kans is groot dat jij of je kantoorgenoten vanmorgen koffie achterover slaan; dankzij een inzending voor de Wellcome Image Awards kun je heel persoonlijk kijken naar de cafeïnekristallen die je koffie...

Wat zijn runlevels op Linux?

Wanneer een Linux-systeem opstart, gaat het naar zijn standaard runlevel en voert het de opstartscripts uit die bij dat runlevel horen. U kunt ook schakelen tussen runlevels - er is bijvoorbeeld een runlevel ontworpen voor herstel- en onderhoudswerkzaamheden.

Geek Trivia: Cydia, het alternatief van derden voor de Apple App Store, is waarnaar vernoemd?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

In de barstende elektronicatas van Steve Wozniak

Hoewel we best bekend zijn met de gadgetobsessies van Apple-medeoprichter Steve Woz Wozniak, hadden we voorafgaand aan deze openhartige blik in zijn gadgettas geen idee hoe diep zijn verslaving liep.

4 manieren om te herstellen van een gecrashte of bevroren X-server op Linux

De X-server op Linux biedt uw grafische desktop. Als het crasht, verlies je al het niet-opgeslagen werk in grafische programma's, maar je kunt herstellen van de crash en de X-server opnieuw opstarten zonder je computer opnieuw op te starten.