Aandelen downloaden en bijhouden in Excel 2007

Dit artikel is geschreven door MysticGeek, een tech blogger bij de How-To Geek Blogs.

Microsoft Excel wordt gebruikt door bedrijven en particulieren om vrijwel alles bij te houden en te berekenen waarvoor getallen nodig zijn. Als u financiële symbolen berekent, wist u dan dat er een manier is om Excel deze waarden automatisch online te laten bijwerken?

U kunt slimme tags in Excel gebruiken om uw aandelenkoersen bij te houden. (Houd er rekening mee dat je hiervoor wel een internetverbinding nodig hebt). Met deze functie maakt Excel verbinding met MSN Money Central om de informatie te downloaden.Eerst moeten we de slimme celfunctie inschakelen door op de Office-knop Excel-opties Proeflezen AutoCorrectie-opties te klikken en op het tabblad Smart Tags te klikken. Zorg ervoor en plaats een vinkje naast Financieel Symbool. Klik tweemaal op OK om terug te gaan naar uw werkblad.

download-en-bij-houd-van-voorraden-in-excel-2007 foto 1

Nu slimme tags zijn ingeschakeld, hoeven we alleen maar ons favoriete aandelensymbool in te voeren met alleen hoofdletters (in dit geval gebruik ik Microsoft). Beweeg nu de muis over de linkerbenedenhoek van de cel totdat de slimme tag verschijnt en klik. Selecteer Vernieuwbare aandelenkoers invoegen.

download-en-houd-van-voorraden-in-excel-2007 foto 2

Selecteer nu waar u de startcel wilt hebben of u kunt ook een nieuw werkblad kiezen. Klik OK.

download-en-bijhoud-van-voorraden-in-excel-2007 foto 3

Excel gaat de informatie over de voorraad ophalen van MSN Money Central. Dit omvat ook hyperlinks naar aanvullende informatie die in een aparte browser worden geopend.

download-en-houd-van-voorraden-in-excel-2007 foto 4

Is dit een functie die u daadwerkelijk zou gebruiken?

Meer verhalen

Snelle tip Sneller gebruik van de muis

Hoewel ik geen Keyboard Ninja ben, navigeer ik toch graag snel door Windows. U kunt uw muis efficiënter maken met de snap-to-optie die inherent is aan XP. Dit werkt ook met Vista, hoewel het duidelijk anders is om naar deze instelling te gaan.

Zorg ervoor dat de muisaanwijzer wegblijft van wat u typt

Als je muisaanwijzer constant in de weg lijkt te zitten terwijl je typt, ben je niet de enige... je klikt in het midden van wat tekst en begint te typen om meer in te voegen, maar de cursor blijft in de weg. Er is een klein hulpprogramma genaamd MouseAway dat dit probleem voor u zal oplossen ... het is niet nieuw, maar het is

VNC versnellen op Vista door visuele effecten te beperken

Ik heb gemerkt dat dit de externe verbinding aanzienlijk versnelt. Houd er rekening mee dat u de oude instelling waarschijnlijk opnieuw moet inschakelen nadat u klaar bent.

Alleen grappig voor een nerd

Ik heb veel grappige situaties gehoord en gezien in mijn IT-carrière, maar vandaag was de beste die ik in lange tijd heb gehoord. Een persoon verwees naar de asterisk-toets op hun toetsenbord als The Snowflake Key. LMAO doet de 20 minuten lachen die ik recht deed niet.

Pagina's opslaan voor later met Leeslijst-extensie voor Firefox

Ik besteed enorm veel tijd aan het surfen op internet op zoek naar nieuwe ideeën om over te schrijven, dus een van de grootste problemen voor mij is het taggen van artikelen om ze later beter te kunnen lezen. Ik weet ook zeker dat ik elk moment een pagina zal bereiken waarop staat dat je het einde van het internet hebt bereikt, ga nu naar buiten.

Niet-officiële Windows XP-thema's gemaakt door Microsoft

Iedereen die ooit heeft geprobeerd het thema in Windows te wijzigen, weet al dat je het uxtheme-bestand moet hacken om thema's in XP te installeren die niet digitaal zijn ondertekend door Microsoft. Als u uw systeem liever niet wilt of niet kunt patchen, bent u wellicht geïnteresseerd in deze onofficiële

XP: pas schermflikkering op CRT-monitoren aan

Laten we eerlijk zijn ... CRT-monitoren zijn er nog steeds in de kantooromgeving. Waar ik werk, zijn we ze langzaam aan het uitfaseren als ons budget het toelaat. Onlangs was ik bezig met het oplossen van een probleem met een oudere computer met een CRT-monitor en toen ik ernaar keek, werd ik bijna ziek van het flikkerende

Vouw het dialoogvenster Bladwijzer toevoegen standaard in Firefox uit

Als je dit artikel leest, ben je waarschijnlijk geïrriteerd dat elke keer dat je een bladwijzer in Firefox toevoegt, je op de uitvouwknop moet klikken om de mappenlijst weer te geven voordat je de map kunt vinden om de bladwijzer in te plaatsen.

Maak een snelkoppelingspictogram om de schermbeveiliging in of uit te schakelen

Hoe vaak heb je een lange video op je computer bekeken en ging de screensaver aan? Vervolgens speel je het spel waarbij je probeert de muis om de paar minuten heen en weer te bewegen om ervoor te zorgen dat het niet nog een keer gebeurt ... het lijkt alsof het gemakkelijker zou zijn om een ​​heel snelle manier te hebben om de

WINAMP 10-jarig jubileumeditie

Nadat een vriend van mij me genoeg had lastiggevallen met Winamp, besloot ik uiteindelijk om de 10th Anniversary Edition uit te proberen. Eerdere versies van Winamp hebben nooit veel indruk op me gemaakt. Ik haat het om tonnen waardeloze functies in een speler te moeten configureren. Ik heb ook nooit graag opdringerig uitgenodigd