Overschakelen naar een nieuw betalingssysteem hielp deze kleine meubelwinkel om de verkoop te stimuleren

Tuinmeubilair is niet goedkoop, en dat betekent dat grote meubelwinkels een groot voordeel hebben ten opzichte van kleintjes: ze kunnen financiering zonder aanbetaling verstrekken voor sets die enkele duizenden dollars kunnen oplopen. Laura en John Merlein, mede-eigenaren van Laura's Home & Patio, in East Northport, N.Y., konden het zich niet veroorloven om zoiets aan te bieden -- en als gevolg daarvan leken ze klanten te verliezen aan de grote winkels in de buurt, vooral op items met grote tickets. We hadden een aantal klanten die ons vroegen of we enige vorm van financiering hadden, zegt Laura.

de oplossing

John ging op zoek naar een oplossing voor hun financieringsprobleem en ontdekte Blispay. Hiermee kunnen retailers klanten renteloze financiering aanbieden voor aankopen van meer dan $ 199, zolang ze binnen zes maanden volledig worden betaald. (Daarna is er een APR van 19,99 procent.) En Blispay regelt eigenlijk alles: de installatie is gratis en biedt bewegwijzering in de winkel en online banners, brengt geen kosten in rekening en regelt zelfs de betalingen. Klanten vragen financiering (in de vorm van een Blispay Visa-kaart) aan via een gebruiksvriendelijke smartphone-app.

De resultaten

Laura's Home & Patio begon afgelopen mei met het aanbieden van Blispay en de resultaten waren onmiddellijk zichtbaar. Tijdens het hoogseizoen van de winkel waren klanten die Blispay gebruikten goed voor 13 procent van de omzet en gaven ze gemiddeld $ 4.517 uit, maar liefst 92 procent meer dan de gemiddelde verkoop van terrasmeubilair in de winkel. Neem dat, grote ketens! Het helpt dat het aanvraagproces snel is; goedkeuring duurt ongeveer vijf minuten. Fijn dat ze de winkel niet uit hoeven, zegt Laura. Want als iemand moet vertrekken, komt hij misschien niet meer terug.een second opinion

De belangrijkste concurrenten van Blispay zijn Synchrony, meestal voor grotere fysieke retailers, en Affirm, dat voor online winkels is, maar naar fysieke winkels verhuist. Brendan Miller, een analist bij het marktonderzoeksbureau Forrester, zegt dat alle retailers zouden kunnen profiteren van deze diensten, en niet alleen die met dure goederen. Het zou een modewinkel kunnen zijn die cocktailjurken van $ 200, $ 300 verkoopt, zegt hij. De beste betalingsverwerkingssystemen werken in de winkel en (indien nodig) online, bieden snelle mobiele aanmelding en hebben transparante voorwaarden.

Aanbevolen verhalen

Heb je een nieuwe medewerker? 10 manieren om ze welkom en productief te maken.

Details zijn altijd belangrijk.

Het Nemesis-systeem is enorm in 'Middle-earth: Shadow of War'

Nog een episch verhaal dat zich afspeelt in de rijke fantasiewereld van 'Lord of the Rings'.

Hoe de 80/20-regel me hielp mijn inkomen in twee maanden te verdubbelen

Leer hoe u de 80/20-regel kunt toepassen op uw bedrijf.

Faraday Future aangeklaagd wegens gemiste betalingen op VR-video van $ 2 miljoen

Voeg nog een rechtszaak toe aan de lijst voor de automaker.

Ondersteunt Notepad++ schakelen tussen tabbladen met behulp van getallen?

Als je veel codeert en vaak heen en weer moet schakelen tussen geopende tabbladen, dan heb je een snelle en eenvoudige manier nodig om alles soepel te laten verlopen. De SuperUser Q&A-post van vandaag heeft het antwoord om een ​​gefrustreerde lezer te helpen genieten van het wisselen van tabbladen.