Donderdag Pre-Holiday Lazy Links Roundup

Morgen is het een feestdag hier in de VS, en aangezien ik het de laatste tijd extreem druk heb gehad, dacht ik dat ik snel een lijst zou maken van enkele van de geweldige inhoud op enkele van mijn favoriete blogs, meestal van onze eigen Mysticgeek.

Als je het leuk vindt om flashgames te spelen tijdens die saaie telefonische vergaderingen, moet je je echt op zijn feed abonneren, want hij post er de hele tijd over. Natuurlijk, het is niet zo nostalgisch als het spelen van Oregon Trail, maar wordt solitaire na een tijdje niet een beetje saai?

 • donderdag-en-8217;s-preholiday-lazy-links-roundup foto 1Office Time Killer: CoBaCoLi
 • Office Time Killer: Bash je computer!
 • Maandag Plezier Met NoiseGames
 • Office Time Killer: Boomshine
 • Office Time Killer: Antbuster
 • Office Time Killer: Klassieke mevrouw Pac-man
 • Office Time Killer: 5 minuten om jezelf te doden
 • Leuk en verslavend spel – Bloxorz

Hij heeft ook verslag gedaan van zijn ervaring met het gebruik van de open-source Thunderbird-e-mailclient en heeft tal van instructieartikelen over dit onderwerp geschreven. • donderdag-en-8217;s-preholiday-lazy-links-roundup foto 2Gmail-contacten importeren in Thunderbird
 • BCC (Blind Carbon Copy) in Mozilla Thunderbird
 • Regel hoe vaak Thunderbird controleert op nieuwe berichten
 • Gratis sms-berichten verzenden via e-mail
 • Beantwoord boven origineel bericht in Thunderbird
 • Een handtekening maken in Thunderbird

Bij Gmedia, een How-To Geek-blog over thuismedia en hobby's, heeft hij een hele serie geschreven over het opzetten van een Windows Home Server in zijn media-omgeving, zeker een kijkje waard als je geïnteresseerd bent in dat soort dingen.

 • Mijn Windows Home Server deel 1 instellen – het uitpakken
 • Mijn Windows Home Server instellen Deel 2 – Verbinding maken
 • Het opzetten van mijn Windows Home Server Deel 3 – Bezig met laden!
 • Mijn Windows Home Server deel 4 instellen – Add-ins

Als primeur opgenomen in onze Lazy Links-verzameling, heeft mijn goede vriend Ross van SimpleHelp de laatste tijd een aantal geweldige artikelen geschreven, mijn persoonlijke favoriet is die over het spelen van NES-games op je smartphone... hoe cool is dat?

 • Hoe speel je NES (Nintendo) Games op je Windows Mobile Smartphone
 • Microsoft Live Search Mobile gebruiken
 • Hoe Yahoo! in te stellen en te gebruiken Go 3.0 voor Windows Mobile
 • Hoe KDE-programma's in Windows te installeren en uit te voeren
 • Een aangepast configuratiescherm maken voor Windows Vista
 • Een aangepaste installatie-dvd voor Windows Vista maken

Mario spelen is een beetje moeilijk op mijn telefoon, maar ik vond Punch-Out en Zelda echt heel goed spelen en redelijk gemakkelijk te besturen.

Na de vakantie gaan we weer normaal doen, met nog een gastpost op zaterdag en dan de volgende week een aantal geweldige register-hacks.

Meer verhalen

Voorkomen dat Outlook met Gmail IMAP dubbele taken weergeeft in de takenbalk

Als je Outlook gebruikt met Gmail via IMAP, heb je misschien een heel vervelend probleem opgemerkt: als je een e-mail markeert in Outlook of de sterfunctie in Gmail gebruikt, krijg je vaak dubbele items in de takenbalk .

Herinnering over GOTD-softwaredownloads

Ik vind giveawayoftheday.com een ​​behoorlijk interessante site. Ik controleer het meestal elke dag om te zien of er een applicatie is die ik zou willen proberen of een vermakelijk spel dat ik wil spelen. Ik weet dat verschillende van onze lezers daar ook naartoe gaan om ook verschillende softwaretoepassingen te krijgen. Ik zou alleen maar aandringen op voorzichtigheid

Weg met het aantal ongelezen spamberichten in Gmail en uw IMAP-client

Als je een Gmail-gebruiker bent, heb je waarschijnlijk het vervelende aantal ongelezen berichten voor de map Spam opgemerkt. Het is nog erger wanneer u een IMAP-client gebruikt om toegang te krijgen tot uw e-mail en vervolgens een zoekmap voor ongelezen e-mail probeert te gebruiken ... die u niets anders dan spam geeft.

Het about:config-waarschuwingsbericht opnieuw inschakelen in Firefox 3

Als u enige tijd hebt besteed aan het aanpassen van Firefox 3, hebt u waarschijnlijk de waarschuwing gezien die u vertelt dat u waarschijnlijk geen instellingen zou moeten wijzigen. Gelukkig kun je het selectievakje verwijderen en het bericht laten verdwijnen ... maar wat als je het terug wilt?

Daemon Tools Lite voor cd/dvd-rom-emulatie

Cd/dvd-rom-emulatie is een goede zaak, vooral als u maar één optisch ROM-station hebt. Het andere voordeel van een virtueel ROM-station is de mogelijkheid om programma's op uw lokale harde schijf uit te voeren, wat betekent dat u minder schijven hoeft in en uit te schakelen en dat de programma's eigenlijk sneller lijken te werken.

Een nieuwe computer bouwen - Deel 2: Samenvoegen

Dus je hebt de hardware voor je nieuwe computer uitgezocht en gekocht, en je hebt de moeilijkste stap al voltooid: wachten tot de onderdelen met de post komen. De volgende stap is het samenvoegen van alle stukjes, die we hier zullen bespreken.

Maak nieuwe mappen in uw Vista-gebruikerslijst Gebruik overeenkomende groenachtige pictogrammen

Is het u ooit opgevallen dat nieuwe mappen die u in uw thuismap in Vista maakt, er gewoon niet goed uitzien? Alle ingebouwde mappen hebben van die stijlvolle groenachtige pictogrammen en je mappen zijn lelijk en geel.

Installeer de Flash-plug-in handmatig in Firefox op Vista

Dus je hebt Firefox geïnstalleerd op Windows Vista, maar het lijkt erop dat je de flash-plug-in niet kunt installeren ... je klikt op de knop Ontbrekende plug-ins installeren, volgt de wizard, start Firefox opnieuw en het is nog steeds niet geïnstalleerd. Vervelend!

Een nieuwe computer bouwen – Deel 1: Hardware kiezen

Ik heb onlangs besloten om een ​​nieuwe desktopcomputer voor mijn huis te bouwen, en nadat ik er met een aantal vrienden over had gepraat, realiseerde ik me dat de meeste mensen geen idee hebben wat er komt kijken bij het zelf bouwen van een computer... uw eigen aangepaste pc.

Online back-up met Mozy

Er zijn verschillende online back-upservices om uit te kiezen. Van alle tot nu toe is Mozy mijn favoriete dienst geweest. Ik heb alleen de Mozy Home Free-versie die 2 GB aan opslagruimte toestaat. Ik weet dat 2 GB tegenwoordig niet veel is, maar ik maak alleen back-ups van MP3's van sommige van mijn gitaaropnames. Dus