DIY Ambilight Clone zelfs beter dan de originele commerciële versie

Deze DIY Ambilight-reactieve omgevings-HDTV-verlichting-opstelling is helderder en geavanceerder dan het origineel. Bekijk de video om versteld te staan ​​van de helderheid.

Meestal kun je, wanneer je een doe-het-zelf-project bekijkt, op zijn best zeggen dat het zo goed is als het ding dat het kopieert. In dit geval hebben we liever de kloon.

Garret Mace's Ambilight-kloonconstructie is misschien niet de eenvoudigste Ambilight-kloon die we hebben gezien, maar het ondersteunende frame, de instelbare modules en de pure helderheid ervan (hij heeft 60 watt aan LED's geïnstalleerd achter een 58-inch plasma-HDTV) zijn behoorlijk indrukwekkend. Bekijk de video hierboven om te zien hoe hij het plant, bouwt en test, en klik vervolgens op de onderstaande link voor alles, van de onderdelen tot de broncode.mtAtmo: waanzinnig heldere 60W LED-achtergrondverlichting voor 58-inch plasmascherm [MaceTech via Hack A Day]

Meer verhalen

Wat je zei: hoe je computerhulp op afstand biedt

Eerder deze week vroegen we je om je tips en trucs te delen om vrienden en familie te helpen wanneer je niet direct bij de terminal met hen kunt zitten. Lees verder om te zien hoe uw medelezers op afstand helpen.

Een diepgaande blik op Windows 8 Taakbeheer

De Task Manager in Windows 8 heeft een serieuze revisie ondergaan, bekijk dit informatieve bericht van het Windows 8 Development Team voor een overzicht van alle nieuwe functies en lay-outs.

Vrijdagpret: Prizma-puzzeluitdagingen

Er zit weer een lange werkweek op, dus waarom niet een beetje plezier maken terwijl je wacht om naar huis te gaan? In de game van deze week is het jouw missie om met succes energiebruggen te creëren tussen twee punten op een isometrisch raster voordat de energie opraakt.

Android installeren op uw HP Touchpad

Wat is er beter dan een tablet van $ 100? Een tablet van $ 100 die twee besturingssystemen kan draaien! Het touchpad was een koopje en nu je webOS hebt ontdekt, kun je Android proberen. Hier leest u hoe u het in 3 eenvoudige stappen installeert.

Uit de doos met tips: Windows 8 Secure Boot verwijderen, apps starten vanuit Media Center en Windows-installaties versnellen

Een keer per week ronden we af en delen we uitstekende lezerstips met je. Deze week kijken we naar het verwijderen van de beperking op Secure Boot van Windows 8, een open source-oplossing voor het starten van apps vanuit Windows Media Center en een eenvoudige truc om Windows-installaties te versnellen.

Panoramische en portret Windows 7-thema's van fotograaf Andrei Niculescu [Dubbel thema]

Moe van hetzelfde oude thema op je bureaublad? Voeg dan een dubbele dosis goedheid toe met deze twee geweldige thema's van fotograaf Andrei Niculescu! Het eerste thema richt zich op panoramische uitzichten op buitenomgevingen in Roemenië...

Gebruik WolframAlpha als een veilige wachtwoordgenerator

Heb je een veilig wachtwoord nodig en ben je weg van je favoriete app voor wachtwoordbeheer? WolframAlpha, de wiskundige zoekmachine, kan direct een aanpasbaar veilig wachtwoord voor u genereren.

JustBeamIt maakt directe P2P-bestandsoverdracht in een handomdraai

U wilt een bestand verzenden, maar het is te groot voor e-mail, uw ontvanger weet niet hoe hij moet FTP-en en hij zit achter een beperkende firewall. JustBeamIt kan helpen: het bestand slepen en neerzetten en ze vervolgens de ...

Een systeemherstelpunt koppelen om een ​​enkel bestand te herstellen

Heb je ooit een bestand uit het verleden willen herstellen, maar heb je geen goede manier om het te doen? Met Systeemherstel Verkennen kunt u een momentopname van Systeemherstel koppelen en door een eerdere kopie van uw hele schijf bladeren.

Vraag het de lezers: hoe biedt u computerhulp op afstand?

We zijn er allemaal geweest; een vriend, collega of familielid belt ons met een computerprobleem en er is gewoon geen goede manier om het te diagnosticeren op basis van hun lukrake beschrijving alleen. Als je in die situatie zit, hoe help je dan? Welke hulpmiddelen gebruik je?