Dode pixel

Een dode pixel is een pixel in een vloeibaar kristal of ander niet-CRT-scherm dat niet langer reageert op invoer van de controlerende computer en geen kleuren kan weergeven. Dode pixels zijn meestal het gevolg van een fabricagefout (indien aanwezig onmiddellijk vanaf het moment dat een apparaat wordt uitgepakt) of van fysieke schade aan het scherm (als ze verschijnen nadat het apparaat gedurende een bepaalde periode actief is gebruikt).

Er is over het algemeen geen reparatie van een dode pixel die, afhankelijk van de toepassing en de mate van ergernis van de gebruiker bij de aanwezigheid van de visuele fout in het scherm, vervanging van het hele scherm zou kunnen vereisen.

Meer verhalen

Voeg aangepaste kleur veranderende RGB LED-verlichting toe aan uw volgende project

Hoewel dit specifieke project een heel nette boekenkast met achtergrondverlichting is met aanpasbare LED-verlichting in overvloed, zou je eenvoudig exact dezelfde opstelling kunnen toevoegen aan zowat alles wat je wat LED-liefde wilt geven.Hoe het back-upsysteem van Windows 8 verschilt van dat van Windows 7

Windows 8 bevat een volledig vernieuwd back-upsysteem. De bestandsgeschiedenis van Windows 8 vervangt de Windows Back-up van Windows 7 - als u Windows Back-up gebruikt en bijwerkt naar Windows 8, zult u nogal wat verschillen ontdekken.

Vraag de lezers: hoe ga je om met Bacn?

De meeste mensen krijgen een behoorlijk deel van de e-mail die ze willen, e-mail die ze helemaal niet willen (Spam) en een gezonde dosis Bacn-e-mail die ze willen, maar niet nu. Hoe ga je om met je dagelijkse dosis Bacn?

Geek Trivia: welk televisieprogramma bevat een hele film erin verborgen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Visuele geschiedenis voor Chrome brengt uw browsergeschiedenis in een interactieve grafiek

Benieuwd hoe jouw avonturen op het web met elkaar verweven zijn? Visuele geschiedenis voor Chrome brengt gerelateerde websites in uw browsegeschiedenis in kaart in een interactieve grafiek - visualiseer uw browsen in de afgelopen uren, dagen of maanden.

Connectify Dispatch Koppelt meerdere netwerkknooppunten tot een megaverbinding

Connectify Dispatch wil de manier waarop u omgaat met de netwerken om u heen veranderen door het doodeenvoudig te maken om alle beschikbare Wi-Fi-, mobiele en Ethernet-verbindingen in een enorme en stabiele pijplijn te meshen.

Ga aan de slag met Raspberry Pi via de gratis cursus OS-bouwen

Cambridge University biedt nu een gratis cursus van 12 segmenten aan die je zal begeleiden bij het helemaal opnieuw bouwen van een besturingssysteem voor het kleine Raspberry Pi-ontwikkelbord - leer goedkoop de ins en outs van het basisontwerp van het besturingssysteem.

Wie levert internetservice voor mijn internetprovider?

U betaalt uw internetprovider (ISP) voor internettoegang en zij zetten de zoete, zoete brandslang van gegevens voor u aan. Maar wie zorgt voor de stroom voor uw ISP? Lees verder om de ins en outs van wereldwijde gegevenslevering te leren.

Geek Trivia: wat was de eerste moderne webzoekmachine?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

WolframAlpha kan nu een diepgaande analyse van uw Facebook-account uitvoeren

Als je een grote fan bent van WolframAlpha's vermogen om de cijfers op zowat alles te kraken - en dat zijn we zeker - zul je waarschijnlijk net zo blij zijn als we waren om te zien hoe het de gegevens van je masseert ...