DJI's Spark-drone van $ 500 wordt gelanceerd vanuit je handpalm

Wil je je Instagram-game naar een hoger niveau tillen? DJI's nieuwe Spark is de kleinste camera-drone, met een gewicht van slechts 10,6 gram, of minder dan een blikje frisdrank.

Laat je niet misleiden door zijn kleine formaat: Spark is best bijzonder. Het kan vanuit de palm van je hand opstijgen en alleen met handgebaren worden bediend.'Zelfs als je nog nooit met een drone hebt gevlogen, is het vliegen met Spark eenvoudig, omdat de enige afstandsbediening die je nodig hebt je hand is', schreef DJI in een persbericht. Wanneer hij uit je hand opstijgt, gaat hij automatisch naar de gebarenmodus, zodat je hem kunt laten vliegen, een selfie kunt maken of hem met eenvoudige handbewegingen naar je handpalm kunt terugroepen. Het kan ook worden bediend via een afstandsbediening of mobiel apparaat.

Spark's camera legt 12-megapixel foto's en 1080p video vast. Besdies Gesture-modus, het vliegtuig biedt een QuickShot-modus met vier keuzes: Rocket, die Spark recht omhoog de lucht in stuurt met de camera naar beneden gericht; Dronie, om het van je weg te laten vliegen; Cirkel, om het om je heen te laten draaien; en Helix; die het in een spiraal wegstuurt terwijl het omhoog vliegt. Elke QuickShot maakt een video van 10 seconden.

Er is ook een Pano-modus voor horizontale of verticale panoramische opnamen en de ShallowFocus-modus, die het onderwerp van uw foto scherp houdt en de rest verzacht.

Spark wordt aangedreven door een 'high-energy density' LiPo-batterij en heeft een maximale vliegtijd van maximaal 16 minuten.

'Het besturen van een camera-drone met alleen handbewegingen is een grote stap om luchttechnologie een intuïtief onderdeel te maken van ieders dagelijks leven, van werk en avontuur tot momenten met vrienden en familie', zei DJI's Senior Product Manager, Paul Pan, in een verklaring. 'Met de revolutionaire nieuwe interface van Spark kun je moeiteloos je gezichtspunt naar de lucht uitbreiden, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om de wereld vanuit nieuwe perspectieven vast te leggen en te delen.'

Verwant

  • De beste drones van 2017De beste drones van 2017

Spark is nu beschikbaar voor pre-order en zal naar verwachting medio juni worden verzonden. Het kost $ 499, en voor die prijs krijg je het vliegtuig, een batterij, een USB-oplader en drie paar propellers. Het is verkrijgbaar in vijf kleuren: alpine wit, hemelsblauw, weidegroen, lavarood en zonsopganggeel.

DJI verkoopt ook een bundel met een Spark, twee batterijen, vier propellers, een afstandsbediening, propellerbeschermers (die je nodig hebt bij het lanceren vanuit of terugkeren naar je hand), een oplaadhub, schoudertas en alles benodigde kabels voor $ 699. DJI heeft nog geen prijzen aangekondigd voor individuele Spark-accessoires.

Aanbevolen verhalen

Je kunt DJI's schattige Spark-drone vliegen met handgebaren

DJI's kleine nieuwe Spark-drone weegt minder dan een frisdrank en kan met je handen worden bestuurd.

Apple lanceert gratis cursussen voor de volgende generatie app-codeerders

Apple's Swift-cursussen voor het hele jaar voor middelbare scholieren en community college-studenten zullen helpen om de app-machine te voeden.

101 manieren om een ​​extra $ 500 per maand te verdienen terwijl je je fulltime baan behoudt

Of u nu uw creditcardschuld wilt afbetalen of geld wilt sparen voor uw droomvakantie, we kunnen allemaal wel wat extra geld gebruiken.