DIY PSU voedt een lichtgewicht thuisserver

diy-psu-powers-a-lichtgewicht-home-server foto 1

Als u probeert de stroom die uw thuisserver naar beneden zuigt te verminderen, kan deze doe-het-zelf-voedingseenheid in combinatie met een energiezuinig moederbord het stroomverbruik van uw server terugbrengen tot netbook-niveaus.

Op de computer DIY-blog Karaosium hebben ze een tutorial over hoe je je eigen stroomvoorziening kunt bouwen. Ze kozen ervoor om er zelf een te bouwen om een ​​lichtgewicht voeding aan te passen aan hun nettop-type moederbord en een laag stroomverbruik. Klik op de onderstaande link om meer te lezen over hun motivatie achter de bouw en download de schema's om er zelf een te bouwen.Voeding voor thuisserver [Karosium via Hack A Day]

Meer verhalen

Filmbarcodes tonen hele films als op frames gebaseerde streepjescodes

Als je ooit een kans wilde hebben om in één oogopslag naar een hele film te kijken, dan is dit je kans. Moviebarcodes deelt nep-barcodes die worden gegenereerd door elk frame van een film in een dunne streep te veranderen, wat een glinsterende...

Sidestep beveiligt automatisch de verbinding van uw Mac op onbeveiligde netwerken

Als je op je hoede bent om te browsen op wijd open openbare wifi-netwerken (en dat zou je ook moeten zijn), is Sidestep een gratis Mac-applicatie die je verbinding op een onbeveiligd netwerk leidt via een beveiligde proxy.

Hoe maak je een Easy Pixel Art-avatar in Photoshop of GIMP

Boingboing.net heeft een coole set zorgvuldig getekende pixelart-portretten voor hun belangrijkste schrijvers. Als je een liefhebber bent van pixelart, waarom probeer je dan niet een vergelijkbare avatar voor jezelf te maken met een paar eenvoudige filters in Photoshop of GIMP?

Hier zijn twee Android-tools die u kunnen helpen uw telefoonrekening te verlagen

Heeft u moeite om op de hoogte te blijven van uw mobiele facturen? Met deze Android-applicaties kun je gratis sms'en en je mobiele verbruik monitoren, zodat je nooit over je maandelijkse mobiele abonnement heen hoeft.

Wat is het verschil tussen de Windows 7 HomeGroups en XP-stijl netwerken?

Windows 7 rockt een nieuwe methode voor het delen van bestanden en afdrukken die afwijkt van het frustrerende delen van bestanden en afdrukken in eerdere versies van Windows. Wat is het en hoe kunt u er uw voordeel mee doen? Lees verder terwijl we het uitleggen.

DIY digitale flipperkast zet honderden games in één console

Als je een flipperkastfan bent, kan een gebrek aan ruimte en geld een behoorlijke domper zijn op je dromen om een ​​grote collectie te verzamelen. Deze doe-het-zelf digitale flipperkast slaat honderden spellen op in de voetafdruk van een enkele flipperkast.

Verander uw browservenster in een spelletje Katamari Damacy

Als je een fan bent van Katamari Damacy, een eigenzinnig en leuk Japans puzzelspel dat populair is geworden op de PlayStation, dan zul je dol zijn op deze Javas-scripthack die je browservenster en de inhoud ervan verandert in een gigantische HTML-verzamel...

Verander uw browservenster in een spelletje Katamari Damacy

Als je een fan bent van Katamari Damacy, een eigenzinnig en leuk Japans puzzelspel dat populair is geworden op de PlayStation, dan zul je dol zijn op deze Javas-scripthack die je browservenster en de inhoud ervan verandert in een gigantische HTML-verzamel...

Desktopplezier: Terran Solar System-aanpassingsset

Ons zonnestelsel is een plek vol verwondering, met planeten en manen om te verkennen en ontdekkingen die wachten om gedaan te worden. Nu kunt u de schoonheid en mysteries van ons zonnestelsel rechtstreeks naar uw bureaublad brengen met onze Terran Solar System Customization-set.

Internet Explorer 9 uitgebracht: dit is wat u moet weten

Microsoft heeft de definitieve versie van Internet Explorer 9 uitgebracht en er is maar één vraag die je jezelf moet stellen: moet ik de moeite nemen om het te installeren? Hier is alles wat u moet weten over de nieuwste release van de beruchte browser van Microsoft.