DIY Arcade Cabinet brengt Arcade Feel naar Diablo III

We zouden het je nauwelijks kwalijk nemen als gedachten aan de populaire recente release Diablo III niet deden denken aan old-school arcade-actie. Dat weerhield een gefocuste doe-het-zelver er niet van om het van het bureaublad naar de arcadekast te brengen.

Opmerking: de muziek in de video is vrij luid, als je een kijkje op je werk neemt, wil je misschien het volume zachter zetten / dempen

Dave Niewinski, de doe-het-zelver achter het project, schrijft:Ik ben opgegroeid met het spelen van Gauntlet op ouderwetse arcade-machines. Ze kwamen later met andere consoleversies, maar het gebruik van de joystick en knoppen was altijd mijn favoriet.

De kast is gemaakt van multiplex omdat het goedkoop is. Ik had de emblemen laten bedrukken en toen ze erop werden gezet, namen ze de vorm aan van de houtnerf, zodat het leek alsof ze erop waren geverfd. Ik heb hier geen afbeeldingen op ontworpen.

De joystick en knoppen zijn van sparkfun.com (geweldige website). Ze zijn aangesloten op een arduino. Ik heb een tussenprogramma geschreven in VB.NET om de besturing met het spel te verbinden. Er is GEEN wijziging aan spelbestanden omdat alles buiten het spel werkt.

Als we een kwart hadden voor elke keer dat we Gauntlet en later Gauntlet Legends in de plaatselijke speelhal speelden, nou, dan zouden we al onze kwartjes terug hebben. Klik op de onderstaande link om meer te lezen over de build op Dave's projectblog.

Diablo III Arcadekast [via Hack A Day]

Meer verhalen

Steam's Summer Sale aan de gang; Score titels voor 75% korting

Als je op zoek bent naar titels van hoge kwaliteit tegen spotprijzen, wil je zeker een stop maken bij Steam's Summer Sale, waar best beoordeelde titels, zoals Portal 2, slechts een paar dollar kosten.

Wat je zei: je beste tips en trucs voor het organiseren

Eerder deze week vroegen we je om je meest effectieve tip of truc voor het organiseren van computers te delen. Nu zijn we terug om enkele van de geweldige tips die je hebt gedeeld te benadrukken.

Analyse van de gelekte Yahoo! Wachtwoorden: of 2008 was een populair jaar

Telkens wanneer er een massale inbreuk op het wachtwoord is, is er een daaropvolgende analyse van de kwaliteit van het wachtwoord; als je benieuwd bent naar de samenstelling van bijna een half miljoen Yahoo! gebruikers, kom binnen en stop de storing.

Vrijdagpret: 3 plakjes 2

Deze week komen we terug met een geweldig vervolg op het originele (en mogelijk gekmakende) 3 Slices-spel. Kun jij de beste manieren bedenken om de blokken door te hakken en je een weg naar de overwinning te banen, of ga je schreeuwen van frustratie als je wordt verslagen?

Hoe de twee- en drievingerige touchpad-tikacties op Ubuntu te wisselen

Standaard gebruikt Ubuntu een tik met twee vingers voor rechtsklikken en een tik met drie vingers voor middenklik op laptop-touchpads. U kunt dit gedrag omwisselen, maar Ubuntu biedt geen grafisch hulpprogramma om het te configureren.

Uit de doos met tips: eenvoudige snelkoppelingsherinneringen, goedkope macrofotografie en kabelorganisatie over de deur

Een keer per week verzamelen we enkele van de geweldige lezerstips die u met ons deelt en zetten ze in de schijnwerpers. Deze week kijken we naar een app waarmee je sneltoetsen voor populaire toepassingen kunt leren, hoe je een goedkope macrocameralens voor je point-and-shoot-camera kunt rollen en een schoen opnieuw kunt gebruiken

Hoe u altijd het opstartdialoogvenster kunt weergeven wanneer u Opera opent

Opera biedt verschillende opties voor wat wordt weergegeven wanneer u de browser opent. U kunt beginnen met uw startpagina of snelkiesnummer, doorgaan met dezelfde tabbladen en vensters van uw laatste sessie, of doorgaan met een sessie die is opgeslagen in de ingebouwde sessiemanager van Opera.

Geek Trivia: welke geeky-traktatie heeft meer dan een decennium langer geduurd dan de show die het promootte?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Slank doe-het-zelfbureau inclusief verborgen draden, analoge meters en subtiele LED-meldingen

Dit gelikte bureau, grotendeels opgebouwd uit aangepaste IKEA-onderdelen, combineert voldoende opslagruimte, draadverberging en een aantal echt nette analoge en digitale meters met een geweldig effect.

453.000 Yahoo-aanmeldingen gecompromitteerd; Tijd voor een wachtwoordvernieuwing

Bijna een half miljoen Yahoo-gebruikersaccounts werden gecompromitteerd in een recente exploit. Als je een huidige Yahoo-servicegebruiker bent of een oud account hebt met een gedeeld wachtwoord erop, is dit het moment om dit te wijzigen. Lees verder om g...