DIY acryl oordopjes houder slaat oordopjes in stijl op

diy-acryl-oordopjes-houder-winkels-oordopjes-in-stijl foto 1

Het opruimen en opbergen van oordopjes is de laatste tijd een hot topic; dit gepolijste doe-het-zelf-project verandert een acrylschroot in een stijlvolle houder.

Chris Connors, bij Make Magazine, deelt zijn avontuur in het creëren van een leuk project voor zijn middelbare scholieren: een lasergesneden acryl oordopjes. Het artikel behandelt het proces van het maken van het project, het selecteren van materialen en welke bestaande oordopjes-projecten hij wilde nabootsen om de kinderen te helpen het ontwerp- en creatieproces te begrijpen. Als je de beschikking hebt over een lasercutter kun je hem volgen. Zo niet, dan kun je een lichter materiaal dan acryl gebruiken (zoals een oude clubkaart) en het patroon uitsnijden met een scheermesje.Oordopjeshouder als studentenproject [Maak]

Meer verhalen

Futuristische filmtijdlijn toont filmtijdlijnen

Als je ooit hebt gegrinnikt om een ​​film met de toekomst in het huidige verleden (of een dreigend toekomstig heden), dan is deze futuristische filmtijdlijn iets voor jou.

Bekijk een Live Action Checker Shadow Illusion [Video]

Deze video, die vaak in grafische vorm wordt weergegeven, toont de bekende Checker Shadow Illusion als een live-actiescène.

Vrijdagpret: Whiz Wordz

Het beste deel van de week is eindelijk aangebroken, dus leun achterover, ontspan en maak een beetje plezier terwijl de baas de andere kant op kijkt. In het spel van deze week wordt je geest op de proef gesteld terwijl je eraan werkt om in een kort tijdsbestek zoveel mogelijk woorden te maken. Durf jij de uitdaging aan?

Week in Geek: valse Firefox-update bevat trojan

Deze week hebben we geleerd hoe u externe toegang voor uw Android-apparaat kunt instellen, bestandssynchronisatie in één richting kunt instellen, ontbrekende opstartmanagers kunt herstellen en iTunes kunt synchroniseren met een Android-telefoon, geleerd wat Wake-on-LAN is en hoe u dit kunt inschakelen, ontdekte wat je favoriete brainstormtools zijn, heb plezier gehad met het aanpassen van onze

Tutorial - Hoe u uw eigen Steampunk-bril kunt maken [Geek Project]

Je ziet iedereen die geweldig uitziende bril dragen op zoveel steampunk-foto's en nu kun je er zelf een maken. Deze geweldige stapsgewijze zelfstudie van Fenris Designs wordt geleverd met een lijst met voorgestelde materialen en ...

Wat je zei: wat is je favoriete brainstormtool?

Eerder deze week vroegen we je om je favoriete brainstormtools en -technieken te delen; je hebt gereageerd en nu zijn we terug om je tips te delen.

Google+ introduceert sociaal gamen

Ter ondersteuning van het idee dat het geen sociaal netwerk zou zijn zonder sociale games, heeft Google+ zojuist hun sociale gaming-systeem geactiveerd. Game op Google+, binnen en buiten je kringen.

Vrijdagpret: Station V3

Nu die glorieuze vrijdag eindelijk is aangebroken, is het tijd om wat plezier binnen te sluipen terwijl je wacht om te ontsnappen aan het werk. In het spel van deze week moet je de verschillen tussen twee bijna identieke strips vinden en tegelijkertijd genieten van het lezen ervan.

Wat is Wake-on-LAN en hoe schakel ik het in?

Technologie levert vaak belachelijke gemakken op, zoals de mogelijkheid om je computer van kilometers ver aan te zetten zonder op de aan/uit-knop te drukken. Wake-on-LAN bestaat al een tijdje, dus laten we eens kijken hoe het werkt en hoe we het kunnen inschakelen.

Uit de doos met tips: Android-audioprofielen beheren, Google-bladwijzers op Android en kabelbinders

Het is donderdagmiddag en weer die tip-tijd van de week. Deze week kijken we naar het beheren van audioprofielen op Android-telefoons, toegang tot Google Bookmarks op Android en vintage-organisatie met Cable Lacing.