Deze miljardair-ondernemer zegt dat je in de 'reordering'-business moet zijn

Wat vraag je aan een miljardair? Ik liep deze vraag door mijn hoofd terwijl ik op de rode loper stond. Ik had de zeldzame kans om John Paul Dejoria, mede-oprichter van Paul Mitchell-haarproducten en oprichter van Patrón tequila, te interviewen tijdens het City Gala, een door ondernemers gesponsord evenement dat helemaal draait om ondernemerschap en het creëren van een betere toekomst door liefdadigheid.

Als oprichter van Osmond Marketing had ik veel vragen. Hoe huur je goed in? Hoe creëer je een geweldige cultuur? Hoe schaal je effectief? Maar de enige brandende vraag die ik had was: Welk advies kun je ons ondernemers geven?

Dit is wat Dejoria te zeggen had.Wees voorbereid op afwijzing.

Eerst en vooral zei Dejoria dat iedereen die een zakelijke onderneming aangaat, bereid moet zijn om het woord nee vaak te horen.

Het gaat gebeuren, zei hij. Als je erop voorbereid bent en weet dat het gaat komen, zal het je niet kunnen stoppen en je naar beneden halen.

Wees in de 'nabestelling'-business.

Als u de juiste dingen doet met uw bedrijf, behoren ongevraagde telefoontjes tot het verleden. Houd je niet bezig met verkopen, zei Dejoria. Je zou in de 'nabestelling'-business moeten zijn. Zorg ervoor dat wat u ook verkoopt, zo goed is dat mensen het steeds opnieuw willen bestellen.

Uw product of dienst moet voor zich spreken als u succes wilt behalen. En als je dat succes eenmaal hebt gevonden, zei Dejoria dat je ervoor moest zorgen dat je dat fortuin verspreidde, want, in zijn woorden, ongedeeld succes is falen.

Wees enthousiast in het aangezicht van alle kansen.

Dejoria kreeg zijn rijkdom of succes niet. Voordat hij zijn weg vond, heeft hij openlijk gesproken over zijn bescheiden opvoeding toen hij arm opgroeide in Los Angeles. Hij was mede-oprichter van Paul Mitchell met slechts $ 700 en verkocht huis-aan-huis terwijl hij in een 20-jarige Rolls Royce woonde.

Tegenwoordig is zijn geschatte waarde $ 4,2 miljard.

Door deze magere tijden verloor hij nooit zijn optimisme en dankt zijn fortuin grotendeels aan die vormende jaren. Wees enthousiast en geef niet op, wat er ook in je gezicht wordt gestopt, zei Dejoria. Ongeacht de strijd of tegenspoed - ga door als je er echt in gelooft.

Amy Osmond Cook

Amy Osmond Cook, Ph.D., is de CEO van Osmond Marketing. Ze leest graag zakelijke boeken, speelt viool en probeert nieuwe restaurants uit met haar man en vijf kinderen. Volg haar op @amyocook.

Lees verder

Aanbevolen verhalen

Speel dit weekend gratis 'NBA 2K17' en 'Rocket League' op Xbox

Microsoft trakteert gamers ook op drie dagen gratis toegang tot Xbox Live.

17 apps die elke ondernemer nodig heeft in 2017

Lang voordat u zich een staf kunt veroorloven om u te helpen meer te doen, kunt u zich apps veroorloven die u helpen minder in paniek te raken.

De mentaliteitsveranderingen die je nodig hebt om elk doel te bereiken

Het overwinnen van obstakels is een mentaal spel. In de derde week van The Goal Standard Challenge deelden onze experts strategieën die alles kunnen veranderen.

Waakhond van de overheid zegt dat SpaceX Falcon 9's gevoelig zijn voor scheuren

Het zegt dat zowel Boeing als SpaceX hun bemande vluchten naar het ISS waarschijnlijk zullen vertragen.

Geek Trivia: Was de eerste auteur die miljardair werd?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!