Deze ene gewoonte maakt je een meest productieve ondernemer

Wat ik zo leuk vind aan de vastgoedsector, is dat elk nieuw pand unieke uitdagingen biedt om te leren en te groeien. Dit geldt vooral in New York, waar elk gebouw zijn eigen manier heeft om te inspireren.

Soms is het gewoon je verwonderen over een prachtig stukje architectuur. Andere keren is het de geschiedenis opgraven en begrijpen hoe de bouwers de speciale uitdagingen binnen het gebouw hebben overwonnen. Vaak is het pragmatisch - uitzoeken hoe je een nieuw condominium creatief kunt moderniseren. Wat de situatie ook is, er is altijd een mogelijkheid om te leren.

Zelfstudie is de gewoonte die je moet aankweken, omdat het je productiviteit stimuleert, je naar nieuwe hoogten duwt en een vuurtje onder je voeten aansteekt terwijl je je eigen weg baant. Die toewijding aan continu leren leidt je naar al het andere.Hier zijn vijf tastbare manieren waarop zelfstudie je het gouden ticket naar succes als ondernemer geeft:

1. Het bespaart u tijd en geld.

Vierentwintig uur is nooit genoeg voor een ondernemer. Een toewijding aan zelfstudie kan u mogelijk weken tijd besparen - en uw bankrekening.

Voorbeeld: Alibaba-oprichter Jack Ma fietste elke dag 45 minuten naar een Amerikaans hotel om zijn spreekvaardigheid in het Engels te verbeteren door met Engelssprekende buitenlanders te praten. Ma deed dit negen jaar, beginnend op de rijpe leeftijd van 12 jaar. Hij sprak uiteindelijk zo goed Engels dat hij leraar Engels werd op zijn plaatselijke school in China. Zijn gretigheid voor zelfstudie is ongetwijfeld de reden waarom Ma nu ongeveer $ 35,7 miljard waard is.

Voor de ondernemer die de volgende app van een miljard dollar bouwt, betekent dit dat hij een basiskennis van codering en gebruikersinterfaceontwerp moet opdoen voordat hij aan een project begint. Hoewel het wat tijd en investering vooraf kan kosten, zal het uiteindelijk uren en duizenden dollars besparen omdat je een basiskennis hebt van deze werelden.

De slimme ondernemer begrijpt dat zijn of haar investering in onderwijs hem zowel op korte als op lange termijn zal belonen.

2. Het wekt vertrouwen.

Ondernemer zijn is een van de meest uitdagende banen, zeker als je wilt opvallen in New York. Er zijn constante hindernissen en je hebt nooit een tekort aan kansen om de handdoek in de ring te gooien. Bovendien is het gemakkelijk om het slachtoffer te worden van je eigen twijfels.

Een nieuwe vaardigheid leren en deze gebruiken om een ​​uitdaging aan te gaan, kan ondernemers een enorme boost in zelfvertrouwen geven. Het is aangetoond dat er een sterk verband bestaat tussen onderwijs en zelfvertrouwen. Het geeft je de motivatie die je nodig hebt om door de drempels te komen die het ondernemerschap met zich meebrengt.

3. Het opent nieuwe kansen.

Een van de projecten die mij het meest uitdaagde, maar inspireerde, was het installeren van zonnepanelen op de Atelier Condos. Het dwong me om alles te leren over zonne-energie en hernieuwbare energie. Bovendien raakte ik betrokken bij de ontwerpkant terwijl we revisies doorliepen om het gebruik van de panelen te perfectioneren en verfijnen om een ​​efficiënt, maar modern element aan het gebouw toe te voegen.

Door dat project uit te voeren en te leren over de toekomst van zonne-energie, opende het zoveel nieuwe deuren voor mij persoonlijk en professioneel. En hoewel de periode van idee tot implementatie langer was dan ik had gewild, is het verreweg een van de meest lonende projecten die ik heb aangepakt. Ik ben zelfs van plan zonnepanelen te installeren in andere River 2 River-eigendommen.

Ik kan nu vloeiend praten over zonnetechnologie en hernieuwbare energiebronnen, waardoor ik de mogelijkheid heb om te spreken en schrijven over duurzaamheid en de non-profitsector.

Als ondernemer kun je simpelweg niet voorspellen welke nieuwe zakelijke en persoonlijke kansen je zou kunnen ontketenen door iets buiten je comfortzone te leren. Door dit alles staat Atelier als een mooie stap voorwaarts voor de integratie van alternatieve energie en moderne esthetiek in New York City.

4. Je wordt scherper en gelukkiger.

Ik hou van onroerend goed, met name onroerend goed in New York, omdat het zo snel verandert. Ik moet op de hoogte blijven van de actualiteit, marktverschuivingen, enz., omdat de omgeving, buurten en smaken van mijn klanten voortdurend evolueren. Als ik stop met leren of als ik stop met lezen, zal mijn bedrijf eronder lijden omdat er mensen zijn die wachten om 'mijn lunch op te eten'. Ik zeg je, onroerend goed in NYC is niet voor bangeriken.

Investeren in je zelfstudie houdt je vaardigheden, je hersenen en je vooruitzichten scherp, zodat je het vermogen hebt om je aan te passen. En de bonus is dat constant leren je ook een gelukkiger mens maakt. Zelfs amoeben raken verveeld en ongelukkig als ze steeds weer door dezelfde prikkels worden geraakt.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat je vaardigheden scherp houden, dingen als de ziekte van Alzheimer afweren. Met andere woorden, een actief brein zorgt voor een gelukkiger brein.

5. Je grijze massa maakt je beter in zaken.

Er is iets met het oude gezegde dat variatie het kruid van het leven is. Ondernemen kan een sleur zijn. Het is gemakkelijk om jezelf te verliezen in de constante verantwoordelijkheid en het drukke werk. Dan begin je zelfgenoegzaam te worden. Je ontwikkelt blinde vlekken en wordt kwetsbaar voor je concurrentie.

Daarom is zelfstudie zo belangrijk. Het ontdekken van nieuwe ideeën die niets met uw bedrijf te maken hebben, kan uw creativiteit de vrije loop laten en u een perspectief op uw bedrijf geven dat u anders zou missen. Geloof me, dit kan het verschil zijn tussen leven en dood voor je passieproject.

Daniel Neiditch

Daniel Neiditch is een ervaren leider in de dynamische vastgoedmarkt van New York. Als president van River 2 River Realty, Inc., een bedrijf dat diverse vastgoeddiensten aanbiedt aan klanten in New York en daarbuiten, gebruikt Neiditich...

Lees verder

Aanbevolen verhalen

Facebook gaat dit seizoen live MLS-voetbalwedstrijden streamen

Verwacht ten minste 22 wedstrijden in het reguliere seizoen op het sociale netwerk vanaf 18 maart.

De technologie die de ontwikkeling van MMO's voor Indië gemakkelijk maakt

Twee jaar en een Google-partnerschap later checken we in op Improbable's SpatialOS.

De makers van de meest stijlvolle Windows Phone omarmden Android

Trinity en NuAns zullen opnieuw proberen wereldwijd te gaan.

Spin Master's BB-8 is nog steeds schattig en je kunt er dit jaar een krijgen

Een robot-sidekick waarvoor je niet bij het verzet hoeft te gaan.

Hoe een slechte gewoonte te doorbreken -- voorgoed

Slechte gewoonten zijn moeilijk te doorbreken, maar alleen omdat de meeste mensen het op de verkeerde manier aanpakken.