Het 'Wipeout'-vervolg dat je wilde, komt niet van Sony

de--en-039;wipeout-and-039;-squel-you-and-039;ve-wanted-isn-and-039;t-komt-van-sony foto 1 R8 Studio's

Het is geen goede tijd om een ​​Wipeout-fan te zijn. Tenzij je graag Wipeout HD opnieuw wilt spelen via de Omega Collection, heb je niet echt veel keuzes als het gaat om hypergestileerde sci-fi-races. Houd echter moed -- R8 Studios heeft de voltooide versie van Formula Fusion uitgebracht, een spiritueel vervolg op Wipeout in alles behalve zijn naam. Het heeft zelfs een sterke stamboom uit de klassieke franchise. Voormalig Wipeout 3-ontwikkelaar Andrew Walker heeft de leiding over het project, en het bedrijf tikte zelfs op The Designers Republic (bekend om het iconische uiterlijk van de eerste paar Wipeout-games) voor zowel visuals als achtergrondverhaal.

De kernmechanica zal heel bekend voorkomen: je raast over tracks (solo of multiplayer) terwijl je wapens en tegenmaatregelen oppakt. Dit is echter niet alleen het klassieke spel met een nieuw likje verf. Er is een garage voor het verfijnen van je anti-zwaartekrachtvoertuig, een optie om wapenslots te maken en 'dynamische' baanoppervlakken. Formula Fusion is ook duidelijk gebouwd voor het eSports- en YouTube-publiek: er is een toeschouwermodus waarmee mensen races kunnen kijken en erop kunnen reageren, en het herhalingssysteem gaat zelfs zo ver dat het een Matrix-achtige 'bullettime'-weergave bevat om speciale momenten vast te leggen. .De titel is nu beschikbaar op Windows-pc's voor $ 20. De toekomst van het spel kan echter net zo belangrijk zijn als het heden. R8 plant 'substantiële' gratis add-ons als aanvulling op de 8 tracks en 5 schepen die je bij de lancering krijgt. Je zou niet geconfronteerd moeten worden met een Wipeout HD Fury-achtig scenario waarin je misschien een uitbreiding moet kopen om de zaken fris te houden.

Het lastige is misschien dat je vrienden dit gaan bekijken. Hoewel de juiste ingrediënten aanwezig zijn om Wipeout-fans aan te trekken, lijdt het geen twijfel dat Sony de meer herkenbare naam en een hoop marketingkracht heeft. R8 heeft echter wel een aas in petto: dit is waarschijnlijk het dichtst bij Wipeout op moderne pc's. Het is misschien de enige game in de stad als je geen PS4 hebt.

Aanbevolen verhalen

Amazon Alexa-gegevens gezocht in moordonderzoek

De stemassistent van Amazon kan aanwijzingen geven in een zaak in Arkansas waarin een man dood werd gevonden in een bubbelbad.

Geek Trivia: In China werd een niet-geautoriseerd Harry Potter-vervolg onthuld als een herschrijving van?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!