Bureaubladplezier: Muziek Icon Packs

Als je echt van muziek houdt en je desktop wilt opfleuren, maak je dan klaar om een ​​desktopconcert te creëren met onze Music Icon Packs-collectie.

Opmerking: om de pictogramconfiguratie op uw Windows 7- en Vista-systemen aan te passen, raadpleegt u ons artikel hier. Windows XP gebruiken? We hebben je hier gedekt.

Sneak previewVoor ons desktopvoorbeeld hebben we besloten om te gaan met een vleugje anime-muzikaal plezier. De gebruikte pictogrammen zijn afkomstig uit de hieronder getoonde set Gitaarpictogrammen.

Let op: Wallpaper is hier te vinden.

Een close-up van de pictogrammen die we gebruikten...

Bigbandset 1

Alleen *.ico-indeling

desktop-fun-music-icon-packs foto 2

Downloaden

Bigband-set 2

Alleen *.ico-indeling

desktop-fun-music-icon-packs foto 3

Downloaden

Akoestische Gitaren

*.ico en .png formaat

desktop-fun-music-icon-packs foto 4

Downloaden

Akoestische gitaar

Alleen *.ico-indeling

desktop-fun-music-icon-packs foto 5

Downloaden

Gitaar Pictogrammen

Alleen *.ico-indeling

desktop-fun-music-icon-packs foto 6

Downloaden

Guiter Skulll

Alleen *.ico-indeling

desktop-fun-music-icon-packs foto 7

Downloaden

gedeukte muziek

Alleen *.ico-indeling

desktop-fun-music-icon-packs foto 8

Downloaden

Muziek Pictogrammen

Alleen *.ico-indeling

desktop-fun-music-icon-packs foto 9

Downloaden

iPod Mini

Alleen *.ico-indeling

desktop-fun-music-icon-packs foto 10

Downloaden

Pictogrammen MP3-spelers

Alleen *.ico-indeling

desktop-fun-music-icon-packs foto 11

Downloaden

MuziekTelefoons icoon

*.ico en .png formaat

desktop-fun-music-icon-packs foto 12

Downloaden

Wilt u meer geweldige pictogrammensets om doorheen te kijken? Bezoek zeker onze Desktop Fun-sectie voor meer icoongoedheid!

Meer verhalen

Maak snapshots van uw favoriete filmscènes in VLC

Heb je ooit een screenshot willen maken van je favoriete tv- of filmscène? Vandaag laten we u zien hoe u dit kunt doen met VLC Media Player.

Integreer Nitro PDF Reader met Windows 7

Wilt u een lichtgewicht PDF-reader die mooi integreert met Office en Windows 7? Hier kijken we naar de nieuwe Nitro PDF Reader, een mooie PDF-viewer waarmee je ook PDF-bestanden kunt maken en markeren.

Maak een snelkoppeling om uw Windows-computer in de sluimerstand te zetten

Door uw Windows-computer in de sluimerstand te zetten, kunt u stroom besparen en snel weer toegang krijgen tot uw bureaublad wanneer u het nodig hebt. Hier laten we zien hoe u een snelkoppeling kunt maken om uw pc snel in de sluimerstand te zetten.

Vrijdagpret: Blasters bouwen 2

Na de hele week onnodige spreadsheets en TPS-rapporten te hebben verwerkt, is het tijd om tijd te verspillen aan het spelen van een flashgame. Vandaag bekijken we Building Blasters 2 waar je strategisch explosieven plaatst om constructies neer te halen.

Schakel Opera-miniatuurvoorbeelden uit op de taakbalk van Windows 7

Als u een van de mensen bent die niet om de taakbalkminiatuurvoorbeelden in Windows 7 geeft, dan hebben we een snelle en gemakkelijke manier om ze uit te schakelen in Opera Browser.

Spellingcontrole toevoegen aan uw favoriete Windows-apps

Sommige, maar niet alle Windows-apps hebben een of andere ingebouwde spellingcontrole. Als je spellingcontrole wilt toevoegen aan al je apps (of een selecte groep), sluit je dan bij ons aan terwijl we naar tinySpell kijken.

Markeer berichten als gelezen in het leesvenster van Outlook 2010

Voelt u zich ooit geïrriteerd dat Outlook 2010 berichten niet als Gelezen markeert zodra u erop klikt en ze in het leesvenster bekijkt? Hier laten we u zien hoe u ervoor kunt zorgen dat Outlook ze als gelezen markeert zodra ze worden geopend.

Stel een video in als bureaubladachtergrond met VLC

Ben je de statische bureaubladachtergronden beu en wil je iets leukers? Vandaag zullen we kijken naar het instellen van een video als achtergrond in de VLC-mediaspeler.

Beheer uw Amazon S3-account met CloudBerry Explorer

Als je een Amazon S3-account hebt dat je gebruikt om een ​​back-up van je gegevens te maken, wil je misschien een gemakkelijke manier om het te beheren. CloudBerry Explorer is een gratis app die op je desktop draait en een gemakkelijke manier biedt om je S3-account te beheren.

Vul een flashdrive met draagbare software met Lupo PenSuite

Een flashstation vol draagbare software is handig om overal mee naartoe te nemen. Met de Lupo PenSuite kunt u kiezen uit drie verschillende versies om de beste pasvorm voor uw dagelijkse behoeften te krijgen.