Desktop Fun: Rainy Days Wallpaper Collection Series 2

desktop-fun-rainy-days-wallpaper-collection-serie-2 foto 1

Eerder dit jaar brachten we je een prachtige regenachtige dagcollectie die de regen omarmde terwijl deze naar beneden viel. Tegenwoordig richt onze collectie zich op de weelderige regendruppels die overblijven als het is gestopt met regenen. Laat je bureaublad net zo fris aanvoelen als de dag dat het nieuw was met onze Rainy Days Series 2 Wallpaper-collectie.

Regenachtige Dagen Serie 2

Opmerking: klik op de afbeelding om de afbeelding op volledige grootte te zien - deze achtergronden variëren in grootte, dus u moet ze mogelijk bijsnijden, uitrekken of op een gekleurde achtergrond plaatsen om ze het beste af te stemmen op de resolutie van uw scherm.desktop-fun-rainy-days-wallpaper-collection-serie-2 foto 2

desktop-fun-rainy-days-wallpaper-collection-serie-2 foto 3

desktop-fun-rainy-days-wallpaper-collection-serie-2 foto 4

desktop-fun-rainy-days-wallpaper-collection-serie-2 foto 5

desktop-fun-rainy-days-wallpaper-collection-serie-2 foto 6

desktop-fun-rainy-days-wallpaper-collection-serie-2 foto 7

desktop-fun-rainy-days-wallpaper-collection-serie-2 foto 8

desktop-fun-rainy-days-wallpaper-collection-serie-2 foto 9

desktop-fun-rainy-days-wallpaper-collection-serie-2 foto 10

desktop-fun-rainy-days-wallpaper-collection-serie-2 foto 11

desktop-fun-rainy-days-wallpaper-collection-serie-2 foto 12

desktop-fun-rainy-days-wallpaper-collection-serie-2 foto 13

desktop-fun-rainy-days-wallpaper-collection-serie-2 foto 14

desktop-fun-rainy-days-wallpaper-collection-serie-2 foto 15

Meer Rainy Day Goodness voor uw bureaublad

Desktop Fun: Rainy Days Wallpaper Collection Series 1

Voor meer geweldige wallpapers, kijk eens in onze geweldige collecties in de Desktop Fun-sectie.

Meer verhalen

Hoe u uw gezin eruit kunt laten zien alsof ze in een Michael Bay-film zitten

Iedereen ziet er cool uit als ze weglopen van een explosie, vooral baby's. Hier leest u hoe u Photoshop kunt gebruiken om wat opwinding aan uw foto's toe te voegen, uw gezin eruit te laten zien als Hollywood-actiehelden en er veel plezier aan te beleven.

Hoe u uw gezin eruit kunt laten zien alsof ze in een Michael Bay-film zitten

Iedereen ziet er cool uit als ze weglopen van een explosie, vooral baby's. Hier leest u hoe u Photoshop kunt gebruiken om wat opwinding aan uw foto's toe te voegen, uw gezin eruit te laten zien als Hollywood-actiehelden en er veel plezier aan te beleven.

Hoe de AppleSyncNotifier.exe Entry Point Not Found-fout te repareren

Als je helaas bent gedwongen om iTunes te gebruiken, ben je waarschijnlijk gewend aan veel fouten. Als u elke keer dat u uw pc opnieuw opstart een AppleSyncNotifier.exe - Entry Point Not Found-foutmelding krijgt, kunt u dit als volgt oplossen.

Week in Geek: Internet Explorer-gebruik daalt tot onder de 50%

Deze week hebben we geleerd hoe je afbeeldingen en foto's kunt omzetten in geluidsbestanden, je QR-codes kunt aanpassen en decoreren met afbeeldingen, LogMeIn Hamachi kunt gebruiken om overal toegang te krijgen tot je bestanden, geleerd wat die desktop.ini-bestanden zijn die je steeds ziet, teruggekeken op de beste Hoe -Naar Geek-artikelen voor oktober en meer.

20 van de beste domme geektrucs om indruk te maken op je vrienden

Heb je ooit een niet-nerdvriend verrast en indruk gemaakt toen je iets op je computer deed waarvan je dacht dat het eenvoudig was? Zo ja, dan heb je een Stupid Geek Trick uitgevoerd. Dit zijn eenvoudige, soms niet erg nuttige, computertaken.

Desktop Fun: Sci-Fi Cities Wallpaper Collection Series 1

Sciencefiction laat ons dromen van nieuwe werelden om te verkennen, geavanceerde technologie, onbekende soorten, fantastische steden om in te wonen en meer. Nu kun je de metropolen van de toekomst rechtstreeks naar je bureaublad brengen met de eerste in onze Sci-Fi Cities Wallpaper-collecties.

Bouw een salontafel MAME-console [Weekendproject]

Natuurlijk kun je je klassieke arcade-spellen spelen met een moderne controller, maar wat is daar zo leuk aan? Deze indrukwekkende tafelcontroller-console brengt het gevoel terug dat je bij de arcade-machine zit.

Wat je zei: je favoriete RSS-lezers

Eerder deze week vroegen we je om je favoriete RSS-reader te delen; nu zijn we terug om uw RSS-favorieten, tips en trucs te delen.

Ontdek wanneer het internationale ruimtestation zichtbaar is vanuit uw omgeving

Vanwege zijn grote formaat en sterk reflecterende oppervlakken is het mogelijk om het International Space Station (ISS) vanaf de aarde te zien. Bekijk deze handige site om te zien wanneer het over jouw stad is.

Vernieuwen en opnieuw instellen gebruiken in Windows 8 of 10 om uw pc eenvoudig opnieuw te installeren

Ben je het formatteren beu? Leer vervolgens hoe u uw machines nieuw leven kunt inblazen zonder te formatteren met behulp van de nieuwe vernieuwings- en resetfuncties die aanwezig zijn in Windows 8 of 10.