Desktop Fun: Skyrim Wallpaper Collection Series 1

desktop-fun-skyrim-wallpaper-collection-series-1 foto 1

Skyrim is niet alleen een fantastisch spel om te spelen, maar ook vol prachtige landschappen en locaties om te zien of je de tijd neemt om rond te kijken en het uitzicht te waarderen. Verken het continent Tamriel en verder op je desktop met de eerste in onze serie Skyrim Wallpaper-collecties.

Skyrim-serie 1

Opmerking: klik op de afbeelding om de afbeelding op volledige grootte te zien - deze achtergronden variëren in grootte, dus u moet ze mogelijk bijsnijden, uitrekken of op een gekleurde achtergrond plaatsen om ze het beste af te stemmen op de resolutie van uw scherm.desktop-fun-skyrim-wallpaper-collection-series-1 foto 2

desktop-fun-skyrim-wallpaper-collection-series-1 foto 4

desktop-fun-skyrim-wallpaper-collection-series-1 foto 6

desktop-fun-skyrim-wallpaper-collection-series-1 foto 8

desktop-fun-skyrim-wallpaper-collection-series-1 foto 10

desktop-fun-skyrim-wallpaper-collection-series-1 foto 12

desktop-fun-skyrim-wallpaper-collection-series-1 foto 14

desktop-fun-skyrim-wallpaper-collection-series-1 foto 16

Meer Skyrim-goedheid voor uw bureaublad

Desktop Fun: Skyrim Wallpaper Collection Series 2

Voor meer geweldige wallpapers, kijk eens in onze geweldige collecties in de Desktop Fun-sectie.

Meer verhalen

Met Windows 98 in 2013 met moderne apps en internet

Heb je ooit van die momenten waarop nieuwsgierigheid voor de lol je te pakken krijgt? Misschien wordt die nieuwsgierigheid gefocust op computergerelateerde wat als, zoals hoe goed een heel oud besturingssysteem zou doen als het zou worden gebruikt met de moderne apps en internet van vandaag? Nazmus Shakib Khandaker besloot uit te zoeken hoe

Geek Trivia: de laatste versie van Windows om FAT te gebruiken zoals het standaardbestandssysteem was?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Kunt u de betrouwbaarheid van een harde schijf vergroten door minder van de totale capaciteit te gebruiken?

Uw computer heeft een enorme harde schijf die u aanzienlijk te weinig gebruikt. Zou het verkleinen van de primaire partitie de levensduur van de schijf verlengen?

Download gratis PowerShell Quick Reference Guides van Microsoft

Ben je net begonnen met het leren van PowerShell of ben je het zat om minder vaak gebruikte commando's op te zoeken? Dan is deze geweldige set PowerShell Quick Reference Guides van Microsoft precies wat je nodig hebt!

Send-to-Facebook-functionaliteit toevoegen aan Picasa

U gebruikt Picasa om uw foto's te beheren en u deelt de meeste foto's met vrienden op Facebook. Zou het niet geweldig zijn als ze samen zouden spelen? Lees verder terwijl we uw workflow voor delen stroomlijnen, zodat foto's die zijn geordend, bewerkt, getagd en geannoteerd in Picasa rechtstreeks naar Facebook worden gesprongen.

Geek Trivia: In computers is slappe ruimte een bijproduct van wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe de mappen van mijn computer te verwijderen in Windows 8.1

Windows 8.1 kocht enkele van de meest voorkomende mappen bovenaan het venster Deze pc. Omdat we Windows sinds het begin hebben gebruikt, vinden we dat dit er vreemd uitziet en hebben we geprobeerd het te repareren.

Geek Trivia: wat was de eerste interactieve filmvideogame?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Aangepaste beltonen maken voor uw Android-telefoon

Dus je hebt een glimmende nieuwe Android-telefoon. Je hebt de achtergrond veranderd, een hoesje gekocht dat je leuk vindt, je startschermen gerangschikt ... je weet wel, het is van jou gemaakt. Dan belt er iemand. Waarom gebruik je in vredesnaam nog steeds een standaardringtone? Haal dat hier weg - het is tijd om het niet alleen op de jouwe te laten lijken, maar ook te laten klinken als

Desktop Fun: Fractal Art Wallpaper Collection Series 2

Twee jaar geleden deelden we een prachtige collectie prachtige fractal art wallpapers met jullie en vandaag zijn we terug met een geheel nieuwe set. Breng een unieke visuele ervaring naar uw bureaublad met de tweede in onze serie Fractal Art Wallpaper-collecties.