Denk gratis online

Ik heb besloten om de verschillende alternatieven voor M$ Office uit te proberen die er zijn. Hoewel ik denk dat M$ Office 2007 een hele verbetering is ten opzichte van 2003, is het altijd cool en geeky om alles te bekijken. Vandaag ga ik ThinkFree Online behandelen, dat beweert het beste online kantoor op aarde te zijn. Goed, laten we even kijken. Hier ga ik gewoon door met het maken van een nieuw Word-document.

Na het aanmaken van uw gratis account heeft u een startscherm van het type dashboard waar u kunt kiezen welk type document u wilt maken. U kunt kiezen uit Word-, Excel- en PowerPoint-klonen. Hier kies ik de optie Power Edit zodat het document compatibel is met M$ Office. Typ de bestandsnaam en klik vervolgens op Een nieuw document maken.

denk gratis-online foto 1Interessant ... wachten tot Java wordt geladen grrrrr .... ook … natuurlijk zouden er advertenties van Google zijn. Ik probeer gewoon een snel testdocument te maken!

denk gratis-online foto 2

Hyperlinks worden niet automatisch aangemaakt … sterker nog, het lijkt erop dat ThinkFree denkt dat het een spelfout is. Dus ik klik op het hyperlinkpictogram en vul de vereiste link in. Niet erg gestroomlijnd en vrij omvangrijk.

denk gratis-online foto 3

Blijkbaar kan het tot 30 seconden duren om een ​​afbeelding in een document in te voegen om verbinding te maken met uw lokale mappen.

denk gratis-online foto 4

Voor zover ik kan zien, zijn er de basisbewerkingsfuncties die bij de meeste documenteditors worden geleverd. Op dit punt bevroor de site op mij. Bij deze geef ik het dus op. Onhandige en trage Java-toepassing ... Ik zie niet veel nut voor dit Office-alternatief, tenzij je echt in de problemen zit en om de een of andere reden geen toegang hebt tot Google Documenten. Het is waarschijnlijk het beste om OpenOffice portable op uw flashdrive te zetten met Portable Apps.

denk gratis-online foto 5

Meer verhalen

WINAMP 10-jarig jubileumeditie

Nadat een vriend van mij me genoeg had lastiggevallen met Winamp, besloot ik uiteindelijk om de 10th Anniversary Edition uit te proberen. Eerdere versies van Winamp hebben nooit veel indruk op me gemaakt. Ik haat het om tonnen waardeloze functies in een speler te moeten configureren. Ik heb ook nooit graag opdringerig uitgenodigd

Bedien iemands bureaublad op een gemakkelijke manier

We hebben allemaal het telefoontje gekregen van een familielid met de vraag waarom hun computer niet goed werkt. Na een uur telefonische probleemoplossing of hulp op afstand, hebben we besloten dat we de volgende familiereünie overslaan om te voorkomen dat we om hulp worden gevraagd...

Vista Style Drive-pictogrammen downloaden in Windows XP

Een van de leuke kleine functies in Windows Vista waar u niet aan denkt, is de grafiek van de schijfruimte voor uw schijfpictogrammen, zodat u in één oogopslag visueel kunt zien hoeveel ruimte er wordt gebruikt. Er is geen reden om voor deze functie te upgraden, vooral omdat sommige programmeurs een klein hulpprogramma voor XP hebben gemaakt

Thema's toepassen op uw Windows Vista-zijbalk

Het uiterlijk van de Windows Vista Sidebar is een beetje saai en er is geen manier om het aan te passen met de standaardhulpmiddelen in Vista. Gelukkig zijn externe ontwikkelaars op het bord gestapt en hebben ze een applicatie gemaakt waarmee je de zijbalk een nieuw thema kunt geven.

Maak pictogrammen om de screensaver te starten op Windows 7 of Vista

Lezer Jeffrey schreef met de vraag hoe je een pictogram kunt maken om de schermbeveiliging in Windows Vista op te starten. Deze vraag komt zo vaak voor dat ik dacht dat ik het antwoord voor iedereen zou opschrijven, evenals een downloadbare set snelkoppelingen naar alle standaard screensavers (voor Vista-gebruikers).

Forceer Outlook 2007 om volledige IMAP-items te downloaden

Nadat ik heb geschreven over het instellen van Gmail IMAP in Outlook, heb ik veel feedback gekregen van gebruikers die zich afvroegen hoe Outlook het hele bericht kan laten downloaden in plaats van alleen de koppen. Je zult door een ingewikkelde reeks menu's moeten navigeren, maar het is echt vrij eenvoudig.

Zoeken naar rijen met speciale tekens in SQL Server

Toen ik vandaag een programmeerprobleem oploste, merkte ik dat je geen LIKE-zoekopdracht kunt gebruiken voor stringkolommen met speciale tekens zoals % of _ zonder een speciale syntaxis te gebruiken. Het oplossen van het probleem kostte maar een paar minuten, maar het onthouden van de syntaxis is altijd gemakkelijker als je erover schrijft.

Keyboard Ninja: beheer je GTD-taken met Tudumo

Als toetsenbord-ninja ben ik altijd erg ontevreden geweest over de keuzes voor takenlijsten, omdat geen van hen geschikt is voor de sneltoets-enthousiasteling ... totdat ik Tudumo tegenkwam, een geweldige kleine Windows-toepassing die de GTD-methodologie van David Allen volgt.

Versnel Amarok met grote muziekcollecties

Amarok is een geweldige applicatie voor het beheren en afspelen van je muziekcollectie, maar de standaardinstellingen zijn niet geoptimaliseerd voor snelheid als het gaat om grote muziekcollecties. De problemen zijn vooral merkbaar tijdens het gebruik van het zoekvak.

Oplossing voor speciale mappen die terugkeren naar het standaardmappictogram in Windows Vista

Mijn inbox is overspoeld met mensen die vragen waarom de mooie pictogrammen in hun gebruikersmap steeds weer gewone mappictogrammen worden en wat ze kunnen doen om het te repareren. Nadat ik het eerste artikel over de map Muziek had geschreven, besloot ik om alle informatie in één artikel te stoppen.