Dell Inspiron 27 7000 all-in-one is klaar voor VR

Goede dingen komen voor degenen die wachten, vooral als het goede waar je op hebt gewacht een VR-ready all-in-one is. Dell lanceert zo'n machine in de vorm van de Inspiron 27 7000, die alle poorten bevat die je nodig hebt om pixels naar een Oculus Rift of HTC Vive te duwen. Het basismodel wordt geleverd met AMD's Radeon RX560 met 4 GB RAM, maar als je op zoek bent naar VR, is het waarschijnlijk de moeite waard om voor de RX580 te kiezen. De 7000 is een mooi ogende machine, met ontwerpelementen uit de XPS-serie, met een slanke rand rond dat 27-inch IPS-scherm. Als je een teen in de virtuele wereld dompelt en je tafelblad overzichtelijk wilt houden, dan is deze machine waarschijnlijk de moeite van het bekijken waard.

Evenzo brengt het bedrijf ook een goedkopere AIO uit, de Inspiron 24 5000, die wordt geleverd met een vergelijkbaar ontwerp in een kleinere behuizing. Je staart naar een 23,8-inch IPS-scherm op een voetstuk, maar betaalt een beetje extra en je kunt het omzetten in een scharnierende arm met een touchscreen voor gebruik in de studio. Zoals gewoonlijk zijn er tal van build-to-order-opties, waarmee u de CPU, RAM en HDD kunt verwisselen, maar niet de grafische weergave. De enige beschikbare optie is de Radeon RX560 met 4GB RAM, hoewel je deze pc niet koopt voor hardcore gaming. Net als zijn grotere broer, wordt de 24 5000 vandaag gelanceerd, zij het met een startprijskaartje van $ 700.

dells-inspiron-27-7000-allinone-is-klaar-voor-vr foto 1Het trio van nieuwe machines van Dell wordt afgerond met de Inspiron Gaming Desktop, een enthousiaste toren die Dell's eigen Alienware-lijn ondergraaft. Met de prijs vanaf $ 600 en de nadruk op AMD-internals, is het een leuke, redelijk goedkope manier voor mensen om te gamen. Je kunt een van de drie Radeon-kaarten kiezen om in een (of twee) van de dubbele grafische slots te schuiven. Maar als je portemonnee een beetje verder kan strekken, is er ook NVIDIA's GeForce GTX 1960 met 6 GB RAM op de loer aan de bovenkant. Wat het uiterlijk betreft, kunnen kopers kiezen voor een Polar Blue intern LED-verlichtingsschema, waardoor het ontwerp van de gesplitste body er net iets futuristischer uitziet. Er is geen woord over wanneer de machine na 'mei' uitkomt, wat we 'binnenkort' bedoelen.

Klik hier om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van Computex 2017!

Aanbevolen verhalen

Millionaire Fast Track: 27 CEO's onder de 27

Deze 27 jonge ondernemers bewijzen dat leeftijd maar een getal is.

Bespaar $ 50 op 15,6-inch Dell Inspiron 15 7000 gaminglaptop

Dit is een uitstekende draagbare gaming-rig voor degenen onder ons met een beperkt budget.

De beste alles-in-één printers van 2017

Als je naast printen ook moet scannen, kopiëren en faxen, dan is een all-in-one de juiste keuze. Hier leest u hoe u de juiste multifunctionele printer vindt, plus onze topaanbevelingen voor modellen voor zowel thuis- als kantoorgebruik.