Delivereads duwt lange artikelen naar je Kindle

delivereads-pusht-longform-articles-to-your-kindle foto 1Als je het leuk vindt om lange essay-achtige artikelen te lezen, is Delivereads een gratis service die op halfwekelijkse basis bundels zorgvuldig uitgekozen artikelen naar je Kindle stuurt.

Meld je aan voor de service en een paar keer per week ontvang je een draadloze update met de nieuwe editie van Delivereads, netjes geformatteerd voor je Kindle. In tegenstelling tot een RSS-achtige service, is Delivereads bedoeld als een interessante verzameling artikelen die u op uw gemak kunt lezen om nieuwe ideeën en gezichtspunten te ontdekken en niet als een specifieke verzameling artikelen die beperkt is tot een door de gebruiker gedefinieerde categorie. Als je geïnteresseerd bent in het opmaken van artikelen van je selectie en ze naar je Kindle wilt verzenden, wil je zeker de eerder beoordeelde Kindlebility bekijken.

Klik op de onderstaande link om u aan te melden voor de gratis service. Als je enkele voorbeeldartikelen wilt bekijken voordat je begint te zingen, scroll dan naar de onderkant van de hoofdpagina om de inhoud van de huidige samenvatting te zien.Leveringen [via MakeUseOf]

Meer verhalen

Hoe Bukkit, een alternatieve Minecraft-server, te configureren en uit te voeren?

Als je van Minecraft houdt, is de kans groot dat je een server hebt gevonden waarop je graag speelt. Minecraft is een geweldige game, maar met Bukkit kun je een efficiëntere server gebruiken die gemakkelijk te beheren is en klaar is voor geavanceerde plug-ins.

Foto's van afdrukkwaliteit maken met een cameratelefoon [Video]

Vorig jaar hebben ze op de fotoblog FStoppers een video gemaakt waarin ze laten zien hoe je de iPhone als een modecamera kunt gebruiken - in wezen met het argument dat de camera niet zo belangrijk was als de fotograaf. Veel ...

Hoe dingen werken: glasvezelkabels [Wetenschap]

Bill Hammack, van Engineer Guy Videos, laat ons zien hoe glasvezelkabels werken met behulp van een emmer en een laser. Bekijk de bovenstaande video voor een kijkje in hoe glasvezelkabels werken en hoe uw analoge v...

Aan de slag met elektronica knutselen: een boodschappenlijstje

Kenneth Finnegan begon zijn avonturen in de elektronica iets meer dan twee jaar geleden en ontwikkelde zich in die tijd van een complete beginner tot het opzetten van een aantal echt geavanceerde projecten. Nadat zijn projecten zijn gestart...

Wat is een histogram en hoe kan ik het gebruiken om mijn foto's te verbeteren?

Wat is er met die rare grafiek met alle pieken en dalen? Je hebt het gezien wanneer je Photoshop opent of een Camera Raw-bestand gaat bewerken. Maar wat is dat rare ding dat een histogram wordt genoemd, en wat betekent het?

Hoe Aero Peek van Windows 7 in twee klikken uit te schakelen

De meesten van jullie weten waarschijnlijk al hoe je dit moet doen, maar eerder vandaag liet ik iemand zien hoe je Aero Peek uitschakelt, en ze waren verbaasd over hoe eenvoudig het is: je hoeft maar twee muisklikken te gebruiken om het uit te schakelen.

Hoe te netwerken Start de BitDefender-reddings-cd (PXE) op

We hebben u al laten zien hoe u de BitDefender-reddings-cd gebruikt om uw geïnfecteerde pc op te schonen, maar wat als u hetzelfde zou willen bereiken, alleen zonder een cd via het netwerk? In deze handleiding laten we u zien hoe.

Haal meer uit je Kindle: tips, trucs, hacks en gratis boeken

Als je een e-boeklezer hebt, is de kans groot dat het een Kindle is. Vandaag bekijken we hoe je meer uit je Kindle kunt halen met behulp van ingebouwde tools, experimentele functies en software van derden. Lees verder om je Kindle-ervaring een boost te geven.

Officiële Ubuntu 10.10-handleiding nu beschikbaar [gratis pdf-download]

Kent u iemand die Ubuntu nog aan het leren is of overweegt om het voor het eerst uit te proberen? Dan is hier het perfecte boek om ze op weg te helpen. Het Ubuntu Manual Team heeft onlangs een v...

Vijf nepgeluiden ontworpen om je een beter gevoel te geven [Wetenschap]

Naarmate objecten in onze omgeving (zoals auto's, geldautomaten en telefoons) lichter en stiller zijn geworden, hebben wetenschappers hun geluiden zorgvuldig gemanipuleerd, zodat ze blijven klinken zoals we verwachten. Lees verder om te zien hoe.