Deep Web

Het Deep Web is webgebaseerde inhoud die niet wordt gevonden in de resultaten van zoekmachines. In tegenstelling tot Darknets, waarbij de inhoud expliciet wordt versleuteld en voor het publiek wordt bewaard, is de meeste Deep Web-inhoud onzichtbaar voor zoekmachines en hun gebruikers, simpelweg omdat er geen links zijn die naar de inhoud verwijzen. Als u bijvoorbeeld een website heeft gemaakt en nooit de afzonderlijke URL's van de pagina heeft gepubliceerd of ernaar heeft gelinkt vanaf een openbaar toegankelijke hoofdpagina, is de kans dat een zoekmachine deze pagina's zou vinden en indexeren vrijwel nul.

Er wordt geschat dat de omvang van het deep web duizenden keren groter is dan het publieke web (het gedeelte van het web dat door zoekmachines wordt geïndexeerd).

Meer verhalen

Week in Geek: De Desktop Wallpaper-editie

In het afgelopen jaar hebben we een aantal interessante wallpaper-posts gepost, en voor de Week in Geek van vandaag hebben we de beste op een rij gezet, evenals een aantal zeer interessante Productive Geek-posts, en meer.Een snelkoppeling toevoegen in PowerShell met aliassen

Een hardwerkende beheerder is constant meerdere programma's aan het openen en sluiten om werk gedaan te krijgen. Wanneer je in PowerShell werkt, kunnen we aliassen gebruiken om zo snel mogelijk over te schakelen naar een nieuw programma.

Derde jaar How-To Geek: vertakken en wild groeien

Het is het einde van het jaar, de tijd waarin iedereen terugkijkt op het jaar ervoor en terugdenkt aan wat er is gebeurd. Het is tijd voor navelstaren, mensen!

Zorg ervoor dat collega's die belangrijke e-mail hebben gezien met leesbevestiging en e-mail met uitstelherinnering

Veel mensen vragen hoe ze een e-mail kunnen plannen voor een bepaalde datum en met een goede reden. Omdat we hopen dat onze collega's datums en tijden voor vergaderingen instellen in hun Outlook-agenda en een herinnering instellen, is er altijd iemand die de e-mail gemakkelijk niet heeft ontvangen. Vandaag zullen we kijken naar een paar gemakkelijk te

Absoluut geweldige Lego-achtergronden voor je bureaublad

Het is geen geheim dat we hier dol zijn op een geweldige set wallpapers, en toen we het eerste Lego-behang tegenkwamen, wisten we wat we moesten doen: nog een wallpaper-verzameling samenstellen voor onze geweldige lezers!

De taakbalk van Windows 7 consolideren met Jumplist Launcher

De nieuwe taakbalk in Windows 7 is een geweldige nieuwe functie, maar soms heb je misschien te veel apps en niet genoeg ruimte. Vandaag bekijken we Jumplist Launcher waarmee u de app-opstartprogramma's op de taakbalk kunt consolideren.

Mouse Extender maakt Windows-navigatie eenvoudiger

Navigatie in Windows 7 is een stuk makkelijker met de nieuwe Taakbalk, maar het zou makkelijker kunnen met alles op één centrale plek. Mouse Extender is een gratis hulpprogramma waarmee u gemakkelijker door Windows kunt navigeren.

Vind de werkelijke locatie van een website met Chrome-vlaggen

Heb je de Flagfox Extension-goedheid van Firefox in Google Chrome gewild? Nu kunt u het krijgen met de Chrome Flags-extensie.

Start Windows-toepassingen sneller met uitvoerder

Er zijn een paar applicatiestarters om uit te kiezen, Launchy is waarschijnlijk de meest bekende. Een app-starthulpprogramma dat onder de radar lijkt, is Executor. Hoewel vergelijkbaar met Launchy in zijn interface, zou je kunnen stellen dat Executor superieur is in zijn extra functionaliteit. Jij kan

Voer Linux-apps op uw Windows-machine op de gemakkelijke manier uit

Misschien ben je geïnteresseerd in het uitproberen van Linux-applicaties, maar het idee om een ​​dual-boot-systeem te maken, langzame Live-cd's te gebruiken of een VM in te stellen, spreekt je niet aan. Vandaag bekijken we andLinux waarmee u Linux-toepassingen op uw Windows-computer kunt uitvoeren.