Deel uw Windows Vista Experience Index-score

ShareYourScore.com is een site waar u uw beoordeling van de Windows Vista Experience Index kunt uploaden en delen met de wereld. Je kunt ook de topscores van anderen bekijken en zelfs gemiddelde scores voor een bepaald onderdeel bekijken. Deze site kan handig zijn voor het oplossen van problemen, omdat je kunt zien wat andere mensen met dezelfde componenten hebben gescoord. Ik hoop dat ze de functionaliteit van de site in de toekomst uitbreiden, maar het is een goed begin.

Als u niet bekend bent met de Windows Experience Index, opent u het Configuratiescherm en typt u prestaties in het zoekvak. Je zou je score al moeten zien, berekend toen je Vista voor de eerste keer installeerde.

deel-uw-windows-vista-ervaring-index-score foto 1Nadat je je score hebt geüpload, geven ze je zelfs de html, zodat je de score als een badge op je eigen site kunt plaatsen:

deel-uw-windows-vista-ervaring-index-score foto 2

Het lijkt erop dat mijn computer echt niet zo slecht is, ik heb alleen een snellere processor nodig. Dus hoe goed stapelde mijn videokaart zich op? Hier is mijn prestatie-informatie van Windows Vista:

deel-uw-windows-vista-ervaring-index-score foto 3

En dit is wat ShareYourScore te zeggen heeft voor de gemiddelde scores op mijn videokaart:

deel-uw-windows-vista-ervaring-index-score foto 4

Het lijkt erop dat ik in hetzelfde bereik zit, goed spul.

Ga naar de site: ShareYourScore.com

Meer verhalen

Stel Windows in als standaard besturingssysteem bij Dual Booting Ubuntu

Wanneer u een dual-boot van Ubuntu installeert, is een van de frustrerende dingen die u meteen zult opvallen, dat Ubuntu nu is ingesteld als het standaardbesturingssysteem in de Grub-lader. Er is een eenvoudige manier om terug te schakelen naar het standaardgebruik van Windows.

Voorkomen dat een toepassing wordt uitgevoerd bij het opstarten in Windows Vista

Vroeger waren er veel plaatsen waar een applicatie zichzelf kon vasthaken om bij het opstarten te worden uitgevoerd. U moest het register op meer dan één plaats controleren, evenals uw startmenu. Met Windows Vista is er een ingebouwd paneel dat dat allemaal voor u afhandelt.

De virtuele basismachine van een gekoppelde kloon verplaatsen in VMware

Als u de gekoppelde kloonfunctie in VMware gebruikt (en dat zou u ook moeten doen), dan zou u geïrriteerd kunnen zijn dat u de virtuele basismachine niet kunt verplaatsen zonder alle gekoppelde klonen te verbreken.

Home Directory-pictogram toevoegen aan het bureaublad in Windows 7 of Vista

Een van de nieuwe veranderingen in Windows 7 en Vista is dat elke gebruiker een Home-directory heeft die daadwerkelijk toegankelijk is en bedoeld is om te worden gebruikt. In XP en 2k had je een verborgen thuismap waar je niet in mocht rondscharrelen.

Geef uw Google Agenda weer in Windows Agenda

Windows Vista bevat een ingebouwde kalendertoepassing die behoorlijk gelikt is, maar als een verslaafde aan Google Agenda, zou ik mijn Google-agenda gewoon in een desktopclient willen bekijken. Dit is waar Vista's Abonneren op agenda-functie redelijk goed werkt.

Wijzig het MAC-adres van uw netwerkkaart op Ubuntu

Er zijn veel redenen waarom u uw MAC-adres voor uw netwerkkaart handmatig wilt instellen. Ik zal je niet vragen wat je reden is.

Installeer Subversion met Web Access op Ubuntu

Dit artikel behandelt het installeren van subversion met de apache-module, zodat het gemakkelijk toegankelijk is vanaf andere systemen op een openbaar netwerk. Als u een veiligere svn-server wilt, kunt u svnserve+ssh gebruiken, wat niet in dit artikel wordt behandeld.

Hoe u gewaarschuwd kunt worden wanneer iemand uw artikel heeft gegraven

Digg.com is absoluut de grootste bron van verkeer die de meeste auteurs van inhoud ooit zullen zien. Het Digg-effect kan uw site binnen een uur verlammen, dus het is fijn om te weten of iemand een van uw artikelen bij Digg heeft ingediend. Hier is een snelle en vuile truc voor het instellen van een waarschuwing.

Verander de GRUB Menu Timeout op Ubuntu

Wanneer je Ubuntu-systeem opstart, zie je het GRUB-menu als je op de Esc-toets drukt, of als je het menu standaard hebt ingeschakeld. Het enige probleem hiermee is dat de standaardtime-out slechts 3 seconden is. Misschien wil je dit bedrag verhogen... of misschien zelfs verlagen. Een van beide is eenvoudig.

Toon standaard het GRUB-menu op Ubuntu

Wanneer Ubuntu opstart, zie je normaal gesproken kort een scherm dat zegt dat GRUB wordt geladen. even geduld aub... Druk op Esc om het menu te openen...