Deel uw favoriete webpagina's met de AddThis Bookmarklet

Bent u een webpagina tegengekomen die u echt op uw favoriete sociale dienst wilde delen (of voor uzelf wilde noteren) en ontdekte dat de Share-opties uiterst beperkt zijn? Nu heb je gemakkelijk toegang tot uitgebreide functionaliteit voor delen met de AddThis Bookmarklet.

Opmerking: er zullen enkele webpagina's zijn waar deze bookmarklet niet werkt omdat JavaScript is geblokkeerd/uitgeschakeld (d.w.z. de officiële Google Chrome-extensieswebsite).

VoordatHier zijn enkele veelvoorkomende voorbeelden van zeer beperkte mogelijkheden voor delen op webpagina's. Van elk van deze voorbeelden zijn er slechts een paar speciaal gekozen 'beschikbaar voor uw gebruik. Tenzij je specifiek een van deze beperkte aanbiedingen wilt gebruiken, heb je totaal geen geluk om gemakkelijk te delen. Nou, dat probleem is nu gemakkelijk op te lossen ...

deel-uw-favoriete-webpagina's-met-de-addthis-bookmarklet foto 1

deel-uw-favoriete-webpagina's-met-de-addthis-bookmarklet foto 3

deel-uw-favoriete-webpagina's-met-de-addthis-bookmarklet foto 4

Download de bladwijzer

Om de bookmarklet aan uw favoriete browser toe te voegen, gaat u naar de startpagina en gebruikt u uw muis om de bookmarklet naar uw bladwijzerwerkbalk te slepen. Nu bent u klaar om toegang te krijgen tot al dat goeds om te delen op een van de websites die u bezoekt.

deel-uw-favoriete-webpagina's-met-de-addthis-bookmarklet foto 6

Als u een bookmarklet nodig heeft die gericht is op een enkele sociale dienst in plaats van op meerdere diensten, kunt u bladeren door de bookmarkletbibliotheek die beschikbaar is op de AddThis-website. Klik op de link Bekijk alle bookmarklets... om het beschikbare aanbod te zien.

deel-uw-favoriete-webpagina's-met-de-addthis-bookmarklet foto 7

Hier zijn alle individuele bookmarklets voor sociale diensten die momenteel beschikbaar zijn. Pak de bookmarklets die je nodig hebt en sleep ze naar je bladwijzerwerkbalk.

deel-uw-favoriete-webpagina's-met-de-addthis-bookmarklet foto 8

AddThis in actie

Voor ons voorbeeld hebben we gekeken naar een artikel over de algemene beschikbaarheidsdatum van MS Office 2010. Als u graag op de hoogte blijft van de beschikbaarheidsdatums van de nieuwste releases, dan is dit zeker iets voor op de lijst. Let op het gedeelte voor delen in de rechterbenedenhoek ...

Als u op de Share This-link klikt, ziet u dat de service die we nodig hadden niet in de lijst stond ... tijd voor onze bookmarklet.

deel-uw-favoriete-webpagina's-met-de-addthis-bookmarklet foto 10

Door te klikken op de AddThis Bookmarklet werd het volgende pop-upvenster geopend... Gmail wordt niet weergegeven in de oorspronkelijke lijst, dus hebben we op de link Meer... (225) geklikt.

Opmerking: we hebben onze bookmarklet verplaatst naar het bladwijzermenu.

deel-uw-favoriete-webpagina's-met-de-addthis-bookmarklet foto 11

Als u op de link Meer... klikt, krijgt u een prachtige lijst met sociale diensten waaruit u kunt kiezen. Merk op dat je bovenaan ook snel naar je favoriete dienst kunt zoeken. We konden Gmail gemakkelijk vinden en erop klikken ...

Daar is onze informatie klaar om naar ons e-mailaccount te sturen ... alles was al ingevuld behalve het e-mailadres. Leuk, snel en gemakkelijk ... zeker een stuk beter dan het op de moeilijke manier te doen.

deel-uw-favoriete-webpagina's-met-de-addthis-bookmarklet foto 13

AddThis op How-To Geek

Onthoud dat als je een van de webpagina's hier op de site wilt delen, je alleen maar hoeft te zoeken naar de Share Link onderaan elk artikel. We hebben je gedekt voor al dat delen van goedheid.

deel-uw-favoriete-webpagina's-met-de-addthis-bookmarklet foto 14

Editor Opmerking: AddThis Bookmarklets zijn compatibel met Opera, Firefox, IE 7 en hoger, Safari en Chrome. Ze zijn niet compatibel met IE 6 (die je sowieso niet zou moeten gebruiken voor je dagelijkse browsen).

Conclusie

Als je genoeg hebt van de extreem beperkte deellinks die op sommige websites worden aangeboden, dan zul je zeker dol zijn op deze bookmarklet. U bent slechts één klik verwijderd van het delen op al uw favoriete sociale diensten.

Links

Download de AddThis-bladwijzer voor uw browser

Meer verhalen

Programmacompatibiliteitsmodus gebruiken in Windows 7

Het kan behoorlijk vervelend zijn wanneer u een stuurprogramma of andere software op Windows 7 probeert te installeren om erachter te komen dat het niet compatibel is met het nieuwe besturingssysteem. Vandaag kijken we naar het gebruik van de Assistent voor programmacompatibiliteit en het oplossen van compatibiliteitsproblemen, zodat programma's succesvol kunnen worden geïnstalleerd.

Tabvolgorde wijzigen in Google Chrome

Ben je gefrustreerd over het standaard tabbladgedrag in Chrome? Dan is de extensie Modified Tab Ordering misschien precies wat u zocht.

Desktop Fun: Bossen Wallpaper Collection Series 1

Voel je je de laatste tijd een beetje gestrest en heb je iets rustigs nodig om naar te kijken om je te helpen ontspannen? Voeg dan een beetje rust toe aan je bureaublad met de eerste in onze serie Bossen Wallpaper-collecties.

Maak screenshots van elke webpagina in Google Chrome

Als u Google Chrome gebruikt, kan het zijn dat u snel een schermafbeelding van een pagina wilt maken zonder dat u een hulpprogramma van derden hoeft te openen. Vandaag bekijken we de Screenshot-extensie voor webpagina's voor Chrome, waarmee een screenshot van elke webpagina in PNG-indeling wordt opgeslagen.

Pas op! Nog twee Firefox-malware-extensies gevonden, deze keer met volwaardige trojans

Afgelopen juli wezen we erop dat de Google Reader Notifier-extensie in crapware was veranderd, de NoScript-add-on een andere extensie kaapte en zelfs de Fast Dial-extensie spamde u - dus het was slechts een kwestie van tijd voordat een extensie werd gebundeld met een volledige trojan.

Voeg uw eigen mappen toe aan favorieten (snelle toegang) in Windows 7, 8 of 10

Wanneer u Verkenner opent in Windows 7, ziet u een lijst met favorieten in het navigatiedeelvenster. Microsoft heeft er al een aantal geplaatst, maar vandaag laten we u zien hoe u ze kunt verwijderen en uw eigen favoriete mappen kunt toevoegen, inclusief zoekconnectoren.

Vrijdagpret: Battlefield Heroes

Een nieuwe vrijdag is aangebroken en het is tijd om plezier te hebben en spreadsheets, vergaderingen en documenten te vergeten. Vandaag bekijken we Battlefield Heroes, een gratis online first person shooter-spel ontwikkeld door EA.

Controleer de compatibiliteit van extensies voor aankomende Firefox-releases

Raak je gestrest en vraag je je af of je favoriete extensies compatibel zullen zijn met de volgende Firefox-release? Nu kunt u gemakkelijk zien wat compatibel is en wat niet in één oogopslag met behulp van de Is It Compatible? extensie voor Firefox.

Notities toevoegen aan Google Kladblok vanuit Chrome

Gebruik je Google Notebook dagelijks en heb je een gemakkelijke manier nodig om toegang te krijgen tijdens het browsen in Google Chrome? Dan wil je zeker eens kijken naar de add 2 Google Notebook-extensie.

Bescherm uzelf tegen het nieuwste beveiligingslek van Internet Explorer

Het lijkt erop dat je de woorden IE Security Hole veel hoort, nietwaar? Nu is er nog een beveiligingslek en een kwaadwillende website zou het kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot uw bestanden - het is geen goede zaak, maar hier zijn enkele snelle tips om uzelf te beschermen.