OneNote 2010-notitieblokken delen met OneNote 2007

OneNote is de nieuwe ster van de Office Suite en is opgenomen in elke editie van Office 2010. De bestandsindeling van OneNote is gewijzigd in de 2010-versie, dus hier leest u hoe u uw notitieboeken nog steeds kunt delen met degenen die OneNote 2007 gebruiken.

Converteer uw OneNote-notitieblokken naar 2007-indeling

Als u een notitieblok opent vanuit OneNote 2010 in OneNote 2007, ziet u mogelijk deze waarschuwing met de mededeling dat het notitieblok is gemaakt in een nieuwere versie van OneNote en niet kan worden geopend.deel-onenote-2010-notebooks-met-onenote-2007 foto 1

Om uw notebooks uit 2010 compatibel te maken met OneNote 2007, moet u ze converteren in OneNote 2010. Open in OneNote 2010 het menu Bestand; dit zou standaard moeten openen naar het tabblad Info. Selecteer de knop Instellingen naast het notitieblok dat u in OneNote 2007 wilt gebruiken en selecteer Eigenschappen.

deel-onenote-2010-notebooks-met-onenote-2007 foto 2

Klik in het eigenschappenvenster op Converteren naar 2007.

deel-onenote-2010-notebooks-met-onenote-2007 foto 3

Mogelijk ziet u een waarschuwing dat bepaalde opmaak, inhoud en geschiedenis die niet compatibel zijn met OneNote 2007, worden verwijderd. Klik op OK om door te gaan.

deel-onenote-2010-notebooks-met-onenote-2007 foto 4

OneNote converteert automatisch alles in deze notebook naar 2007-indeling. Als uw notebook erg groot is, kan dit enkele minuten duren.

deel-onenote-2010-notebooks-met-onenote-2007 foto 5

Zodra de conversie is voltooid, kunt u het dialoogvenster Eigenschappen opnieuw openen om de wijziging te zien. De indeling wordt weergegeven als OneNote 2007-indeling en u hebt de mogelijkheid om te converteren naar 2010. Uw in 2007 geformatteerde notebook is nog steeds volledig bruikbaar in OneNote 2010, maar u kunt mogelijk enkele van de nieuwere functies daarin niet gebruiken.

deel-onenote-2010-notebooks-met-onenote-2007 foto 6

Nu uw notitieblok de indeling 2007 heeft, kunt u het delen met gebruikers van OneNote 2007. Hier is onze notebook, de OneNote 2010-gids, geopend in OneNote 2007 na de conversie.

deel-onenote-2010-notebooks-met-onenote-2007 foto 7

Conclusie

OneNote kan een geweldige samenwerkingstool zijn en met deze eenvoudige truc kun je samenwerken met mensen die oudere versies van OneNote gebruiken. Als u momenteel de bètaversie van Office 2010 gebruikt, maar van plan bent terug te schakelen naar Office 2007 wanneer de bèta afloopt, zorg er dan voor dat u dit doet met alle nieuwe notebooks die u hebt gemaakt, zodat u ze nog steeds kunt gebruiken.

Meer verhalen

Zorg ervoor dat Windows uw dubbele monitoren correct plaatst

Als u een opstelling met twee monitoren hebt en elke monitor een andere grootte of hoogte heeft, kan het vervelend zijn om de muisaanwijzer ertussen te verplaatsen. Hier is een snelle tip die het proces gemakkelijker zal maken.

Wijzig de standaard lettergrootte in Word

Ben je gefrustreerd door altijd de lettergrootte te moeten wijzigen voordat je een document maakt in Word? Hier leest u hoe u een einde kunt maken aan die frustratie en voor eens en altijd uw favoriete standaardlettergrootte kunt instellen!

Google-zoekopdrachten met meerdere kolommen inschakelen met een gebruikersscript

Wilt u de weergave van zoekresultaten bij Google verbeteren en de webpaginaruimte beter benutten? Met een beetje magie van gebruikersscripts kun je die zoekresultaten er beter uit laten zien en beter laten passen in je favoriete browser.

Converteer gratis .3GP- en .3G2-bestanden naar AVI / MPEG

Download de Pazera gratis 3GP naar AVI Converter. U moet de downloadmap uitpakken, maar het is niet nodig om de applicatie te installeren. Dubbelklik op het bestand 3gptoavi.exe om de toepassing uit te voeren.

Eenheidsconversies uitvoeren met de Windows 7-rekenmachine

Wilt u eenvoudig oppervlakte, volume, temperatuur en vele andere eenheden omrekenen? Met de rekenmachine in Windows 7 is het eenvoudig om vrijwel elke eenheid naar een andere te converteren.

ClearType Tuner gebruiken in Windows 7

Terug in Windows XP was er een belangrijk Power-speelgoed gemaakt om ClearType in te schakelen voor gebruikers van LCD-schermen. Nu is het standaard in Windows 7, maar misschien weet u er niets van. Dus laten we eens kijken.

Media streamen van Windows 7 naar XP met VLC Media Player

Dus je hebt een nieuwe computer met Windows 7 en je staat te popelen om te profiteren van de mogelijkheid om media via je thuisnetwerk te streamen. Maar de rest van de familie gebruikt nog steeds Windows XP en je bent nog niet helemaal klaar om het geld voor de upgrades uit te geven. Nou, vandaag laten we je zien hoe je dat doet

Lege nieuwe tab Quick-Fix voor Google Chrome

Als u andere browsers heeft die u gebruikt, ingesteld op about:blank voor nieuwe tabbladen, voelt u zich waarschijnlijk nogal gefrustreerd over de standaard nieuwe tabbladpagina van Google Chrome. De Blank New Tab-extensie is de perfecte oplossing voor dat probleem.

Fix Firefox scrolt niet met pijltoetsen omhoog/omlaag of Home/End-toetsen

Als u een probleem bent tegengekomen waarbij uw Firefox-installatie niet meer scrolt wanneer u de pijltoetsen omhoog of omlaag gebruikt, en zelfs de Home- of End-toetsen niet meer werken, is er een eenvoudige oplossing.

Onze kijk op de Internet Explorer 9 Platform Preview

Heb je alles gehoord over het werk van Microsoft aan Internet Explorer 9 en ben je er benieuwd naar? Als u een voorproefje wilt van de aanstaande release, sluit u dan bij ons aan terwijl we de Internet Explorer 9 Platform Preview bekijken.