Decodeer en kopieer dvd's naar uw harde schijf zonder te rippen

Heb je ooit back-ups van je dvd's willen maken, maar wilde je niet knoeien met verwarrende dvd-ripsoftware? Vandaag zullen we kijken naar een doodeenvoudige methode om dvd's on-the-fly te decoderen met DVD43, zodat u ze gemakkelijk naar uw harde schijf kunt kopiëren.

Opmerking: helaas werkt DVD43 alleen op Windows 32-bits systemen.

Installatie en configuratieDownload en installeer DVD43. Hieronder vind je de installatie.

decoderen-en-kopiëren-dvd's-naar-uw-harde-schijf-zonder-rippen foto

Wanneer de installatie is voltooid, wordt u gevraagd uw pc opnieuw op te starten.

decoderen-en-kopiëren-dvd's-naar-uw-harde-schijf-zonder-rippen foto

DVD43 draait bij het opstarten in het systeemvak. Bij inactiviteit is het DVD43-pictogram geel met een recht gezicht.

decoderen-en-kopiëren-dvd's-naar-uw-harde-schijf-zonder-rippen foto 3

Plaats uw dvd in uw optische drive. Terwijl DVD43 naar de coderingssleutels zoekt, verschijnt het systeemvakpictogram als een duivels smileygezicht. Dit proces duurt meestal maar een paar seconden, maar kan soms langer duren.

decoderen-en-kopiëren-dvd's-naar-uw-harde-schijf-zonder-rippen foto 4

DVD43 zal de schijf detecteren en het pictogram voor het proberen van het systeem zou in een groene smiley moeten veranderen.

decoderen-en-kopiëren-dvd's-naar-uw-harde-schijf-zonder-rippen foto 5

Blader nu gewoon door uw dvd-map en kopieer eenvoudig het Video TS-bestand van de dvd naar uw harde schijf. Mogelijk vindt u andere mappen, zoals AUDIO_TS, maar die mappen en bestanden kunnen worden genegeerd.

decoderen-en-kopiëren-dvd's-naar-uw-harde-schijf-zonder-rippen foto 6

Zodra het naar uw harde schijf is gekopieerd, kunt u het afspelen in uw favoriete mediaspeler. Selecteer in VLC Media > Map openen en blader naar de VIDEO TS-map.

decoderen-en-kopiëren-dvd's-naar-uw-harde-schijf-zonder-rippen foto 7

Nu kunt u genieten van de volledige dvd-ervaring met menu's en extra functies.

Als u niet wilt dat DVD43 altijd in het systeemvak draait, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteert u Afsluiten wanneer u het niet gebruikt.

decoderen-en-kopiëren-dvd's-naar-uw-harde-schijf-zonder-rippen foto 9

Conclusie

Hoewel DVD43 in de meeste gevallen zal werken, is het mogelijk dat het nieuwere beveiligingen niet kan doorbreken wanneer ze voor het eerst worden vrijgegeven. Voor degenen met 64-bits besturingssystemen, of als je wilt zien hoe je VIDEO_TS-mappen in sommige andere mediaspelers kunt afspelen, kun je ons eerdere bericht over het rippen van een dvd naar je harde schijf met behulp van DVDFab HD Decrypter bekijken. Natuurlijk kunt u de dvd-bestanden ook in een ISO veranderen.

Dvd43 downloaden

Meer verhalen

Koppel SkyDrive, S3, Google Docs en andere cloudopslag in Windows Verkenner

Online bestandsopslagservices zoals SkyDrive en Amazon S3 worden steeds populairder en velen van ons slaan bovendien dagelijks documenten en andere bestanden online op met webapps zoals Google Apps. Hier leest u hoe u deze opslagservices kunt integreren met uw Windows-pc en ze op dezelfde manier kunt openen als

Meerdere bookmarklets samen organiseren en combineren?

Bladwijzers zijn een geweldige aanvulling op elke browser, maar net als gewone bladwijzers kunnen ze ruimte innemen als je een grote verzameling hebt. Zie hoe gemakkelijk het is om ze te combineren tot een enkele bookmarklet met behulp van de Bookmarklet Combiner-website.

Hoe Photoshop te repareren De Escape-toets in Windows breken

Irriteert Photoshop u door de escape-toets in andere programma's te verbreken? Hier is een AutoHotkey-script waarmee u Photoshop kunt uitvoeren en toch de escape-toets kunt gebruiken zoals gebruikelijk in andere programma's.

Snel de naam van geripte of gedownloade tv-seriebestanden wijzigen

Mediacentrum-applicaties, zoals XMBC en Boxee, vereisen vaak bepaalde naamgevingsconventies om hoesafbeeldingen en metadata voor tv-afleveringen op de juiste manier op te halen. Hier leest u hoe u uw tv-programma's snel kunt organiseren met TVRenamer.

Installeer Linux Mint op uw Windows-computer of netbook

Wil je het populaire Linux Mint OS uitproberen op je Windows-computer of netbook? Hier leest u hoe u het zelfs zonder een cd/dvd-station kunt doen met het Mint4Win-installatieprogramma.

Aan de slag met TrueCrypt Drive Encryption op Mac OS X

We hebben in het verleden TrueCrypt voor on-the-fly-codering op andere besturingssystemen behandeld. Nu is het tijd om te kijken naar het installeren en gebruiken van TrueCrypt op Apple Macintosh OS X (met name 10.6.4).

Voeg leuke afbeeldingen toe om het melklogo te onthouden in Firefox of Chrome

Remember The Milk is een uiterst handig hulpmiddel voor mensen die takenlijsten gebruiken. Als je Firefox of Chrome gebruikt, kun je leuke afbeeldingen aan je account toevoegen met het gebruikersscript The Remember The Milk Cow.

Vraag de lezers: welke e-mailservices gebruikt u?

E-mail maakt deel uit van ons dagelijkse online leven, of we nu op het werk of thuis zijn. Deze week willen we graag weten van welke e-maildiensten jij gebruik maakt op je werk of thuis.

Verhoog de snelheid van de Aero-taakbalkminiaturen in Windows 7

Standaard merkt u mogelijk dat er een kleine vertraging is wanneer u met uw muis over een taakbalkminiatuur beweegt. Hier is een handige registerhack waarmee je het kunt versnellen.

Rip audio-cd's in Linux met Sound Juicer

Er is een overvloed aan programma's die audio-cd's op Linux kunnen rippen, maar weinig zijn zo eenvoudig als Sound Juicer. Sound Juicer is een GUI-front-end voor cdparanoia, alleen de opdrachtregel-tool, maar het voegt behoorlijk wat functies toe die het de moeite van het bekijken waard maken.