Wijzig de prioriteit van het draadloze netwerk om Windows 7 eerst het juiste netwerk te laten kiezen

Als je meerdere draadloze netwerken hebt of als je een van die dual-band Wireless-N-routers hebt met twee afzonderlijke netwerken, vraag je je misschien af ​​hoe je Windows kunt vertellen met welk netwerk je eerst verbinding moet maken. Hier is de uitleg.

Mijn thuisnetwerk heeft bijvoorbeeld een waardeloze Verizon FIOS-router die alleen Wireless-G is, en dus heb ik een aparte Linksys dual-band wireless-N-router aangesloten op het FIOS-netwerk - het enige probleem is dat we Er gaan 3 afzonderlijke netwerken, en zoals je kunt zien aan de screenshot, staat het waardeloze YDQ48-netwerk boven lhdevnet in de lijst, dus Windows probeert die eerst.

wijzig-draadloos-netwerkprioriteit-om-windows te maken-7-kies-het-juiste-netwerk-eerste foto 1Opmerking: u kunt de netwerken natuurlijk uitschakelen als u ze niet hoeft te gebruiken, maar voor ons scenario gaan we ervan uit dat u dat wel doet.

De prioriteit van het draadloze netwerk wijzigen

U wilt eerst naar het Netwerkcentrum gaan via de link onderaan het dialoogvenster of via het Configuratiescherm.


Klik aan de linkerkant op Draadloze netwerken beheren.

verander-draadloos-netwerkprioriteit-om-windows te maken-7-kies-het-juiste-netwerk-eerste foto 4

Nu kunt u de lijst met netwerken zien waarmee u verbinding hebt gemaakt, en u kunt ze verwijderen, hernoemen of omhoog of omlaag verplaatsen.

wijzig-draadloos-netwerkprioriteit-om-windows te maken-7-kies-het-juiste-netwerk-eerste foto 5

Om dit voorbeeld te illustreren, heb ik YDQ48 naar beneden verplaatst naar lhdevnet in de lijst:

verander-draadloos-netwerkprioriteit-om-windows te maken-7-kies-het-juiste-netwerk-eerste foto 6

En zoals je kunt zien, staat het nu hoger in de prioriteit in de lijst:

wijzig-draadloos-netwerkprioriteit-om-windows te maken-7-kies-het-juiste-netwerk-eerste foto 7

Voorkomen dat Windows automatisch verbinding maakt met een draadloos netwerk

Als u een netwerk in de lijst wilt hebben, maar niet wilt dat Windows er automatisch verbinding mee maakt, kunt u de eigenschappen openen in het dialoogvenster Draadloze netwerken beheren en vervolgens het vinkje weghalen voor Automatisch verbinden wanneer dit netwerk binnen bereik is .

verander-draadloos-netwerkprioriteit-om-windows te maken-7-kies-het-juiste-netwerk-eerste foto 8

Met de optie Verbinding maken met een netwerk met meer voorkeur indien beschikbaar, kunt u automatisch overschakelen naar een beter netwerk zodra dit beschikbaar komt. Je zult die waarschijnlijk met rust willen laten, tenzij je er echt behoefte aan hebt - blijf bij het gebruik van de volgorde omhoog / omlaag in de lijst met draadloze netwerken om de prioriteit te bepalen.

Meer verhalen

Waarom je je iOS-apparaat zou moeten jailbreaken?

Onlangs werd aangekondigd dat het legaal is om je telefoon/apparaten te hacken. Vandaag bekijken we waarom je je iOS-apparaat zou willen jailbreaken. Dit is een algemeen overzicht van enkele van de mogelijkheden en opties die beschikbaar zijn na een jailbreak.

Regelmatige financiële controle leidt tot minder overbesteding

In een zwakke economie is het noodzakelijk om geld te besparen, dus waakzaam zijn over het controleren van uw uitgaven en serviceverbruik kan helpen om te hoge uitgaven te beteugelen. Als u te lang wacht met het aanpassen van het bestedingspatroon en het beperken van het verbruik van diensten, kunnen uw rekeningen snel uit de hand lopen.

Bewaar eenvoudig een gespiegelde back-up van lokale bestanden op al uw netwerkcomputers

Als u meerdere computers van eindgebruikers in een netwerk hebt, is het belangrijk om er zeker van te zijn dat er een back-up wordt gemaakt van bestanden die lokaal op de respectieve computers zijn opgeslagen in het geval van een storing op de harde schijf. Het onderhouden van back-upprogramma's, configuraties en, mogelijk, ondersteuningskosten op elke machine kan erg lastig zijn, dus als:

Verzend of ontvang e-mails in Gmail volgens uw schema met Boomerang (en we hebben uitnodigingen)

Heb je ooit een e-mail op een ander tijdstip moeten verzenden of ontvangen en wilde je deze inplannen? Boomerang is een nieuwe bèta-add-on voor Google Chrome en Firefox waarmee je Gmail rond je tijd kunt plannen en we hebben 1.000 uitnodigingen!

Vrijdagpret: Souptoys Toybox

Vrijdag is weer voorbij en nu is het tijd voor jou om een ​​pauze te nemen en plezier te hebben. Deze week hebben we een set speelgoed en speelsets voor je desktop, verpakt in een mooi, eenvoudig te installeren pakket.

Een back-up maken van uw Windows Home Server-systeemstatus

Soms kan het systeem onstabiel worden wanneer u aanpassingen maakt aan WHS of bepaalde invoegtoepassingen installeert. Hier bekijken we hoe u een back-up kunt maken van de WHS-systeemstatus en/of het register, zodat u deze kunt herstellen als er iets misgaat.

Documenten met tabbladen toevoegen aan Microsoft Word

Wilt u net als uw webbrowser kunnen schakelen tussen uw Word-documenten met tabbladen? Hier leest u hoe u van Word een documentinterface met tabbladen kunt maken, zodat u eenvoudig meerdere bestanden tegelijk kunt bewerken.

Ontvang gratis studentensoftware van Microsoft bij DreamSpark

Als je op de universiteit zit, is de kans groot dat je overweldigd wordt door stijgende collegegeld- en studiekosten. Hier leest u hoe u een kleine pauze kunt nemen met absoluut gratis ontwikkelings- en ontwerpsoftware van Microsoft via DreamSpark.

Transformeer alleen-installatie-applicaties in draagbare applicaties

Hoewel er een groot aantal nuttige toepassingen en hulpprogramma's beschikbaar zijn via draagbare distributies, blijven veel hulpprogramma's nog steeds in hun installatieformaat. Deze beperking mag u er echter niet van weerhouden om het betreffende programma als draagbare toepassing te gebruiken. Met een paar trucjes hebben we

Voicemail effectief gebruiken op het werk

Voicemail gebruiken om met collega's te communiceren is een noodzakelijk kwaad, maar voor veel mensen is het luisteren naar voicemail en het terugsturen van berichten tijdrovend en verbreekt het hun concentratie. De samenleving neigt steeds meer naar online communicatie, dus als je geen effectieve berichten achterlaat, zullen ze dat misschien nooit worden