Cydia Search biedt eenvoudig webgebaseerd zoeken naar jailbreak-apps

cydia-search-offers-easy-webbased-searching-of-jailbreak-apps foto 1

Als je dol bent op je gejailbreakte iOS-apparaat, maar geen fan bent van Cydia's onhandige zoekinterface, biedt Cydia Search een snel en gemakkelijk te navigeren webgebaseerd alternatief.

Jailbreaken is geweldig en de Cydia-winkel presteert en is van onschatbare waarde voor de jailbreak-gemeenschap. Het is echter nogal onhandig om ermee te zoeken. Cydia Search biedt je een leuke, webgebaseerde manier om door alle verschillende kern- en aanvullende Cydia-opslagplaatsen te zoeken vanuit het comfort van je ruime monitor en met je toetsenbord en muis. Het is een grote verbetering ten opzichte van wegpikken op je iPhone-scherm.Klik op de onderstaande link om de repository te doorzoeken.

Cydia Search [via het onofficiële Apple-weblog]

Meer verhalen

Gelukkig 30-jarig jubileum computermuis [Geek History]

Je hebt waarschijnlijk je hand nu op een van deze, op het punt om op de titel van dit artikel te klikken om meer te lezen, de eenvoudige computermuis. Vandaag wordt de muis 30 en is min of meer slechts een compacte versie van zijn vroegere zelf.

Breng de schoonheid van Japanse kersenbomen naar uw bureaublad [Windows 7-thema]

Elk jaar zijn de Japanse kersenbomen een prachtig gezicht om te zien wanneer ze in bloei staan. Nu kunt u dit prachtige en unieke lentegevoel aan uw bureaublad toevoegen met het Cherry Blossoms-thema voor Windows 7.

Een IR-repeater instellen om media-uitrusting uit het zicht te houden

Zou het niet fijn zijn als je al je audio-videoapparatuur verborgen zou kunnen houden? Met een IR-repeater kun je alles in een kast of kast verbergen met slechts een kleine IR-dongle die bijna uit het zicht is weggewerkt.

Geek Rants: waarom gebruiken zoveel websites geen printstylesheets?

Het blijft me verbazen dat mensen op een webpagina moeten zoeken naar een link of een knop met de tekst Afdrukken, vooral als je bedenkt dat er een wondertechnologie is die die stap overbodig maakt. Helaas gebruikt bijna niemand het, ook al is het... 10 jaar oud.

Download uw eigen exemplaar van Rubik's Cube voor veel bureaubladplezier

Ben je een Rubik's Cube-fan? Dan heb je geluk! Nu kun je een elektronische versie van dit zeer verslavende spel downloaden om voor jezelf te hebben.

Maximaliseer de magie van meerdere monitoren onder Windows 7

Geen enkele eerdere versie van Windows heeft meerdere monitoren zo goed ondersteund en zoveel opties geboden. Lees verder terwijl we u laten zien hoe u dingen instelt, de native tools en tools van derden gebruikt en het soort eye-candy krijgt dat alleen meerdere monitoren kunnen ondersteunen.

Installeer een GUI-app om de instellingen van Unity 2D eenvoudig te wijzigen in Ubuntu 11.04

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om de instellingen voor Unity 2D op uw Ubuntu 11.04-systeem aan te passen? Dan hebben we de perfecte app om met je te delen. Mariano Chavero heeft een eenvoudige, gebruiksvriendelijke GUI-app gemaakt waarmee je kunt tweaken ...

Jog.fm genereert afspeellijsten voor uw trainingsavonturen

Het maken van een afspeellijst met oefeningen is lastig; de meesten van ons hebben geen beat-per-minute-tellers ingebouwd in onze hersenen. Genereer de perfecte afspeellijst met behulp van Jog.fm.

Rdd.me combineert leesbaarheid en URL-verkorting in één

Leesbaarheid - de webbrowser-add-on die websites opmaakt zodat ze gemakkelijk kunnen worden gelezen - heeft een nieuwe service uitgerold die URL-verkorting en herformattering van leesbaarheid combineert. Nu kunt u netjes opgemaakte artikelen delen met...

Nook-kleurupdates; Converteert Nook naar een eenvoudige Android-tablet

Eerder dit jaar lieten we je zien hoe je een Nook in een volledige Android-tablet kunt hacken; nu heeft Barnes and Noble besloten om zelf die route te gaan met een officiële Nook-to-Tablet-update.