De eerste gaming-desktop van Corsair is niet voor knutselaars

corsair-and-039;s-first-gaming-desktop-isn-and-039;t-for-tinkerers foto 1 AOL / Cherlynn Low

Het is bijna twee maanden geleden dat Corsair, fabrikant van pc-onderdelen, zijn eerste hele computer plaagde, en ons niets anders gaf dan een naam en een enkele foto van de voorkant en zijkanten van het systeem. Het bedrijf is eindelijk klaar om de Corsair One in detail te laten zien, en we hadden de kans om het nieuwe systeem van dichterbij te bekijken. Maar voordat we je laten kwijlen over de foto's van deze VR-ready gaming-pc, hier is wat basisinformatie. De Corsair One is vanaf vandaag verkrijgbaar voor $ 1.800 (een Pro-versie van $ 2.200 is ook beschikbaar) via Amazon, Newegg en andere online retailers. We hebben de Corsair One Pro ontvangen en hebben er meteen een hele reeks foto's van gemaakt voor degenen onder jullie die van gaming-hardware houden - dus geniet ervan.

Galerij: een nadere blik op de Corsair One Pro PC | 22 foto's

corsair-and-039;s-first-gaming-desktop-isn-and-039;t-for-tinkerers foto 222  • corsair-and-039;s-first-gaming-desktop-isn-and-039;t-for-tinkerers foto 3
  • corsair-and-039;s-first-gaming-desktop-isn-and-039;t-for-tinkerers foto 4
  • corsair-and-039;s-first-gaming-desktop-isn-and-039;t-for-tinkerers foto 5
  • corsair-and-039;s-first-gaming-desktop-isn-and-039;t-for-tinkerers foto 6+18

Voor die prijs krijg je een zevende generatie 4,2 GHz (basis, 4,5 GHz boost) Intel Core i7-7700K-processor, NVIDIA GTX1070 grafische chip (GTX1080 op de Pro), 16 GB RAM, een 240 GB SSD (of 480 GB op de Pro ), een harde schijf van 1 TB (2 TB op de Pro) en een vloeistofkoelsysteem verpakt in een zwart-blauw Tron-achtig ontwerp. Oef. Als je je eigen computers bouwt, of je houdt van obscure informatie over pc-componenten, zul je het waarschijnlijk op prijs stellen te weten dat de One een Z270-moederbord en Corsair's SFX 80 Gold-voedingseenheid met kleine vormfactor gebruikt.

De 14,9-inch hoge (of 380 mm) toren is gemaakt van gestraald aluminium en heeft een driehoekige ventilatie-opstelling die lucht aanzuigt uit de ventilatieopeningen aan weerszijden en deze naar buiten duwt door de ventilator aan de bovenkant van de kamer. Alles bij elkaar weegt de Corsair One 7,2 kg, of een flinke 15,8 pond.

corsair-and-039;s-first-gaming-desktop-isn-and-039;t-for-tinkerers foto 7

Het apparaat is gebouwd met gamers en liefhebbers van pc-upgrades in gedachten, maar het is niet bedoeld om uit elkaar te worden gehaald. Hoewel je de bovenkant van de toren, die aan de ventilator is bevestigd, kunt verwijderen, zegt Corsair dat de One niet is ontworpen als een 'door de gebruiker te onderhouden systeem'. Het bedrijf legde uit dat het demonteren en opnieuw monteren van de One 'veel ingewikkelder is dan een traditioneel CORSAIR doe-het-zelf-product - daarom verkopen we het als een volledig gebouwd systeem en niet als een bouwpakket.' Daartoe biedt het ook een garantie van twee jaar op de pc's en biedt het snelle vervanging van defecte onderdelen, evenals servicecentra voor upgrades binnen de garantie. Met andere woorden, het is niet de bedoeling dat u de Corsair One zelf wijzigt of probeert te upgraden.

Toch zou het systeem, zoals het er nu uitziet, voldoende kracht en functionaliteit moeten bieden om diegenen te plezieren die een VR-ready systeem willen. Het heeft aan de voor- en achterkant in totaal zeven USB-poorten, twee HDMI 2.0-aansluitingen, twee DisplayPort 1.4-aansluitingen en aansluitingen voor ethernet en audio. De Corsair One zal ook uitvoeren wat de makers beloven, een schone, bloatware-vrije versie van Windows 10 Home.

Galerij: Corsair One productgalerij | 19 foto's

19

  • +15

Aangezien de prijzen voor gaming-pc's kunnen variëren van $ 500 tot zelfs $ 8.000, zijn de kosten van de Corsair One redelijk voor wat het biedt. Een versie met nog hogere specificaties, de Corsair One Pro (Webstore), is ook beschikbaar voor $ 2.300, als de eerste twee niet krachtig genoeg zijn voor je intense game-behoeften. De prijs van de Corsair One komt in de buurt van wat Asus bij de lancering om zijn ROG GCB20-gamingtoren vroeg, en die opvallende machine is ook VR-klaar, hoewel hij oudere onderdelen heeft. Het is zeker intrigerend om te zien hoe een maker van pc-componenten zijn eigen systeem samenstelt, en de One is op het eerste gezicht een indrukwekkend resultaat van deze inspanning.

Aanbevolen verhalen

HERA-telescoop-upgrades kunnen de eerste sterren van het universum onthullen

De array zal binnenkort 13,7 miljard jaar in het verleden kunnen kijken.

De gaming-awards van SXSW vieren 'Uncharted 4' en indiehits

'Pokémon Go' en een fanmod behoorden ook tot de winnaars.

Twitch desktop-app wil streaming socialer maken

De updates kunnen van Twitch een serieuze Steam-concurrent maken.