Cool Cleaner voor Android maakt het wissen van cache en geschiedenis in een handomdraai

cool-cleaner-voor-android-maakt-cache-en-geschiedenis-wipen-een-snap foto 1

Cool Cleaner voor Android is een gratis applicatie die het proces van het wissen van de verschillende caches en geschiedenissen op je Android dood-eenvoudig wissen consolideert.

Als u regelmatig de cache- en geschiedenisbestanden voor toepassingen op uw telefoon wist, bespaart Cool Cleaner u een hoop tijd. In plaats van naar verschillende applicaties en submenu's te navigeren om de cache en de geschiedenis te wissen, fungeert Cool Cleaner als een dashboard voor al je apps. Op de tabbladen Geschiedenis en Cache in de app kunt u alles wissen, van uw log met uitgaande oproepen tot uw zoekgeschiedenis van Market en meer. Als de app een geschiedenisbestand of cache heeft, kun je deze wissen vanuit Cool Cleaner, inclusief niet-stock-apps zoals Facebook, TweetDeck, game-apps, enz.Cool Cleaner is een gratis advertentie-ondersteunde applicatie. Klik op de onderstaande link om meer te lezen en een exemplaar te pakken.

Cool Cleaner [Android Market via verslavende tips]

Meer verhalen

N64oid brengt N64-emulatie naar Android-apparaten

Verlang je naar wat Ocarina of Time-avonturen, Super Mario 64-capriolen of een Star Fox 64 die op je Android-apparaat vliegt? N64oid brengt retro-emulatie van Nintendo's populaire N64-console naar Android-apparaten.

Friday Fun: E7 (Missie om de aarde te redden)

Het was weer een lange werkweek en je zou een paar minuten de tijd moeten nemen om te ontspannen en plezier te hebben. In de game van deze week reis je naar E7 in een poging de dodelijke bom te vinden en te vernietigen die op planeet Aarde is gericht. Kun jij de reis over de planeet overleven en je missie voltooien?

Hoe Bash-geschiedenis te gebruiken om uw opdrachtregelproductiviteit te verbeteren

Of je nu nieuw bent met de Linux-opdrachtregel of een doorgewinterde veteraan bent, deze trucs helpen je om je op tekst gebaseerde kronkels om te zetten in complete marathons. Bespaar tijd, versnel uw productiviteit en verbeter uw Linux-Fu, allemaal tegelijk!

Hoe Network Link-aggregatie (802.3ad) op Ubuntu in te stellen

Linkaggregatie is ontworpen om u de mogelijkheid te bieden de beschikbare netwerkbandbreedte en veerkracht te vergroten, zonder uw infrastructuur daarvoor volledig te veranderen (met de kosten die een dergelijke verplaatsing met zich mee zou brengen).

Supercharge GIMP's beeldbewerkingsmogelijkheden met G'MIC [Cross-Platform]

Onlangs hebben we u laten zien hoe u de beeldbewerkingskracht van GIMP kunt verbeteren en vandaag helpen we u GIMP nog meer op te laden. G'MIC (GREYC's Magic Image Converter) voegt een indrukwekkende reeks filters en effecten toe aan...

Deze week in Geek History: geboorte van NACA, chemische samenstelling van DNA ontdekt, telefoon geïntroduceerd

Elke week brengen we je nieuwe feiten en cijfers uit de annalen van Geekdom. Deze week kijken we naar de geboorte van de voorvader van NASA, de samenstelling van DNA en de eerste telefoon.

Toegang tot en beheer van uw Ubuntu One-account in Chrome en Iron

Heb je een Ubuntu One-account waar je toegang toe hebt via verschillende besturingssystemen? Of u nu Ubuntu gebruikt, een andere smaak van Linux, Windows of Mac, de Ubuntu One-webapp maakt het gemakkelijk om toegang te krijgen tot uw U...

Muis over YouTube geeft voorbeelden van YouTube-video's in Chrome

Als je een fervent YouTube-videokijker bent, is Mouse Over YouTube een gratis Chrome-extensie die een voorbeeld toont van elke video waar je met de muis overheen gaat.

Uit de doos met tips: Autorun stoppen, Android's Power Strip en veilig wissen van dvd's

Deze week beginnen we met een nieuwe serie hier bij How-To Geek, gericht op geweldige lezerstips. Deze week verkennen we Windows-snelkoppelingen, Android-widgets en sprankelende manieren om digitale media te wissen.

Hack een markeerstift om UV-reactieve bloemen te maken [Science]

Studenten hakken al lang markeerstiften uit elkaar om gloeiende flessen drank te maken om de muren van hun slaapzaal te bekleden. Veel interessanter is echter de toepassing van de hack op bloemen.